Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.147
Cevap
353
Favori
633.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • volvo850GLT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Urban Bug kullanıcısına yanıt
    bencede haklısınız. bence şu ara fena değil kampanyaları. 2 aydır internet alışverişlerinin yarısı kadar mil, youtube premium spotify netflix ödemelerine 250 mil, bu ayda seyahat harcamalarının 750 tl üzerine 750 mil gibi kampanyalar sayesinde güzel miller kazandım. akaryakıt ve market kampanyalarınıda bir kaç aydır sürekli görüyorum. o kadar ölü bir kart değil gibi sanki. maaş bankam olduğundan kart ücretide ödemiyorum. bu sayede oldukça avantakjlı bir kart oluyor
  • Elit kart hediye etme hakkımı satıyorum ilgilenenler dm den bana ulaşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    100 bin mil avans almıştık, yaklaşık 20 bin mil kullandık. kapattığımız mil miktarı ise 21 bin kadar.

    mart 2021'de avans mil kapatma dönemi bitiyor.
    yurtdışına çıkamadığımız için doğru dürüst harcama yapamadık. miller de duruyor. mart itibariyle sadece harcadığımız avans mil kadarını kapatmış olmamız yeterli olur mu?

    yani 100 çekip 20 harcadık, diyelim ki 40 kapattık. kalan 60'ı hesaptaki millerden alıp kalanını bırakıyorlar mı?
    yoksa avans milleri komple silip, kapattığımız kadara da el mi koyuyorlar?

    bir sorum daha var, sonuçta tüm milleri kapatamadık ama hesapta yeterince mil var, 2 kere mil çekip kapatamama hakkımızdan 1'i gitmiş oluyor mu?
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Miles&Smiles den avans mil aldığını varsıyorum. Kapatmak için 18 ay süren oluyor. Kapatamadığın her mil için 0,06tl ödersiniz(Avans mili aldığın tarihe göre 0,04tl de olabilir).

    - Avans Mil’ler, başvuruyu takiben kesilen ilk ekstreden sonra yapılan alışveriş ve kampanyalardan kazanılan millerden düşmeye başlayacaktır.
    - Avans Mil, alınan tarihten sonraki ilk hesap kesimini takiben 18 ay içinde tamamlanmalıdır. Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ve bu kartlara bağlı olarak çıkartılan ek kartlar ile sanal kartlarla yapılan ve sadece kampanyalarla kazanılan miller ile mil kazandıran harcama niteliğindeki işlemlerle Avans Mil tutarı tamamlanabilir. Bunların dışındaki kredi kartı işlemleri ve mil kazanımları Avans Mil taahhüdüne dahil edilmez.kay
    - Avans mil kullanımınız sonrasında kart limitinizin herhangi bir nedenle değişmesi durumunda avans mil taahhüdü aynı şekilde devam edecektir.
    - Avans mil kullanımı sonrasında mil kazanım oranlarında Banka tarafından herhangi bir değişiklik yapılması durumunda, taahhüt yeni mil kazanım oranları ile devam edecektir.
    - Avans Mil tutarının arttırılması durumunda; arttırılan mil tutarı da, Avans Mil’e ilk başvurulan hesap kesim tarihini takip eden 18 ay içerisinde tamamlanmalıdır.
    - Aldığınız toplam Avans Mil’in, tamamlanan ve kalan kısmını her aylık ekstrelerinizden takip edebilirsiniz.
    - Avans Mil tanımlanan kartın kayıp-çalıntı nedeniyle kapatılması durumunda, avans mil varsa açık diğer Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarına aktarılır.
    - Avans Mil tanımlanan kartın her ne sebeple olursa olsun kullanıma kapatılması (müşteri isteği, kayıp/çalıntı, teslim edilememe vb) veya bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine göre aykırı davranışlar sebebiyle kartın banka tarafından iptal edilerek yenilenmemesi hallerinde, tamamlanmayan Avans Mil tutarı, Türk Hava Yolları hesabından Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile birikmiş millerden alınacak, yeterli mil yoksa kalan mil başına karta 6 kuruş ücret yansıtılacaktır.
    Örneğin, tamamlanmayan 1000 mil olması durumunda karta 60 TL ücret yansıtılacaktır.
    - Avans Mil’e başvuran her müşterimiz yukarıda belirtilen kuralları kabul etmiş sayılır.
    - Yapılan harcama türüne göre her alışverişlerden ne kadar mil kazanacağınızı öğrenebilmek için buraya tıklayabilirsiniz...https://www.milesandsmilesgaranti.com/mil-programi/mil-kazanimi/nasil-mil-kazanabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogrsh -- 3 Ağustos 2020; 13:3:7 >




