Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Arkadaşlar bu statü mil hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ben kartımı 2014 9.ayda aldım.Şu ana kadar 80.000 mil toplamışım. Ama bu statü milim hep sıfır gözüküyor. Ayrıca Kart upgrade nedir? Ne işe yarar?

Hocam statu mili thy den mil puansiz bilet alinca geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Arkadaşlar bu statü mil hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ben kartımı 2014 9.ayda aldım.Şu ana kadar 80.000 mil toplamışım. Ama bu statü milim hep sıfır gözüküyor. Ayrıca Kart upgrade nedir? Ne işe yarar?

Statü mili uçarak kazanılıyor.alışveriş yaparak kazandığınız mili bilet alımında kullanırsinız, statü milli ise kart upgrade için kullanılır. Classic en alt seviye, elite plus en üst seviye. Her sene belli sayıda uçuş yaparak seviye yükselebilir statü milleri ile.

• Şimdi millerimle vergisini kartla ödeyerek İç hatlarda 4-5 defa uçuş yaptım. Bu uçuşlardan statü mil kazanabilir miyim ? yoksa sadece tamamını ödediğim biletlerden mi statü mili kazanıyorum.
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Mil kullanmadan aldıgımız biletler için statü mili kazanabiliyoruz.
  • Arkadaşlar Ganatiden Bonus Platinum vardı, geçen hafta da Garantiden M&S kart geldi ama 2 tane geldi. Birtanesi Platinum Master Card birtaneside American Express. Bunlardan hangisini kullanmalıyım? Birini iptal ettirmeli miyim? yarın kart ücreti vs çıkmasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaşlar Ganatiden Bonus Platinum vardı, geçen hafta da Garantiden M&S kart geldi ama 2 tane geldi. Birtanesi Platinum Master Card birtaneside American Express. Bunlardan hangisini kullanmalıyım? Birini iptal ettirmeli miyim? yarın kart ücreti vs çıkmasında.

Amex'i kullanmayın. Kullandığınız anda kart ücreti ilk ayda yansıyor. Ms ile başlayın. Kullandıkça mil toplarsınız. Tabi ms'de ücret yansıyor.
  • Bugün gelen ekstrem de MC yıllık üyelik ücreti 98 tl yansıtmışlar .Müşteri hizmetleriyle görüşme yapmam gerekecek
  • arkadaşlar bu kartı ilk defa aldığımızda kart ücretini hemen yansıtıyorlar mı yoksa ilk sene ücretsiz mi?
  • Ilk ay yansıtırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Mil kullanmadan aldıgımız biletler için statü mili kazanabiliyoruz.

anladım. Sanırım bu statü milleriyle de kart upgrade yapıp bazı öncelik ve avantajlardan yararlanıyorum.
  • Benim de sorum kendime ait millerle baskasına upgrade yapabiliyor muyum? Soyad aynı, kardeş anne baba için.
  • quote:

Benim de sorum kendime ait millerle baskasına upgrade yapabiliyor muyum? Soyad aynı, kardeş anne baba için.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Benim de sorum kendime ait millerle baskasına upgrade yapabiliyor muyum? Soyad aynı, kardeş anne baba için.

Evet demek mi anlayamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Evet demek mi anlayamadım

evet thy mh arayıp bile numarasını vereceksiniz sonra telde şifreyi girip işlemi yapabilirsiniz tabii upgrade için müsaitlik varsa bileti almadan arayıp kontrol ettirin upgrade için yer var mı diye .

• Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 20 Şubat 2015; 10:39:39 >
  • Limitli kapasite ödül bileti almak istiyorum. 6,5 ay sonra bilet tarihi. Limitli kapasite seçince DOLU olarak gösteriyor. Gerçekten 6,5 sonrasının limitli kapasite ekonomi sınıfı dolu olabilir mi? Bunu yakalamanın bir yolu var mı? Az sayıda bilet ayrılıyor belki ama bu kadar önceden olmuyorsa nasıl olacak 12 ay onceden mi alacagız :) Normal ödül bilet seçince daha fazla mille bileti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 23 Şubat 2015; 15:53:17 >
  • Arkadaşlar ben miles and smiles PLATİNİUM kartına başvurdum.

kartımı aldım. american express te vermişler. 2 kart yani toplamda. zaten çok kart sevmeyen biriyim.

şimdi bu american express ne oluyor? bu kartların limiti ortak mı?

onun içinde ayrı mı kart ücreti kesiyorlar?

lütfen bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: salmanbaba23

Arkadaşlar ben miles and smiles PLATİNİUM kartına başvurdum.

kartımı aldım. american express te vermişler. 2 kart yani toplamda. zaten çok kart sevmeyen biriyim.

şimdi bu american express ne oluyor? bu kartların limiti ortak mı?

onun içinde ayrı mı kart ücreti kesiyorlar?

lütfen bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Senin platiunm yıllık 135 tl amerikan experes ise 75 tl civarı toplamda 215 tl kart ücreti var anlayacağın kullanmazsan amerikanı sorun yok ortak limit ama thy bilet alıyosan yada garanti poslarından alışveriş yaparsan yada vakıfbank denizbank işbank posları varse amex ile yapacağın garcamada çok iyi mil toplarsın artı thy miles kart statün ne ise amex ona göre daha fazla mil verir kapatırsan sana 3000 mil teklifi yapsrşar kapatmayın diye sen 750 mil toplarsan 3750 mil ile uçabilirsin yurtiçi tek yön 35 tl vergi vererek üzerine karar senin bendede aynı kart var

• quote:

Limitli kapasite ödül bileti almak istiyorum. 6,5 ay sonra bilet tarihi. Limitli kapasite seçince DOLU olarak gösteriyor. Gerçekten 6,5 sonrasının limitli kapasite ekonomi sınıfı dolu olabilir mi? Bunu yakalamanın bir yolu var mı? Az sayıda bilet ayrılıyor belki ama bu kadar önceden olmuyorsa nasıl olacak 12 ay onceden mi alacagız :) Normal ödül bilet seçince daha fazla mille bileti veriyor.

Hayır şu an 10 gün ileriye bile alabilirsin limit kapasiteli eğet aldışın tarih bayrama denk gelirse yada yaz sezonu yoğun bir hat ise bulman çok zor kadro açmıyorlar kesin bilgi

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    üstadım ben aylık 10 bin üzeri harcama yapıyorum. amacım mil toplamak.

şimdi ben normal kartı mı kullanayım yoksa amex'i mi? çok fazla kart taşımayı sevmiyorum. ikisi de mil veriyorsa yüksek vereni kullanayım 2 kart birden taşımak istemiyorum.

senin tavsiyene göre kullanacağımız. cevapların için saygılarımı sunarım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.