Şimdi Ara

Milan Baros Galatasarayda ! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milan Baroš (d. 28 Ekim 1981, Vigantice, Çekoslovakya, şimdi Çek Cumhuriyeti), Galatasaray'da forma giyen, Roman kökenli Çek millî futbolcudur.

Futbola doğduğu şehrin takımı olan Banik Ostrava'da başladı. Sırasıyla Liverpool, Aston Villa ve son olarak da Olympique Lyonnais'da forma giydi. 61 kez Çek milli takımı forması giyen Baros 58 gol atmıştır.En son oynanan Olympique Lyonnais-Rennes maçında siyahi oyuncu Stephane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrasında Fransa'nın gündemine bomba gibi düşmüş ve kamuoyunun büyük tepkisini çekmiştir.Son olarak Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi sitesinden 26 Ağustos 2008 Saat 01:52 gibi yayınlanan haberde Baros'un 3 Yıllık sözleşme imzaladığı belirtilmiştir.[

http://tr.wikipedia.org/wiki/Milan_Baro%C5%A1

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/1769.php

Milan Baros Galatasaray'da

Galatasaray, Olympique Lyonnais'un Çek yıldızı Milan Baros'u renklerine bağladı. 3 yıllık anlaşmaya varılan Baros transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı.Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Transferi Galatasaray TV’ye değerlendiren yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Baros transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı “Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim.”

MİLAN BAROS
    Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981
    Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti
    Boy: 184 cm
    Pozisyon: Forvet (Striker)
    Geldiği Kulüp: Olympique Lyonnais
    Kariyeri: 1998-2001 Banik Ostrava (76 maçta 23 gol), 2002-2005 Liverpool (68 maçta 19 gol), 2005-2007 Aston Villa (42 maçta 9 gol), 2007 Olympique Lyonnais (24 maçta 7 gol), 2008 Portsmouıth (Kiralık, 12 maç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecurse -- 26 Ağustos 2008; 10:55:49 >

• vaaay baba sabah sabah süper haber verdin..çok sevindim galatasarayımız adına
  • Muhteşem bir haber Bu Guizanın 10 kat üstünde bir oyuncu Gol sıkıntımız bitti diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Muhteşem bir haber Bu Guizanın 10 kat üstünde bir oyuncu Gol sıkıntımız bitti diyebiliriz

He 10 değil 1000kat
  • Gerçekten çok sevindim bu transfere. Galatasaray'ın forvet problemini çözeceğine inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.