Şimdi Ara

Mikrotikçiler buraya Mikrotik Türkçe Forum? Sorularım var.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
11
Favori
28.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mikrotik kullan
  • stabil internet için mikrotik kullanman lazım
  • Merhaba;

    Benim sorunum şu tüm şirketteki internet erişimini sadece belirlediğim 3-4 url dışında girilmesini engellemek.. yani 192.168.0.0 dan - 192.168.256.256 ya kadar tüm havuz sadece belirlediğim 4 siteye girsin..

    Mikroik te topluca url leri bir havuzda ismi verip İZİNLİ URL gibi bu kuralı işletebilirmiyim? sadece havuza ek le çıkar yapıp tek hamlede tüm kuralı ilgili ip aralığına rule olarak nasıl koyarım..

    kolay gelsin..
  • Arkadaslar 40 kisilik kiz yurdumuz var. Mikrotiki 1 hafta boyunca giris yapani tanisin diye ayarladik ama surekli isim sifre soruyor. Nasil kapatabiliriz veya bir kere isim sifre girdikten sonra bir daha girmesini istemiyoruz. Nasil duzeltebiliriz? Internetci arkadasimizin saglik sorunlari var gelemiyor ben de care ariyorum. Tesekkurler simdiden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotspot server profilinde mac cookie ve cookie açıkmı?
  • selamülaleyküm ben bedirhan şırnak uludereden yazıyorum mikrotik ccr 1016 kullanıyorum mikrotikle ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim paramda olmadığın dan dolayı kimse yanaşmıyor bana kimseyide tanımadığım dan dolayı zorluk yaşıyorum bu yazıyı ilk önce allaha ssonra sizlere gönderiyorum temennim bu dünya için değil cennete hazırlık için allahın kabul ettiği şekilde yardım elinizi uzatırsınız ver yerinizi allah katın da yapmış olursunuz saygıyla selamlıyorum sizleri geri gönüşünüzü dört gözle bekliyorum 5445513615 şahsi numaramdır
  • Merhaba konu mikrotik, benim ana Router da mikrotik olunca bir sorayım dedim belki alakalı vardır diye
    https://forum.donanimhaber.com/m_122620421//tm.htm#122620421



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 18 Aralık 2016; 9:21:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedirhanüren

    selamülaleyküm ben bedirhan şırnak uludereden yazıyorum mikrotik ccr 1016 kullanıyorum mikrotikle ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim paramda olmadığın dan dolayı kimse yanaşmıyor bana kimseyide tanımadığım dan dolayı zorluk yaşıyorum bu yazıyı ilk önce allaha ssonra sizlere gönderiyorum temennim bu dünya için değil cennete hazırlık için allahın kabul ettiği şekilde yardım elinizi uzatırsınız ver yerinizi allah katın da yapmış olursunuz saygıyla selamlıyorum sizleri geri gönüşünüzü dört gözle bekliyorum 5445513615 şahsi numaramdır

    sorununuzu yazarsanız buradan yardımcı olunur.
  • Arkadaşlar...Kolay gelsin....Bence ciddi, belki sizce kolay bir sorunum var...Ne duydum ne gördüm....



    Elimde mikrotik sxt lite5 acces point var.Bu cihazla yerel wifi sağlayan bir şirketten paralı olarak internet e bağlanıyorum.Mikrotik cihazından sonra tenda modem router var.

    Geçen günlerde bağlantı sorunundan dolayı mikrotik arayüzüne girip kontrol etmek istedim.Amaaaaaaa mikrotik arayüzünde everest marka acces point arayüzü çıktı.Kime sorsam bu olamaz diyor?



    Sonra everest in yedeğini aldım ve reset attım.Tekrar bağlandığında mikrotik orjinal arayüzü çıktı.Everest kayıp.Tabiiki everest yedeği mikrotiğe olmuyor.Hemde mikrotiğin bağlantı gücünü gösteren ışıklar yanmıyor.



    3 gündür sabahlıyorum.Yaedımcı olabilecek Babayiğit arıyorum.
  • bluecolor B kullanıcısına yanıt
    merhaba konu biraz horladı galiba ama aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum, bulunduğum aparmanda mikrotek 6.36 versiyonlu sistem kullanılıyor, bu cihazı internetten araştırdım ve "Url Logalama ve şifreli olarak arşivleme" diye birşey yazıyodu özelliklerinde, benim sorum bu ağ ile ilgilenen insanlar yönetici,internet ile ilgilenenler vs. benim girdiğim sitelerin dökümünü görebiliyolar mı acaba ? hani vpn kullanarak adult sitelere falan girdiğimde bu insanlar görebiliyorsa çok utanç verici birşey olucak o yüzden soruyorum cevabınızı esirgemeyin lütfen :)
  • Arkadaşlar cihazın içine girdiğimde IP menüsünün altında hotspotu bulamıyorum. Hangi ayarı yaparsam hotspot görünür?
  • mavivan M kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla beraber, System menüsünden packege list de hostpot olması lazım. PAsif ise aktif edin.
  • Teşekkür ederim. mehmet_alp bey dediğiniz gibi yaptım geldi menüye
  • Mobil internetimi iş yeri interneti ile birleştirebilir miyim? İş yerinde Youtube Facebook gibi girilemeyen sitelere girebilirmiyim. Not: Cep telefonu internetini fazla kulanmayacak çünkü sadece 1 GB interneti var.
  • Bence bu oldukça immün.. Fakat vpn işe yaramıyor mu? Vpn ile YouTube vs..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yeri sistem yöneticisi pek çok siteye internet yasağı koymuş. Bir sürü VPN denedim hatta ücretli olan bir tane satın aldım ama işe yaramıyor. Mobil internetimi iş yeri interneti ile birleştirebilir miyim? İş yerinde Youtube Facebook gibi girilemeyen sitelere girebilirmiyim. Not: Cep telefonu internetini fazla kulanmayacak çünkü sadece 1 GB interneti var.
  • @bayhekim81
    Mobil internetiniz ile işyeri internetinizi bir mikrotik cihazında buluşturarak çalıştırmanız mümkün. fakat mobil internetinizden youtube vs kullanımı yapmayı planlıyorsanız ve bu trafiği mobil telefonunu internetine yönlendirmek istiyorsanız 1Gb hızlıca bitebileceğini unutmayın :)
  • uzmanmax kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben bir adet mikrotik CAP AP aldım, çalışıyor fakat IPHONE cihazlar bağlanmıyor,sebebi ne olabilir,özel bir ayarmı gerekiyor.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Merhaba ustalar

     Mikrotikçiler buraya Mikrotik Türkçe Forum? Sorularım var.. eve ozel bi sirketten internet baglatmistim lojmana gecince bu elimde kaldi bunu ne sekilde kullanabilirim kablosuz usb wifi gibi alici olarak kullanamazmiyim komsudan sagdan soldan bi cok wifi var onlari cekmezmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin1954 Y kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de vardi android baglanmiyordu el ile ip atip duzeltmistim yanlis hatirlamiyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.