Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.426
Cevap
382
Favori
682.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkozz -- 8 Aralık 2020; 15:50:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: renzokuken

selam herkese,

kredi kartı kullanmıyorum, tüm harcamalarımı nakit param varsa nakit yapıyorum. gıda - fatura - alışveriş vs.

pandemi öncesinde yurtdışına çok seyahat ediyordum iş gereği, ancak uzun zamandır çıkamadım, elite kart üyesiyim, üyeliğim 2022 sonuna kadar uzatıldı ancak devam etmek için yeterli mili sadece biletle toplar mıyım bilmiyorum, bu nedenle kredi kartı alıp nakit yaptığım tüm harcamaları kredi kartı ile yapmaya karar verdim. mesela dün bilet aldım gidiş dönüş 810 tl tuttu, kredi kartım olsa idi 810 mil kazanacakmışım ayrıca, oysa olmadığı için sadece git gel normal mil kazancı sağladım, 900 mil geldi uçuşlardan. kart da olsa idi ekstradan 810 gelecekti sanırım.

bu nedenle hangi kredi kartını kullanmak daha mantıklı? normal gıda alışverişi - faturalar - giyim kuşam vs ?

teşekkürler.

selam herkese,

kart olayına henüz karar veremedim bir türlü.

iş nedeniyle aylık bir sürü harcamam oluyor, benzin, gıda, elektronik vs vs. bunların yanında faturalarımı da (telefon doğalgaz vs.) kredi kartı ile ödemeye geçmek istiyorum. hatta mümkünse çocukların eğitim harcamalarını da kredi kartı ile yapmak istiyorum.

bu bağlamda en mantıklı kart hangisi arkadaşlar? Finansbank da hesapta 150.000 - TL olursa çok avantajlı miller veriliyor deniyor, o yoksa garanti ye yönlenin demişler.

sizlerin fikri ne? siz hangi kredi kartlarını kullanıyorsunuz?

bu arada ben Vakıfbank müşterisiyim, güya Vakıfbank ın da Miles and Smiles tarcı bir kartı varmış ancak kimsenin bilgisi yok. kullanan var mı?

bu arada benim öncelikli hedefim statü mili. bonus mille pek ilgilenmiyorum. elite üyelim sahibiyim.

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• renzokuken kullanıcısına yanıt

Merhaba

Miles and Smiles artık eskisi gibi değil.Fatura,vergi ödemeleri dahil bir çok harcamaya artık mil vermiyor,mil verse bile oranlar nerdeyse % 0'a yaklaştı.Normal harcama yaprak kampanyasız mil biriktirmek imkansız.Ben kampanya takibi yapmama rağmen aylık 4 bin mili geçmiyor kazancım.

Finansbank tarafı daha da kötü yılda 1 veya 2 kez (büyük markalar hariç) mil kampanyası yapıyor.Evet belli bir miktar mevduatınız olursa kazanım değişiyor ama o da aylık 10 bin TL harcama yapmanız durmunda (yurt dışı, e-ticaret, seyahat ve eğlence harcamalarınızda %40, market, giyim, sağlık ve benzin harcamalarınızda %10, diğer harcamalarınızda %5) ortalama 2000 mil kazanığınızı varsayarsak mevduatınız büyüklüğüne göre ekstra %25'le 500 mil ya da %50 ile 1000 mil daha kazanırsınız.Kısacası almak ve kullanmak artık hiç mantıklı değil.

Vakıfbank Müşterisi olduğunuzu söylemişsiniz, en mantıklısı Vakıfbank'dan Mil Plus Platinum kartı almak.Puanlarınızı 2 kat değerli kullanabilirsiniz hatta özel müşteri olursanız daha da değerli kullanma şansınız var.

Şu an bankaların mil programları avantajlarını kaybetmiş durumda, bütün bankalar mil/seyehat kartlarını gözden çıkardılar.

Akbank/Wings mil programı devam ediyor ama hiç bir avantajı kalmadı

Yapı Kredi/Adios puanların değerli kullanımı x2 ile devam ediyor ama Setur'da bilet fiyatları en az %25 pahalı, hiç bir faydası yok artık zaten kampanya da yapmıyor

Teb Mil Programı-Geçen sene program bitti.

