Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anisiz

Çok tartışma dönmüş ama deneyimlerime dayanarak şunu yazayım;

Gold / Platinium kart vermek limit + biraz da insiyatif gibi yoksa 3-5-7 bin gibi kesin rakamlar yok,

Tavsiyem her zaman için kartların en üst sınıfını almanız, eğer ki nimetlerinden faydalanabilirseniz;

Mesela vakıfbank platinium sayesinde ücretsiz lounge hizmetinden yararlandım, ücretsiz yurtdışı sağlık sigortası

yaptırdım, yurtdışı alışverişine %5-%10 iade verdiği dönemde 300 lira para iadesi aldım

Benzer şekilde Vodafone kullanırken sırf bu + özellikler yüzünden gittim Vodafone Redli oldum, Lounge bedava,

Gir içeriye ye iç 3 biranı 2 viskini çak ki burada yediğin yemek havalimanı fiyatlarını düşününce en az 100-150 lira

eder, Havalimanındaki ekstra hizmetleri görünce kesinlikle diyorum kart aidatını öde en üst sınıf kredi kartını al

(zaten telefon edince adamlar kart aidatını da iade ediyor)...

hocam dediklerin doğru ama allah aşkına madem deneyimin var sen hiç 1000 tl limitle garanti bankası gibi bankanın platiunum kart verebileceğini düşünüyormusun kart verme konusunda en kıl en zor veren bankalardan birisi vede 1000 tl ile ms amex platiunm veriyor arkadaş yalan söylüyor demiyorum alınmasın ama bir hatası var kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Gold / Platinium kart vermek limit + biraz da insiyatif gibi yoksa 3-5-7 bin gibi kesin rakamlar yok,

Tavsiyem her zaman için kartların en üst sınıfını almanız, eğer ki nimetlerinden faydalanabilirseniz;

Mesela vakıfbank platinium sayesinde ücretsiz lounge hizmetinden yararlandım, ücretsiz yurtdışı sağlık sigortası

yaptırdım, yurtdışı alışverişine %5-%10 iade verdiği dönemde 300 lira para iadesi aldım

Benzer şekilde Vodafone kullanırken sırf bu + özellikler yüzünden gittim Vodafone Redli oldum, Lounge bedava,

Gir içeriye ye iç 3 biranı 2 viskini çak ki burada yediğin yemek havalimanı fiyatlarını düşününce en az 100-150 lira

eder, Havalimanındaki ekstra hizmetleri görünce kesinlikle diyorum kart aidatını öde en üst sınıf kredi kartını al

hocam dediklerin doğru ama allah aşkına madem deneyimin var sen hiç 1000 tl limitle garanti bankası gibi bankanın platiunum kart verebileceğini düşünüyormusun kart verme konusunda en kıl en zor veren bankalardan birisi vede 1000 tl ile ms amex platiunm veriyor arkadaş yalan söylüyor demiyorum alınmasın ama bir hatası var kesin

Hocam banka şu mantıkla 1000 TL limitli platinum kart verebilir;"Değerlendirmemiz sonucunda platinum müşteri olduğunuza kanaat getirdik,fakat diğer bankalardaki limitleriniz dikkate alınınca,size kanunen 1000 TL limit tanıyabildik. Ayrıca kart türü ile limit arasında kesin bir bağlantı olduğunu sanmıyorum. 5000 TL limitli platinum kart olup,50000 TL limitli gold kartta olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

quote:

quote:

Hocam banka şu mantıkla 1000 TL limitli platinum kart verebilir;"Değerlendirmemiz sonucunda platinum müşteri olduğunuza kanaat getirdik,fakat diğer bankalardaki limitleriniz dikkate alınınca,size kanunen 1000 TL limit tanıyabildik. Ayrıca kart türü ile limit arasında kesin bir bağlantı olduğunu sanmıyorum. 5000 TL limitli platinum kart olup,50000 TL limitli gold kartta olabilir

hocam gelir olayından öyle ayrım yapmıyorlar neyse konu fazla boyutlara gitti ben arkadaş gerekli şeyleri söyledim ona kalmış gerisi fazla söze yazık oluyor

• hocam kartın ve limitinin yazılı olduğu kagidin taramasını yarın yukleyebilirim illa gerekiyorsa, zira kağıt dairede masamda kaldı. bankanin 1997 tarihinden beri eski bir musterisiyim ancak gezi olaylari esnasinda bonusu iptal ettirmis, hesabımı kapattirmistim. vakifbank ve isbankasinda platinum kartlarim var ve onlar 10000 alt limit koydular. ne varki halk bankasi 3 defadır parafly platinum vermemekte, gold paraf neyine yetmiyor demektedir. onda da sanirim 10000 alt limit var. 7400 de kalakaldi limitim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

quote:

quote:

yeni yasadan sonra aynen arkadaşın dediği gibi garanti bana sıfır tl limitli platinium kart bastı.sırf müşteriye hayır dememek adına ve uygun gordugu kart türünde verdi.gereken gelir belgesini beyan etmem durumunda alabileceğim limiti de söylemişlerdi.ayrıca verdiği örneklerde ki gibi kart türü limit olayları da bende mevcut.platiniumun bir avantajını görmediysem gold olarak platınum limitlerinde kullandıgım kartımda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 2 Mart 2015; 21:12:10 >

• belki hala inanmayan varsa diye resmi ekliyorum arkadaşlar. baklava işi için de dönüş bekliyorum bu arada.
  • Merhaba arkadaşlar,

Kendimizi uygun üslup ile ifade edelim ki değerli bilgiler içeren mesajları silinmek zorunda kalınmasın.Lütfen provokasyona yol açabilecek küçümseyici ifadeler kullanmayalım.

