Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucuz_UcakBileti

Diğer statüsünden çok düşük bir oranla kazanırsın diye biliyorum.

Bu arada kart aidatı gelmiş, nasıl bir yol izlemeliyim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? İptal ediyorum desem 7500 mil verirler mi?

salihbocX hocam sizin 7500+7500 nasıl oldu biraz açar mısınız?

Kuryeden aldığım 1 dk sonra aradım şifte aldım sonra bağlandım iptal edin dedim niye dediler pek işime yaramaz dedim bir sürü dil döktü iptal edin dedim dedi sistem amex ile beraber 7500 mil teklif ediyor kabul ettim aidat yansıttılar 3 ay sonra iptal ettim klasik de var onla idare ederim dedim platiunum iptal ettim 6 ay geçti aradan 3 gün önce aradılar dediler 7500 verelim açalımmı tamam dedim 15.000 öyle oldu ama bunlar 2015 ekim ayın da geçirecekleri 218 tl aidatın milini verdiler peşin çakallçarya o zaman iptal edin diyecem yok olmaz diyecekler bende 1 yıl açık kalma sözü varya hani mil verdiler 2016 şubayta arayacam ellerinde koz da kalmayacak yine 7500 alacam öyle sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Diğer statüsünden çok düşük bir oranla kazanırsın diye biliyorum.

Bu arada kart aidatı gelmiş, nasıl bir yol izlemeliyim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? İptal ediyorum desem 7500 mil verirler mi?

salihbocX hocam sizin 7500+7500 nasıl oldu biraz açar mısınız?

Kuryeden aldığım 1 dk sonra aradım şifte aldım sonra bağlandım iptal edin dedim niye dediler pek işime yaramaz dedim bir sürü dil döktü iptal edin dedim dedi sistem amex ile beraber 7500 mil teklif ediyor kabul ettim aidat yansıttılar 3 ay sonra iptal ettim klasik de var onla idare ederim dedim platiunum iptal ettim 6 ay geçti aradan 3 gün önce aradılar dediler 7500 verelim açalımmı tamam dedim 15.000 öyle oldu ama bunlar 2015 ekim ayın da geçirecekleri 218 tl aidatın milini verdiler peşin çakallçarya o zaman iptal edin diyecem yok olmaz diyecekler bende 1 yıl açık kalma sözü varya hani mil verdiler 2016 şubayta arayacam ellerinde koz da kalmayacak yine 7500 alacam öyle sistem

hocam bende bonus platinum ve Amerikan expres platinum kartları vardı, Amerikan platinumu kapattım, yurt dışı bedava tatil için kart bakıyorum adios falan ama burayı görünce kapattırmakla hata mı ettim dedim acaba bende açtırmak istesem puan yükleyerek açarlar mı birde bu mil olayı benim iptal ettirdiğim kartta nasıl aylık 2-3 bin harcamayla bir işe yarar mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaşlar yüksek tutarlı vergileri, SGK ödemelerini M&S ile ödesek puan kazanılır mı?

Amex ile ise evet kart platiunum ise dahada çok verir

Sgk ödemelerini nasıl yapacaksınız amex ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaşlar yüksek tutarlı vergileri, SGK ödemelerini M&S ile ödesek puan kazanılır mı?

Amex ile ise evet kart platiunum ise dahada çok verir

Sgk ödemelerini nasıl yapacaksınız amex ile?

E pos yokmu ssk sayfasında varsa yapar yoksa mastercarts ile yapar hertürlü

• BP istasyonlarında 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasına 500 Mil

Kampanya Kuralları:
    Miles&Smiles kredi kartlarıyla 1 Mart – 15 Nisan 2015 tarihleri arasında program ortağı BP istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerlidir.
    Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanya dahilindedir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri bu kampanya süresince en fazla 500 mil kazanabilir.
    Kampanyaya Miles&Smiles kredi kartları , Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express ve ek kartlar dahildir. Kazanılan miller 21 Nisan 2015 tarihinden sonraki ilk ekstreye yansıyacaktır.
    Miller asıl karta yüklenir.
    Kampanyaya katılım için harcamadan önce BPMIL yazıp 3340'a SMS gönderilmelidir.
    Tüm kartlar için katılım sms'inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
    Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea aboneleri için 0,60 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,415 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    BP taşıtmatik müşterileri kampanyadan faydalanamaz.
    Kampanyaya katılan istasyon listesi :http://www.milesandsmiles.net/i/Assets/bp_ist.XLSX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 1 Mart 2015; 19:43:18 >

