Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vergi ve ceza ödemelerinden puan kazanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Vergi ve ceza ödemelerinden puan kazanamazsınız.

Hocam bir kaç sayfa önce arkadaşlar kazanırsın demişti ona istinaden yazdım, SGK falanda var. kesin bilgi mi acaba yada yazıyor mu bir yerde? Boşuna kullanmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 16 Mart 2015; 22:31:26 >
  • miles kampanyalarının anca kendine faydası var . 150 tl harcamaya 150 mil nedir ya? 150 mil eşittir: 1 mesaj ücreti! yani attığınız mesajı size geri ödüyor nasıl bi kafadır bu?
  • toplu gıda harcamalarında örnek 2000 3000 bin tl gibi miles smilesimi tercih edim yoksa amerikan expresmi + gıda alışverişlerinde aylık 20000 tl ye bi sıkıntı olmaz heralde mil kazanabiliriz yani doğrumudur
  • serci_77 S kullanıcısına yanıt
    Amex kullanma imkanı varsa daha cok mil vereceğinden amexi kullanın.
  • loremipsum L kullanıcısına yanıt
    miles smiles ve amex 2 kart gelicek bana miles smilesi hiç kullanmim sadece amex kullanim diyosunuz doğrumudur
    birde hocam her hangi bir kısıtlama yok dimi yani sadece gıda harcaması yapıcam ayda 20 bin tl gibi milleri düşürme vs gibi
  • karazeytin K kullanıcısına yanıt
    Evet silinir. Millerin kullanım süresi 3 yıldır. Ayrıca (pek mantıklı olmasa da) son 1 yıl içinde süresi biten millerinizi tekrar 3 yıllık olarak aktif etmek için ücret ödeyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Evet silinir. Millerin kullanım süresi 3 yıldır. Ayrıca (pek mantıklı olmasa da) son 1 yıl içinde süresi biten millerinizi tekrar 3 yıllık olarak aktif etmek için ücret ödeyebilirsiniz.

Tesekkurler. Adios ta boyle birsey yok galiba.. Bilen var mi? Ona da bir bakayim o zaman.

Adios (Premium) ve Miles & Smiles kullanan var mi? Hangisi tercih?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam adiosta puanlar silinmez...
  • Hiçbir kişiye özeli bugüne kadar kabul etmedi, kişiye özelleri gerçekten alabilen var mı forumda ? Kişiye özellere denk gelebilsek aslında güzel mil biriktiririz ama...
  • selam arkadaşlar, aylık ortalama 4.000 tl harcamam oluyor kredi kartı ile. yılda ne kadar mil yapar bu şekilde. bi de kart aidatını kesin geri alabiliyo muyuz :)
  • Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Miles&Smiles Classic üyesiyim. Şu anda 18.000 statü milim ve 19.000 bonus milim var. Haziran ayında statü millerimin büyük bir kısmı geçerliliğini yitirecek.

Haziran ayına kadar 25.000 statü milini tamamlayıp Classic Plus a geçmek istiyorum. O tarihe kadar da planladığım herhangi bir uçuş yok. Statü millerini en kolay yoldan nasıl 25.000 e tamamlayabilirim?

Bir de CIP lounge a o gün THY ile uçuşu olmayan Classic Plus üyesi girebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilancho

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Miles&Smiles Classic üyesiyim. Şu anda 18.000 statü milim ve 19.000 bonus milim var. Haziran ayında statü millerimin büyük bir kısmı geçerliliğini yitirecek.

Haziran ayına kadar 25.000 statü milini tamamlayıp Classic Plus a geçmek istiyorum. O tarihe kadar da planladığım herhangi bir uçuş yok. Statü millerini en kolay yoldan nasıl 25.000 e tamamlayabilirim?

Bir de CIP lounge a o gün THY ile uçuşu olmayan Classic Plus üyesi girebiliyor mu?