  • ogrsh kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Rıca ederim.
  • Şuanda miles & smiles american expess kartlar için oyun kampanyası var master cardları kapsamıyor fakat sony psn store a american expess kart eklenmiyor bunu çözen oldu mu arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklenmiyor sitede zaten Visa Master yazıyor amexi kabul etmiyor.
  • Bu yılın sonunda Thy 90000 mil yanacak,yanmaması için, aralık ayında gelecek sene için millerimle bilet alsam o tarih yaklaştığında yine virüs nedeniyle gidemez isem ileri tarihe erteletebilir miyim,shop and miles da da kullanmak istemiyorum bu milleri,veya daha güzel önerisi olan var mı,tecrübeli arkadaşlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezginci06

    Bu yılın sonunda Thy 90000 mil yanacak,yanmaması için, aralık ayında gelecek sene için millerimle bilet alsam o tarih yaklaştığında yine virüs nedeniyle gidemez isem ileri tarihe erteletebilir miyim,shop and miles da da kullanmak istemiyorum bu milleri,veya daha güzel önerisi olan var mı,tecrübeli arkadaşlardan.
    ileri tarihe biletin alın. uçmazsanızda bileti açığa alın. bir kesinti olmuyor 1 senede açıkta kalabilir. yada başka bir tanıdık eş dost uçarsa bir yere ona bilet alın oda size bilet ücretini versin :)
  • Statüler 1 yıl daha uzatıldı.
  • 3 bonus mil 1 statü mil ile değişmeye başlamış.Kampanya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackal73

    Statüler 1 yıl daha uzatıldı.

    Çünkü ben email atmıştım bu gün cevap geldi bana :) Cevap Tarihi :

    2 Eki 2020 15:23


    Sayın ,

     

    Öncelikle, Covid 19 salgının oluşturduğu tüm olumsuzluklar nedeniyle bizler de çok üzgünüz.

     

    Tüm bu gelişmeler hem ülkemizi hem havacılık sektörünü maalesef olumsuz etkilemiş ve bu durum yolcularımıza da yansımıştır.

     

    Seyahatlerinde Türk Hava Yolları’nı tercih ederek bizimle gönül bağı kuran, Miles&Smiles programımıza üye yolcularımızı unutmadığımızı paylaşmak istiyoruz. 

     

    İçerisinde bulunduğumuz bu kriz ortamında Miles&Smiles üyelerimizi mağdur etmemek adına yeni önlemler aldık.

     

    Buna göre, yolcularımızın hak kaybı yaşamamaları için, üyelik statüsü Classic Plus, Elite ve Elite Plus olan yolcularımızın, statü sona erme tarihleri 12 ay daha ötelendi.

     

    Bu zorlu dönemi en kısa sürede birlikte aşacağımıza ve dünyanın dört bir yanında bayrağımızı yeniden dalgalandıracağımıza yürekten inanıyoruz.

     

    Güncel üyelik sona erme tarihlerinizi mobil uygulamamızdan ya da turkishairlines.com’dan takip edebileceğinizi de hatırlatmak isteriz. 

     

    Bilgilerinize sunar, sağlıklı günlerde sizleri yeniden ağırlamayı dileriz.

     

    Saygılarımızla, 

     

    Nihal K.