• arkadaşlar 5000 mil ödül gazı ile başvurdum ve platinium kartlarım elime geçti (ilginçtir ki sanırım diğer kartlarım nedeniyle 1000 TL limitli) ancak şimdi de kullanıp kullanmamakta tereddütteyim. okuduklarımdan anladığım da eskisi gibi cazip bir kart olmadığı. iptalini istersem ekstra mil verseler bile bu değişir mi bilmiyorum. fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafe -- 2 Mart 2015; 14:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafe

arkadaşlar 5000 mil ödül gazı ile başvurdum ve platinium kartlarım elime geçti (ilginçtir ki sanırım diğer kartlarım nedeniyle 1000 TL limitli) ancak şimdi de kullanıp kullanmamakta tereddütteyim. okuduklarımdan anladığım da eskisi gibi cazip bir kart olmadığı. iptalini istersem ekstra mil verseler bile bu değişir mi bilmiyorum. fikir verirseniz sevinirim.

Sana gelen kart klasik platiunun değil 5000 tl üzeri platiunum

• üzerinde platinium yazıyor ama.. her iki kartta da yazıyor.
  • quote:

üzerinde platinium yazıyor ama.. her iki kartta da yazıyor.

Hocam müşteri limitin mi 1000 tl yada ilk lez başvurdunmu dediğim gibi imkimatı yok garantide gold kartlar 3000 platiınım 5000 üzeri bende platiunum var zamanında 4 kez red etmişletdi platiunım her seferinde klasik gelmişti miles kart sonunda aldım platiunum dediğim gibi garanti bankadını arayın sorun istetseniz 1000 tl platiujum kart vermez he adamların stratejisinde yıllık platiunum kartların 218 tl ücreti vsr onu almak için değişti ise bilemem normalde leş bankalar veriyor diyer 750 tl limitle gold kart verenler var ama garanti vermez iddaa ediyorum

• hocam iddia demeyin kaybedersiniz, çünkü kanıtlar benden yana ve cüzdanımda. benim sorunum ise cazip olup olmayacağı konusuydu...

• Benim bildiğim platinum olmasının limitle ilgisi yok aidatını öderseniz verirler. Gerçi benim limitim yüksek olduğu için çokta emin değilim. Bu arada geçen hafta kapatıcam diye blöf atmıştım bugun aradılar AMEX ve Master platinum kartlarıma toplamda 1 yıl kapatmamak karşılıgında 7500 mil yüklediler, denemek isteyenler haberiniz olsun.
  • quote:

hocam iddia demeyin kaybedersiniz, çünkü kanıtlar benden yana ve cüzdanımda. benim sorunum ise cazip olup olmayacağı konusuydu...

Ne alaka deme usta platiunun daha çok mil veriyor artı 1000 tl ile git sor şubeye yada çağrı merkezine gülerler ancak 1000 tl ile platiunjn kart olmas ğlatiunın özel bankacılık demek aidat almak iöin 218 tl veriyorlarsa bilemem ama 2014 ağustos ayına ladar 5000 tl üzeri pşatiunun amaç sana verdiler veremezler değil sistemi sprgulamak 1000 tl ile isdeğine sor ama sana gçndermişler oda ilginç ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

Benim bildiğim platinum olmasının limitle ilgisi yok aidatını öderseniz verirler. Gerçi benim limitim yüksek olduğu için çokta emin değilim. Bu arada geçen hafta kapatıcam diye blöf atmıştım bugun aradılar AMEX ve Master platinum kartlarıma toplamda 1 yıl kapatmamak karşılıgında 7500 mil yüklediler, denemek isteyenler haberiniz olsun.

Sizin mantıkdan gidersek 500 tl limitde platiunum versinler 10.000 tl de aynı yapmayın limitle alakalı vede özel bankacılık demek bankacı dostlar bilir platiunum kartı herkeze banka vermez örnek wings black platiunum al bakalım veriyorlarmı niyr adam kartı sana verdimmi iç dış hatlarda cip beleş o zaman adam 1000 tl limite alır gider locada paşalar gibi yaşar ortam ambians farklı noktalara gider?