Halkbank/Parafly-x5 puan kampanyası yaptı geçen ay ama erken bitirdi, şimdi x2 ile kullanılıyor puanlar o da aynı adios gibi cazibesini yitirdi.

İng/Pegasus-Hiç kullanmadım, muhtemelen İng çalışanlarının bile bu karttan ve avantajlarından haberi yok ama efsane bir yönü olsaydı forumda paylaşılır herkes sömürür ve ardından programı bitirirlerdi.Avantajı olduğunu düşünmüyorum.

İşbankası/Maximiles-Bu programı kullanıp bilet alan 2 veya 3 kişi kaldı tüm ülkede

Shop and Fly(Garanti)-Bu mil programı da Shell/Petrol Ofisi sadakat programına dönmüş durumda, artık herkes akaryakıt almak için kullanıyor.

*Yukarda da dediğim gibi şu an en mantıklısı Vakıfbank'a mevduat yatırıp özel bankacılık kartı almak.

Saygılarımla.

• ..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswett -- 19 Aralık 2020; 17:15:27 >

merhabalar,

miller ile ilgili detayları yazabilir misiniz?

Ayrıntılı cevap yazmışsınız elinize ve zamanınıza sağlık. Vakıfbank ta platinum plus alabiliyorum, 3 kat daha değerli imiş bu durumda miller. Ne yazık ki kendi resmî sitelerinde bile ne kadar kazandırıyor ne veriyor ayrıntılı yazılmamış 4 satırlık açıklama var sadece gerçekten anlaşılır bir durum değil.

aslında benim ana aracım, bonus milleri statü miline çevirmek idi, ancak bu da sadece garanti ve finansbank ın kredi kartlarında kazanılan miller ile oluyormuş. Kafam baya karıştı valla :/

bu durumda Vakıfbank ta kazanılan miller sadece mil ile uçak bileti almaya mı yarıyor? Milleri kullanırken THY ile sınırlı mı değil mi o konuda bile açıklama yok sitede şaka gibi

• Yarbayım Merhaba;

https://www.vakifkart.com.tr/kartlarimiz/platinum-plus/platinum-plus-297

Bahsettiğiniz kartın linki, üstelik çok detaylı bir açıklamada mevcut sitede.

Vakıfbank Mil Programı mil kazandırmaz, puan kazandırır ve harcamalarda puan üzerinden olur aynı Adios gibi.Kartınızda 100 puan varsa ve yukarda linki verdiğim karta da sahipseniz Seyehat Hattından 300 TL lik uçak bileti,otel,tur... alabilirsiniz.

Garanti/QNB Miles and Smiles ile Vakıfbank Mil Programı birbirinden çok farklı Miles and Smiles Programıyla sadece THY'den uçak bileti alabiliyorsunuz(Star Alliance'da dahil), otel,tur alamıyosunuz, eğer siz THY'deki statünüzü korumak istiyorsanız Garanti Miles and Smiles kredi kartı almalısınız.(QNB kartın tanıtımını yaptığından beri hiç kampanya yapmadı, gerçekten hiç kampanya yapmadı, Garanti en azından her ay kampanya yapıyor bu sayede ekstra mil kazanımı oluyor)

**QNB'nin mil kazanım oranları şu an iyi gibi ama emin olun yılbaşından sonra oranları daha da düşürecekler buraya not düşüyorum, QNB kesinlikle güncelleme yapacak.

Son olarak size tavsiyem THY statünüzü korumak için Miles and Smiles kredi kartı almanız(Garanti'den) ikinci olarakta alabiliyorsanız yukarda linkini verdiğim Platinum Plus kartını almanız(Otel,tur,uçak bileti... gibi seçenek sunması çok iyi bir özellik)

Saygılarımla.

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

merhabalar,

ben nedense şu harcamadan şu kadar mil kazanılır tarzında bir açıklama bekliyordum, o nedenle açıklama yok diyordum. meğerse sistem farklıymış çok teşekkürler :)

dediğiniz gibi garantiye bakayım o zaman. garantinin normal Miles and Smiles kartında bahsediyorsunuz değil mi, shop and fly diye de bir kart var.

