Şimdi Ara

Milan KAKA dan resmen vazgeçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler Milan News söyledi vergi olayından dolayı vazgeçmiş milan biliyorum konu açmak kirlilik yapıyor ama bu tarz heyecanlara çok alışkın değiliz hagi den sonra bir dünya yıldızı için tek ihtimal biz kaldık

• haberi aldım buaraya geldim

Arkadaslar netin altını üztüne getirin bakalım işin aslı neymiş
  • Adamlar M'Baye Niang ı almnılar
  • Gençleşmeye giden Milan'ın Kakaya milyonlar dökmesi zaten abest, Kaka FEDA derse anca Milan'a gider ama demeyeceğine göre ya Madrid'de kalacak ya da....
  • Ali durustde aciklama yapti kaka gundemimizde deil die kaka arabistanda oynar artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman,
  • yoksa yoksa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Ali durustde aciklama yapti kaka gundemimizde deil die kaka arabistanda oynar artik

ali dürüst ün totemi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Gençleşmeye giden Milan'ın Kakaya milyonlar dökmesi zaten abest, Kaka FEDA derse anca Milan'a gider ama demeyeceğine göre ya Madrid'de kalacak ya da....

yada yada düşünmek bile adamın içini kıpır kıpır ediyor

• milan bile yillik odemesinden ve vergiden oturu ucretin fazla geldigini dusunup vazgeciyorsa, bizim o paralari odememiz imkan disi diye dusunuyorum. yani bosa hayale gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

Ali durustde aciklama yapti kaka gundemimizde deil die kaka arabistanda oynar artik

ali dürüst ün totemi o

muhteşem tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

ali dürüst ün totemi o

muhteşem tespit

• Kaka'mız geldi diyebilir miyiz?
  • bakıyorumda milan forumlarına kimse istemiyor adamı ikinci sheva olur diyorlar ve ayrıca adamlar hala kaka nın onları satışına kırgın

KAKA!MIZ GELİYOR !!!
  • cumaya az kaldı beyler bu sefer çok beklemeyeceğiz cl listeleri dolayısıyla :)
  • İlk sayfadan yerimizi alalım KAKA reyiz için
  • KAKA Realde kalmıycak, Morinho gecenlerde Nuri ve Kaka için acıklama yapmıstı
  • istediği zaman gelsin. herzaman yerimiz var
  • Beyler anladığım kadarıyla Kaka net 9 milyon € istemiş yani vergileri Milan'ın ödemesini istemiş.
  • Burada işi olmaz KaKa'nın.Bir Chelsea ya da Manchester United'ın ya da İnter'in Psg'nin de işine yarayabilecek bir oyuncu ve öyle sıradan da bir adam değil.Buraya gelmesi hayal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.