• mafe M kullanıcısına yanıt
    Hocam platinum ile normal arasında mil açısından öyle dağlar kadar fark yok. Ancak ayda 20.000TL plasman yapıyorsanız o zaman kayda değer fark olabilir. Sonuçta kart aidatını aldıkları sürece size platinum vermemeleri için hiçbir neden yok. Hatta 1000TL limite platinum vermeleri bankanın menfaatinedir. Sorunuza gelirsek 1000TL limitle mil fazla mil birikmez. Açıkçası 200 küsur aidatı düşününce pek değecek gibi durmuyor.
  • quote:

Hocam platinum ile normal arasında mil açısından öyle dağlar kadar fark yok. Ancak ayda 20.000TL plasman yapıyorsanız o zaman kayda değer fark olabilir. Sonuçta kart aidatını aldıkları sürece size platinum vermemeleri için hiçbir neden yok. Hatta 1000TL limite platinum vermeleri bankanın menfaatinedir. Sorunuza gelirsek 1000TL limitle mil fazla mil birikmez. Açıkçası 200 küsur aidatı düşününce pek değecek gibi durmuyor.

Usta yanlış bilgi verme tk üyelik clasik plus yada elite ise platiunum ile klasik arası uçurum olupr artı albank vakıfbank vefe parafly 10.000 tl aşşağısına platiunum vermiyor illa 10.000 üzeri limit istiypr sence neden

• quote:

quote:

Benim bildiğim platinum olmasının limitle ilgisi yok aidatını öderseniz verirler. Gerçi benim limitim yüksek olduğu için çokta emin değilim. Bu arada geçen hafta kapatıcam diye blöf atmıştım bugun aradılar AMEX ve Master platinum kartlarıma toplamda 1 yıl kapatmamak karşılıgında 7500 mil yüklediler, denemek isteyenler haberiniz olsun.

Sizin mantıkdan gidersek 500 tl limitde platiunum versinler 10.000 tl de aynı yapmayın limitle alakalı vede özel bankacılık demek bankacı dostlar bilir platiunum kartı herkeze banka vermez örnek wings black platiunum al bakalım veriyorlarmı niyr adam kartı sana verdimmi iç dış hatlarda cip beleş o zaman adam 1000 tl limite alır gider locada paşalar gibi yaşar ortam ambians farklı noktalara gider?

Hocam bildiğim kadarıyla o localara uçak bileti alıp,belli bir kontrol noktasından geçtikten sonra girilebiliyor,paşalar gibi yaşanabileceğini sanmıyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın

• 1400 yerine 1300 mü almak uçurum:):):) Lütfen kriterlere dikkat 2 kk için de tk yı aynı seçmeyi unutmayın çünkü tk yı banka vermiyor.

http://www.milesandsmiles.net/mil-program/thy-mil-kazanimi/harcama-yaptiginiz-sektorlere-gore-mil

otel için
    ms classic amex + elite plus 1000TL -> 1294 mil
    ms platinum amex + elite plus 1000TL -> 1406mil

Ben linki verdim. Ama yine iddia edeceksiniz belli ki yapınız bu.

Soruyu soran arkadaş elimdeki kart platinum diyor. Hala adama sen de platinum olamaz diyorsun. Bu neyin iddiası onu anlamıyorum.

Ayrıca anlamadığınız bir konu daha var. Bankalar kendi politikalrını belirler. Hiçbir banka diğeri ile kıyaslanamaz. Şunda 10.000 ise diğeri de 10.000 olmak zorunda değil. Ve dahası bankalar müşteri bazlı çalışma noktasına gidiyor. Her müşteri için farklı karar verebilir. Somut örnek kart iptailnde kimine mil verilir, kimine para iadesi yapılır, kiminin ise kartı iptal edilir.

• quote:

1400 yerine 1300 mü almak uçurum:):):) Lütfen kriterlere dikkat 2 kk için de tk yı aynı seçmeyi unutmayın çünkü tk yı banka vermiyor.

http://www.milesandsmiles.net/mil-program/thy-mil-kazanimi/harcama-yaptiginiz-sektorlere-gore-mil

otel için
    ms classic amex + elite plus 1000TL -> 1294 mil
    ms platinum amex + elite plus 1000TL -> 1406mil

Ben linki verdim. Ama yine iddia edeceksiniz belli ki yapınız bu.

Soruyu soran arkadaş elimdeki kart platinum diyor. Hala adama sen de platinum olamaz diyorsun. Bu neyin iddiası onu anlamıyorum.