• renzokuken kullanıcısına yanıt

Bu karttan hiç haberim yoktu. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Lakin kazanılan wp lerin belli harcama süresi var o nedenle bu kartla örneğin 50 tl puan kazandığımız zaman bunu 1-2 hafta içerisinde kullanma zorunluluğu getirirler. Ama avans kullandığınız da kazandığınız puan skt sine bakılmaksızın avans mil borcundan düşer bence avans wp kullanılarak kullanılabilir bir kart. Yıllık kart aidatı olmamasını da ayrıca bir kazanç olarak görüyorum.

Yarbayım Tekrar Merhaba

Konuya biraz daha açıklık getireyim.

Şu an standart harcamalara %1.25'den fazla mil/puan veren kart yok. (o da shop and fly am-ex kartı daha önce %1.5 veriyordu bu ay düşürdüler) Bu da demek oluyor ki kampanya takibi yapmadan sadece harcama yaparak her hangi bir mil rogramından 4-5 yılda 1 adet gidiş-dönüş bileti alabilirsiniz(tabii o da puan/miller silinmezse)

Hele Vakıf world,Adios,parafly,Miles and Smiles kredi kartları 100 bin TL harcasanız vereceği 30-40 TL değerinde puan/mildir.

Shop and Fly ile Miles and Smiles Kredi kartları da birbirinden çok farklı, SF ile istediğiniz hava yolundan uçak bileti,tur,otel satın alabilirsiniz hiç bir kısıtlama yok, tek kısıtlama kendi sitesi üzerinden satın almak.Kazandığınız millerin THY statünüzle ilgisi yok, tamamen farklı programlar.

Miles and Smiles kredi kartı aynı zamanda THY'nin sadakat programının adı.MS ile kazandığınız milleri sadece THY ve Star Alliance üyesi havayollarında kullanabilirsiniz.Şu an bu kartla uçak bileti almak çok saçma, geçen gün kontrol ettim İstanbul-Lviv gidiş dönüş 15K mil+580 TL vergi aynı bilet Pegasus'da 490 TL idi.Siz olsanız hangi bileti alırsınız ?

Benim kanaatim MS şu an sadece üyelil statüsü korumaya yarıyor başka hiç bir faydası yok, kesinlikle uçak bileti almanızı tavsiye etmiyorum eğer statü korumak gibi sorununuz yoksa bu kartı almayın ama statünüzü korumak ya da yükseltmek istiyorsanız almanızı öneririm.

SF kartı da 2 yıl önce çıktığında iyiydi ama Garanti onunda kazanımlarını kırpmaya başladı, şu an piyasadaki en iyi seyahat kartlarından biri.Bu kartı almanızı tavsiye ederim.

**Özellikle altınız çizerek anlatmak istediğim seyahat kartlarında kampanya takibi yapmadan puan/mil biriktirmek ve bedava uçak bileti/otel/tur almak İMKANSIZ.

Saygılarımla.

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

Valla mükemmel bilgiler çok teşekkürler. Şu an benim ihtiyacımı en fazla karşılayan kartlar Vakıfbank platinum plus ile garanti miles and smiles kartı olacak o zaman. Benim tek amacım statü korumak - yükseltmek, şu an elite im, imkansıza yakın ama elite plus olabilirsem süper olur ve harcamalardan puan kazanmak; şimdiye kadar sadece nakit harcama yaptım, hiçbir avantajı olmadı en azından biraz indirim vs kovalayayım :)

çok çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yılsonu iptal olucak millerinizi ücret karşılığı alabilirim. mesaj atabilirsiniz

Miller uzatıldı silinmeyecek ve de üyelikler uzatıldı. sizde kontrol edebilirsiniz.

Evet ben de uzatıldığını gördüm millerin.

Ama yine de güvenemedim, shopandmiles dan bir şeyler aldım :)

Miles&Smiles Kampanyaları

Nasıl Kazanırım

Kampanyaya katılan müşteri Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile 19-31 Aralık 2020 tarihleri arasında fiziki olarak yapacağı toplam 1.500 TL ve üzeri her mobilya, beyaz eşya ve dekorasyon harcamasından 1.500 mil kazanacaktır.