Statü mil 3 şekilde elde edilebilir.
    1.Uçuş yaparak
    2.Garantinin miles&smiles kredi kartındaki millerini kullanarak.5000 mil karşılığında 1000 statü mili alabiliyorsun.
    3.Thy sitesinden 1000 mil karşılığı 50 Euro ödeyerek. Bu da classic kart üyeleri için 5000 mil ile sınırlı.
    Anlayacacağınız bu işin kolay bir yolu yok. Eğer; ille classic plusa geçeceğim diyorsanız, kredi kartınız var ise önce 15000 bonus milinizi 3000 statü mile çevirir, kalan 4000 mili ise 50*4=200 Euro ödeyerek thy sitesinden alabilirsiniz.Bu mantıklı mı? Bana göre değil ama, tercih meselesi. Classic plus üyeleri sadece yurtiçi cıp lounge'ı kullanabiliyor,bilginize.Çok emin olmamakla birlikte THY ile uçuş bileti olmayanı lounge'a almıyorlar,diye biliyorum.

• Cevap için teşekkür ederim. 4.000 e yakın mili çevirerek alabiliyorum. Ancak bütün millerimi harcamış oluyorum. Bundan kurtulabilir miyim diye bakıyorum çünkü kıtalararası bir yolculukta biletimi businessa yükseltmek için kullanmayı düşünüyorum.

Classic Plus'a geçmek istememdeki sebep te iç hatlardaki CIP lounge ları kullanabilmek. Primeclass loungelar çok kalabalık..

Sırf mili tamamlamak için bir haftasonu yurtdışına gidip gelmeyi düşünüyorum . Aktarmalarla birlikte 3.500-4.000 arası bir statü mili kazanabilirim. Sizce mantıklı mı :)

Yada şöyle sorayım: En fazla statü milini bir haftasonu uçuşunda nasıl kazanabilirim ?
  • arkadaşlar kazandığımız miller ne zaman eklenir hesabımıza?

benim ekstre kesim tarihim 30 mart, bu ay kazandığım miller ne zaman eklenecek yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

selam arkadaşlar, aylık ortalama 4.000 tl harcamam oluyor kredi kartı ile. yılda ne kadar mil yapar bu şekilde. bi de kart aidatını kesin geri alabiliyo muyuz :)

Kredi kartı ile harcamada kazanılan miller sektörlere göre değişir. Market , giyim, yemek sektörlerinde ağırlıklı harcamanız oluyorsa amex i kullanarak ayda 4000 tl ye yaklaşık senede 35000-40000 arası mil kazanırsınız, ayrıca kampanyaları takip ederseniz bunu arttırabilirsiniz. Ancak tekrar belirteyim bu sektörlere göre değişir. Kendi sitesindeki oranları inceleyebilirsiniz.
  • bilancho B kullanıcısına yanıt
    Business class gidis donus en az 2000 mil statu kazanirsin veya 1000 mil statu milini 50 euro vererek de alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilancho B kullanıcısına yanıt
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/program-ortaklari/hava-yollari/mil-tablosu-turk-hava-yollari,
    https://www4.thy.com/tkmiles/earncalculate.tk
    bu linkleri inceleyin lütfen.Statü mili kazanmak eskisi kadar kolay değil,bilet sınıfı çok önemli.Örneğin singapura gidip gelirken 5374*2:10748 statü milide kazanabilirsiniz,13435 milide.2687 milide. Üstteki tabloda bunları göreceksiniz. Hafta sonu Avrupaya uçacaksanız bilet sınıfına göre 3000 civarı kazanabilirsiniz.Bu konu sizce çok önemliyse(bende de elite karta geçme takıntısı olmuştu bir zamanlar sizi anlıyorum)bence işi büyütün bu sitenin ucuz bilet fırsatları adlı konuda kredi kartı puanları ile bilet alan arkadaşlar var(referansı yüksek olanlardan) onlardan uygun fiyatlı mayıs haziran ayı içerisinde singapura(% 25 fazla mil kampanyası var bu aylarda) uçun bilet sınıfına dikkat ederek ortalama 12000 civarı mil kazanırsınız, hem de değişik bir ülke görürsünüz.

• salmanbaba23 S kullanıcısına yanıt
    31 mart en geç 1 nisanda eklenir.
    Esas kartın adios veya parafly olacak, onların fazla puan vermediği yerlerde bu kartı kullanacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.