    Elite / Elite Plus Müşteri Temsilcisi

     

     

    TÜRK HAVA YOLLARI A.O.

    Müşteri İletişim Merkezi





  • Arkadaşlar Konu Aktif Kampanyalara Geri Alındı.


    ilk kampanya paylaşımı benden olsun.


    https://www.milesandsmilesgaranti.com/kampanyalar/restoranlarda-hesabin-yarisi-kadar-ekstra-mil


    Restoranlarda hesabın yarısı kadar ekstra mil!


    asıl Kazanırım

    Miles&Smiles American Express ®’inizle Garanti BBVA Pos’u olan tüm yurt içi restoranlarda yapacağınız ödemelerde hesabın yarısı kadar ekstra mil kazanın. Yemeğin tadını fazlasıyla çıkarın!

    Katılmak İçin

    Hemen faydalanabilirsiniz.

    Başlangıç - Bitiş Tarihleri

    01.01.2020 - 31.12.2020

    Kampanya Detayları

    • Restoran kampanyası, Miles&Smiles American Express kredi kartlarınızla yurt içinde Garanti BBVA Pos'larında yapılan restoran harcamalarında geçerlidir. 
    • Kampanya ile restoranlarda yapılacak harcama tutarının %50'si oranında ekstra mil kazanımı olacaktır. 
    • Kampanyaya katılmak için SMS ile kayıt olmak gerekmemektedir. 
    • Kampanyaya sadece Miles&Smiles American Express kredi kartları dahildir. 
    • Kampanyadan 1 ayda en fazla 1000 ekstra mil kazanılabilir. 
    • Kazanılan miller karta gün sonunda alışveriş ile beraber yansıtılır, Türk Hava Yolları Yolcu Programı hesabınıza ise hesap kesim tarihinizde aktarılır. 
    • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), işlemler dahil değildir




  • Covid başlayalı m&s güzel kampanyalar yaptı. Özellikle online harcamaların yarısı kadar mil kampanyaları ve kişiye özel mil kampayaları ile kombo yaptım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen bende temmuz ayında seyahat yaparken harcamalarımın artması sebebiylede nerdeyse bir ayda 4bin civarı harcamaya 5bin milin üstünde kazandığım bile oldu. ama kampanyaları yavaş yavaş yeniden azaltmaya başlıyorlar sanırım.


    birde bonusflasta kampanyalar her an tanımlanabiliyor. bir kaç aydır bana 250 tl benzin harcamasına 250 mil veriyor. ay başında bakıyorum yok. sonra bir bakıyorum ayın 10unda kampanya tanımlanıyor ay sonunda benzin alcam tam. 30 gün çeken ayda 29unda kampanya bitmiş. ciddi iyi takip yapmak gerekiyor.


    bu ay online harcamaların yarısı kampanyasıda bitti. umarım daha yeni daha güzel kampanyalarla geri dönerler

  • Haklısınız ayın farklı günlerinde kampanyalar gelebiliyor. Mesela bana ayın 3ünde 2650₺ harcamaya ekstra 1000 mil hediye kampanyası geldi ilerleyen günlerde benzer ek bir kampanya gelebilir. Geçen aylarda da öyle olmuştu. Ara ara girip bakmak iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giyim harcamalarınıza özel toplam 500 mil hediye! Bonus Flaşa Özel


    Trendyol Cüzdana yükleme yapılabilir.


    Katılım Linki :

    https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000040913


    Miles&Smiles Kampanyaları
    Miles&Smiles Kampanyaları




  • Statü tarihlerini de ileri atmışlar. Benim Haziran'da bitiyordu, 6 ay uzattılar önce şimdi de 1 sene daha gitti. Ama yine de Covid için az. Ben 2021'de de seyahat etmem ki.

    Hem Covid hem döviz darbesi. Bugün Avrupa'da 2 kişinin seyahati büyük bütçeler, hele Amerika, İngiltere falan servet gider.

  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.