Katılmak İçin

Kampanyaya katılmak için müşterinin ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasındaki Hemen Katıl butonunu tıklaması gerekmektedir. www.bonusflas.com.tr/kampanya.html

Başlangıç - Bitiş Tarihleri

19.12.2020 - 31.12.2020

Kampanya Detayları

• Kampanya 19-31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri BonusFlaş kanalı ile kampanyaya katılması durumunda en fazla 1.500 mil kazanabilir.
    • Kampanyaya tüm Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları dahildir.
    • Mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde yapılan toplam 1.500 TL ve üzeri işlemler kampanyaya dahildir.
    • Üye işyeri olma zorunluluğu yoktur.
    • Kampanyadan asıl ve ek kartlar yararlanabilir.
    • Sanal Mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyadan kazanılacak ekstra miller 03 Ocak 2021’den sonra kesilecek ilk ekstrenize yansıyacaktır.
    • BonusFlas üzerinden kampanya katılımı sağlanabilmektedir. BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.

• Market harcamanıza özel ekstra 1500 mil hediye!

Nasıl Kazanırım

Kampanyaya katılan müşteri Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile 12-31 Aralık 2020 tarihleri arasında fiziki olarak marketlerde yapacağı her 250 TL ve üzeri harcamasından ekstra 500 mil, toplam 1.500 mil kazanacaktır.

Katılmak İçin

Kampanyaya katılmak için müşterinin ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasındaki Hemen Katıl butonunu tıklaması gerekmektedir. www.bonusflas.com.tr/kampanya.html

12.12.2020 - 31.12.2020

Kampanya Detayları

• Kampanya 12-31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyaya katılmak için müşterinin ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasındaki Hemen Katıl butonunu tıklaması gerekmektedir.
    • Kampanyaya katılan müşteri Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile 12-31 Aralık 2020 tarihleri arasında fiziki olarak marketlerde yapacağı her 250 TL ve üzeri harcamasından ekstra 500 mil, toplam 1.500 mil kazanacaktır. 
    • Kampanyaya tüm Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları dahildir. 
    • Kampanya sadece market sektöründe geçerlidir. 
    • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 1.500 mil kazanabilir. 
    • Üye işyeri olma zorunluluğu yoktur. 
    • Kampanyaya personel dahildir. 
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. 
    • Kampanyadan kazanılacak ekstra miller 3 Ocak 2021’den sonraki ilk ekstreye yansıyacaktır. 
    • Başka kampanyalarla birleştirilebilir. 
    • Kampanyada aynı gün aynı işyerinde yapılacak alışverişlerin sadece ilki ödül kazandırır. 
    • Kampanya yurt dışındaki alışverişlerde de geçerlidir. 
    • Sanal Mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. 
    • Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilmektedir, tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.

• n11’de GarantiPay’e özel ekstra 1.500’e varan mil!

Nasıl Kazanırım

16 Aralık 2020- 15 Ocak 2021 tarihleri arasında n11'de GarantiPay'e özel Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile tek seferde yapılan 500TL ve üzerine 1.000 mil, 1000 TL ve üzerine 1.500 mil verilecektir.

Katılmak İçin

İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “HEMEN KATIL” butonuna tıklanmalıdır.

16.12.2020 - 15.01.2021

Kampanya Detayları

• 16 Aralık 2020-15 Ocak 2021 tarihleri arasında n11'de GarantiPay'e özel Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile tek seferde yapılan 500TL ve üzerine 1.000 mil, 1000 TL ve üzerine 1.500 mil verilecektir.
    • Kampanyaya katılmak için uygulama BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
    • Kampanyaya tüm Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ve Miles&Smiles Garanti BBVA sanal kartlar dahildir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 1.500 mil kazanabilir.
    • Kampanyadan kazanılacak ekstra miller 1 Şubat 2021’den sonraki ilk ekstreye yansıyacaktır.
    • BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşterilere ait ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    • GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.
    • İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • Garanti BBVA kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.