Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Ben bari araya gireyimde tartışmayı uzatmayın. Şimdi bu konuya biraz yabancıyım. Konuyu okudum ama yeterince bilgiye ulaşamadım. Şimdi benim geçmişe dönük uçuşlarımı m&S kartıma işledim ama eşimin ve bizimle seyahat eden arkadaşlarımın biletlerini isim farklı olduğu için kendi kartıma tanımlayıp mil kazanamıyorum. Geçenlerde forumda görmüştüm yurtdışı uçuş bilgilerinize 10 TL veren biri vardı şimdi konusunu bulamadım. Bu uçuş bilgileri bir işe yarıyor ki 10 TL veriyor.

Şimdi asıl soru : Ben bir şekilde o uçuşlardan(Kendi adıma olmayan ama tüm bilgileri elimde olan) mil kazanabilirmiyim?

esinize üyelik açın eski uçuşları işletin işlettiten sonra aile üyeliği açın eşinizin millerini size transfer etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Ben bari araya gireyimde tartışmayı uzatmayın. Şimdi bu konuya biraz yabancıyım. Konuyu okudum ama yeterince bilgiye ulaşamadım. Şimdi benim geçmişe dönük uçuşlarımı m&S kartıma işledim ama eşimin ve bizimle seyahat eden arkadaşlarımın biletlerini isim farklı olduğu için kendi kartıma tanımlayıp mil kazanamıyorum. Geçenlerde forumda görmüştüm yurtdışı uçuş bilgilerinize 10 TL veren biri vardı şimdi konusunu bulamadım. Bu uçuş bilgileri bir işe yarıyor ki 10 TL veriyor.

Şimdi asıl soru : Ben bir şekilde o uçuşlardan(Kendi adıma olmayan ama tüm bilgileri elimde olan) mil kazanabilirmiyim?

esinize üyelik açın eski uçuşları işletin işlettiten sonra aile üyeliği açın eşinizin millerini size transfer etsinler.

Çok teşekkür ederim.
    Çocuklar veya aileden olmayanlar için yapacak bişey yok o zaman heralde.

• l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/uyelik-avantajlari/classic-plus-kart
    Şu linki incelerseniz yardımcı olur sanırım. Aile üyeliği için en az classic plus kart sahibi olmanız lazım diye biliyorum. Eğer bu kart veya daha yüksek kart sahibi iseniz eşiniz ile birlikte 25 yaş altı bekar çocuklarınızı üye yaparak onların millerini size transfer yaptırabiliyorsunuz. Eğer classic plus veya daha üzeri kart sahibi değilseniz, yine de eşinizi ve çocuklarınızı üye yapın ve 1 yıl öncesine kadar tüm uçuş millerini işletin, classic plus karta geçince aile üyeliği ile onların millerini de kendinize transfer edebilirsiniz. Eş ve çocuklar hariç diğer yakınların millerini üzerinize alamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Orijinalden alıntı: msensoy

Elimde 3 tane hesap var ve ben bunları birleştirmek istiyorum. Tabii ki hesapların isimleri farklı. Acaba hesapların isimlerini kendi ismim altında alttaki maddeye dayanarak değişiklik talebinde bulunsak, sonra da çift üyelik kaydı yaptırarak birleştirebilirmiyiz?

14. Miles&Smiles kartımın üzerinde yer alan isim bilgisini düzeltmek veya değiştirmek için ne yapmalıyım?
    Üzerinde doğru isminizin yer aldığı bir kimliğinizin (pasaport, nüfus cüzdanı, ehliyet gibi) fotokopisini e-posta veya faks ile gönderiniz.

3 tane olmuyor 2 tane oda isim soyad tutması lazım

Şöyle söyleyeyim; 2 tane hesap var. 1'si benim kendi ismime kayıtlı hesap. 2'.si başka isime kayıtlı hesap. Ben diyorum ki benim ismime kayıtlı olmayan hesabı 14. madde uyarınca isim değişikliği yaptırıp (kendi ismime geçilmesini talep ederek), kendi ismime geçirebilirmiyim?

14. Miles&Smiles kartımın üzerinde yer alan isim bilgisini düzeltmek veya değiştirmek için ne yapmalıyım?
    Üzerinde doğru isminizin yer aldığı bir kimliğinizin (pasaport, nüfus cüzdanı, ehliyet gibi) fotokopisini e-posta veya faks ile gönderiniz.

• ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    Ben eşim ve çocuklarımın uçuş millerini kendi hesabıma aktarmak için aile üyeliğine başvurmuştum.
    Ancak şöyle bir durum var onların uçuşlarındaki uçuş mili size normal bonus mil olarak aktarılıyor statü mil olarak değil. Bu durumda aile üyelerinin uçuş millerini aktarmanın pek bir anlamı kalmıyor. Zaten aile üyeliği için çok uğraştırıyorlar ben vazgeçmiştim.
  • Normal Bilet 566 tl. Ayni secekler odul Bilet Ile 472 tl +30000 :

Ben 80 tl indirim icin mi bi taraflarimi yirttim acaba ? 30.000 push biriktirdim
    Miles&Smiles KampanyalarıMiles&Smiles Kampanyaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

Normal Bilet 566 tl. Ayni secekler odul Bilet Ile 472 tl +30000 :

Ben 80 tl indirim icin mi bi taraflarimi yirttim acaba ? 30.000 push biriktirdim

Evet böyle ucuz biletlerde saçma rakamlar çıkabiliyor.

Ben geçen yıl 60.000 mile Maldvilere gittim.Üzerine 500 tl gibi alan vergisi ödedim. Normalde THY bilet fiyatı 4000 tl idi gidiş dönüş.

60000 mil 3500 tlyi karşıladı..
  • Iyice sacmaladilar:

Ekstra 3500 Mil Kazanmak cok kolay! 3-29 Mart arasi toplam 9150TL harcayin 3500 Mil kazanin! 3340'a HEDEF yazin,gonderin

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

Normal Bilet 566 tl. Ayni secekler odul Bilet Ile 472 tl +30000 :

Evet böyle ucuz biletlerde saçma rakamlar çıkabiliyor.

Ben geçen yıl 60.000 mile Maldvilere gittim.Üzerine 500 tl gibi alan vergisi ödedim. Normalde THY bilet fiyatı 4000 tl idi gidiş dönüş.

60000 mil 3500 tlyi karşıladı..

acayip saçma. birde 30000 puan istiyor.

maximiles ve miles and smiles var bende . bundan sonra sadece miles and smiles kullanmayacağım. maximiles ile de harcama yapacağım.

yurtdışı puan alırken elimdeki puanları 1.5 ile çarpıyordu. ucuz yurtdışı bileti alırken avantajlı oluyor.

bu miles and smiles biraz kendine çeki düzen versin.

• arkadaşlar ben platinium ve amex aldım

kartları henüz kullanmadım

3750 mil alayım diye aradım kapatılmasını istiyorum dedin hatun işlemi gerçekleştiriyorum onaylıyor musunuz diyince hat kesildi nedense :D

bna mil faalan teklişf yapmadılar sistemin teklifi yok dedi.

daha kullanmadığım için mi hatun hiç kapatmayalım şu kadar mil vs. demedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salmanbaba23

arkadaşlar ben platinium ve amex aldım

kartları henüz kullanmadım

3750 mil alayım diye aradım kapatılmasını istiyorum dedin hatun işlemi gerçekleştiriyorum onaylıyor musunuz diyince hat kesildi nedense :D

bna mil faalan teklişf yapmadılar sistemin teklifi yok dedi.

daha kullanmadığım için mi hatun hiç kapatmayalım şu kadar mil vs. demedi?

Bende aynı şekilde kapattırdım, kullanmadım hiç, kapadın dedim kapattılar.

Not: bu konuya son girişim ama sürekli ileri gideceğine geri gidiyor bu konu! Alakalı alakasız Mesajlar siliniyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 7 Mart 2015; 1:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Iyice sacmaladilar:

Ekstra 3500 Mil Kazanmak cok kolay! 3-29 Mart arasi toplam 9150TL harcayin 3500 Mil kazanin! 3340'a HEDEF yazin,gonderin

Ya yine iyi mesaj geliyo sana saçmada olsa :), benim alalı 14 ay oldu kartı , ilk bi kaç ay msj geldi şu kadar alış veriş yapın şu kadar mil verelim diye, artık me msj nede kampanya var doğru düzgün, harcamalar 3bin ile 6 bin arası değişiyo benim aylık
  • http://www.25milyonmil.com/

Mucize eseri 240.000 mil kazandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

http://www.25milyonmil.com/

Helal olsun diyorum hayırlı olsun

• quote:

Hayırlı olsun.. güle güle harcayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank-ism

quote:

Hayırlı olsun.. güle güle harcayın..

güle güle kullanın .
  • Her zaman ki gibi havamizi aldık

• 1 milyon mili Limak Enerji genel müdürü kazanmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

1 milyon mili Limak Enerji genel müdürü kazanmış :)

Para parayı çeker diye boşa dememişler.
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Adam genel müdür ama boş vakti çokmuş demek ki yarışmaya katılmış.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.