Ayrıca anlamadığınız bir konu daha var. Bankalar kendi politikalrını belirler. Hiçbir banka diğeri ile kıyaslanamaz. Şunda 10.000 ise diğeri de 10.000 olmak zorunda değil. Ve dahası bankalar müşteri bazlı çalışma noktasına gidiyor. Her müşteri için farklı karar verebilir. Somut örnek kart iptailnde kimine mil verilir, kimine para iadesi yapılır, kiminin ise kartı iptal edilir.

yok hocam sen bilmiyorsun bu işi hala bana neyi anlatıyorsun platiunum kart ile klasik arasında banka müşteri bazında segment vardır öncelik kampanya statü ile ilgili ayrıca tk üyeliğine göre platiunm yüzde 2 daha fazla mil verir yıllardır kullandığım kartı bana anlatman biraz saçma oldu artı vatandaşa ben alamazsın yalan diyosun demiyorum banka politikasını iyi biliyorum garantinin istediğiniz çağrı merkezi şube çalışanına sorun bana 1000 tl limitle platiunum miles geldi deyin bak neler diyecek hadi ben yanlışım onlarda mı yanlış banka statü kartlarında herkeze vermez örneğin wings black almak için ortalama 50-100 bin tl araıs mevduatın olacak akbankda ona göre değerlendirmeye girersin sen wings başvurrusun banka mevduatın sağlam ise sana wings black gönderir ben burdan yine diyorum arkadaşın müşteri limiti 5000 tl dir bonus kartı vardır buna istinaden banka gönderir 2 .kartı kart limiti 1000 tl platiunum olarak ama ısrarla vede iddaa ediyorum arkadaşda bizleri kırmaz ise resmini kart numarasını mozaiklesin son kullanma falan sadece adı yazsın kartın resmini şuraya koysun internet şube resmide olur limit kart bilgisi önemli yerleri karalasın paintte bende arkadaş 1 kg baklava göndereceğim 1000 TL GARANTİ BANKASINDA PLATİUNM LİMİTLİ KART OLMAZ İSTEDİĞİNİZ MADDİ DEĞERİ YÜKSEK OLMAYACAK İDDAYA HAZIRIM 1000 TL LİMİT İLE PLATİUNUM KART VERMİYOR GARANTİ HADİ ARKADAŞ DÜĞÜMÜ SEN ÇÖZECEKSİN UMARIM YÜKLERSİN RESİM VALLAHİ BİLLAHİ GÜLLÜOĞLUNDAN SANA 1 KG BAKLAMA GÖNDERECEM ADRESİNE

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

quote:

quote:

Hocam bildiğim kadarıyla o localara uçak bileti alıp,belli bir kontrol noktasından geçtikten sonra girilebiliyor,paşalar gibi yaşanabileceğini sanmıyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın

Hoca biletini alırsın geçersin güvenlikden bankan sana o hizmeti veriyorsa cip gidersin çayını kahveni içersin yemeğini yersin bir su 3 tl havalimanında sandvivç 7-10 tl çay 5 tl yani o hesaba vurunca banka sana bunu bedava sağlıyor ise haftada 2 kez uçuyorsan o krallık gibidir tabikide

• Çok tartışma dönmüş ama deneyimlerime dayanarak şunu yazayım;

Gold / Platinium kart vermek limit + biraz da insiyatif gibi yoksa 3-5-7 bin gibi kesin rakamlar yok,

Tavsiyem her zaman için kartların en üst sınıfını almanız, eğer ki nimetlerinden faydalanabilirseniz;

Mesela vakıfbank platinium sayesinde ücretsiz lounge hizmetinden yararlandım, ücretsiz yurtdışı sağlık sigortası

yaptırdım, yurtdışı alışverişine %5-%10 iade verdiği dönemde 300 lira para iadesi aldım

Benzer şekilde Vodafone kullanırken sırf bu + özellikler yüzünden gittim Vodafone Redli oldum, Lounge bedava,

Gir içeriye ye iç 3 biranı 2 viskini çak ki burada yediğin yemek havalimanı fiyatlarını düşününce en az 100-150 lira

eder, Havalimanındaki ekstra hizmetleri görünce kesinlikle diyorum kart aidatını öde en üst sınıf kredi kartını al

(zaten telefon edince adamlar kart aidatını da iade ediyor)...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.