İyi forumlar.
  • Gerçekten bankalarda oratntısız oralarla kartlar veriliyor 400 tl ile adios premium gördüm hatta 1 tl limitli plantiımda geldi arkadaşa komik ötesi . Ms kartta en yükseği almaya gerek yok eğer thy de elit ya da elitplus statüsünde iseniz thy normal üye + ms platinium ile thy elit + ms normal kart aynı oranı alıyor alışverişte (çok cüzzi bir fark var ) 215 e 135 aidat farkı oluyor tabii bu aydan itibaren ms amexin yurtdışı alıiveriş oranlarıda düşürüldü aklınızda olsun .
  • arkadaşlar 3-29 mart tarihleri arası 500 tl harcayın 2000 tl mil kazanın kanpanyası mesaj geldi hedef yaz 3340 a gönder diyor ama ben içeriğini bulamadım
  • Arkadaşlar merhaba, CIP lounge'dan faydalanabilmek için bu kredi kartlarından hangisine başvurabilirim? Mümkün ise garanti kartım var buna çevirtebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    teb platinum kredi kartı sabiha gökçen havalanı hariç işini görür. miles&smiles kredi kartının cip salonlar için faydası yok. sabiha gökçen içinde wings black işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalsoul1

teb platinum kredi kartı sabiha gökçen havalanı hariç işini görür. miles&smiles kredi kartının cip salonlar için faydası yok. sabiha gökçen içinde wings black işini görür.

Sabiha gökçende dış hatlarda geliş ve gidişita lounge dan yararlanabilirsiniz Teb Yıldız Platinium ile.
  • Ekara7Tepe kullanıcısına yanıt
    yıldız la öyle ama herkese vermiyorlar onu, düz platinumla sabiha gökçende dış hatlar oluyor sadece yıldız olunca iç hatta da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafe

belki hala inanmayan varsa diye resmi ekliyorum arkadaşlar. baklava işi için de dönüş bekliyorum bu arada.

Yaw bu salih....
    her kredi kart konusu da var
    hepsindede net kesin konusuyo ,karsi tarafa hakaret ediyo iftira atiyo yalanci diyo bkz:profi
    L neyse bu resimle biraz durulur heraldel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Orijinalden alıntı: mafe

belki hala inanmayan varsa diye resmi ekliyorum arkadaşlar. baklava işi için de dönüş bekliyorum bu arada.

Yaw bu salih....
    her kredi kart konusu da var
    hepsindede net kesin konusuyo ,karsi tarafa hakaret ediyo iftira atiyo yalanci diyo bkz:profi
    L neyse bu resimle biraz durulur heraldel

Gereksiz sana ne şahısla aramda olan olay seni ne alakadar eder sen bizim muhabbeti biliyomusunda yazmaya cesaret edebiliyorsun gereksiz konuşma işe yarar konuş konuşmasını öğretecek değiliz herhalde adamla aramızda bir mesele seni alakadar etmiyor anlaşıldımı merkez!

Bence sen önce 1000tlye platinyum olmaz resmine cevap ver.

• bide şu kart aidatı meselesiyle uğraşmak olmazsa alıcam ama uğraşmaya değmez diye düşünüyorum öyle aylık binlerce liralık alışveriş de yapmıyorum zaten... ama normal kart yerine bunu kullanırım chip para vs yerine en azından mil birikirdi, gerçi ucuz bilet bizim işimiz ama işte
  • Elimde 3 tane hesap var ve ben bunları birleştirmek istiyorum. Tabii ki hesapların isimleri farklı. Acaba hesapların isimlerini kendi ismim altında alttaki maddeye dayanarak değişiklik talebinde bulunsak, sonra da çift üyelik kaydı yaptırarak birleştirebilirmiyiz?

14. Miles&Smiles kartımın üzerinde yer alan isim bilgisini düzeltmek veya değiştirmek için ne yapmalıyım?
    Üzerinde doğru isminizin yer aldığı bir kimliğinizin (pasaport, nüfus cüzdanı, ehliyet gibi) fotokopisini e-posta veya faks ile gönderiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msensoy

Elimde 3 tane hesap var ve ben bunları birleştirmek istiyorum. Tabii ki hesapların isimleri farklı. Acaba hesapların isimlerini kendi ismim altında alttaki maddeye dayanarak değişiklik talebinde bulunsak, sonra da çift üyelik kaydı yaptırarak birleştirebilirmiyiz?

14. Miles&Smiles kartımın üzerinde yer alan isim bilgisini düzeltmek veya değiştirmek için ne yapmalıyım?
    Üzerinde doğru isminizin yer aldığı bir kimliğinizin (pasaport, nüfus cüzdanı, ehliyet gibi) fotokopisini e-posta veya faks ile gönderiniz.

3 tane olmuyor 2 tane oda isim soyad tutması lazım

• Sanırım bankalarda en yüksek limite en yüksek kart diye bişey yok. Akbank tan kredi kullandığım için akbank bana axess platinıum yollamış kart limiti 250 tl
  • Ben bari araya gireyimde tartışmayı uzatmayın. Şimdi bu konuya biraz yabancıyım. Konuyu okudum ama yeterince bilgiye ulaşamadım. Şimdi benim geçmişe dönük uçuşlarımı m&S kartıma işledim ama eşimin ve bizimle seyahat eden arkadaşlarımın biletlerini isim farklı olduğu için kendi kartıma tanımlayıp mil kazanamıyorum. Geçenlerde forumda görmüştüm yurtdışı uçuş bilgilerinize 10 TL veren biri vardı şimdi konusunu bulamadım. Bu uçuş bilgileri bir işe yarıyor ki 10 TL veriyor.

Şimdi asıl soru : Ben bir şekilde o uçuşlardan(Kendi adıma olmayan ama tüm bilgileri elimde olan) mil kazanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.