Şimdi Ara

Mikrofonu pc' ye bağlayıp sesimi eşzamanlı duymak istiyorum kayıt değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
25.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi şöle bişe lazım mic' ı pc' ye takacam arkadan müzik gelcek ve ben canlı performans yapacam yani söylediğim ses hoparlörden aynı anda çıkacak varmı böle bi prog ?

• Mikrofonu bağla , sağ alttaki ses ayarlarına gir. Ordan mikrofon sesini aç.
    Winampdan falan müziğini nerden açıyorsan aç işte Sonra mikrofondan şarkını söylemeye başla
  • Ses Denetimi-Seçenekler-Özellikler-Çalma-Mikrofon-Ses Son-z5500 gibi de bişi varsa İçindeki Dünyanın Sesini Bile Duyan
  • arkadaşlar anlamadınız galiba, ses hoparlörden çıkacak istiyorum söylerken
    mic' ı tak söle olmuyo öle
  • Mikrofonu pcye bağlayıp , ses ayarlarını yaptıktan sonra zaten hoparlörden çıkar ses.
  • Benim mikrofonda elimi kapatıp dibine girdiğimde konustuklarım hoparlörden geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

Benim mikrofonda elimi kapatıp dibine girdiğimde konustuklarım hoparlörden geliyo

ses ayarlarında "çalma sekmesinde mikrofon tik işareti yok arkadaşlar netten baktım o tiki açınca oluyormuş bende sadece kayıtta mic var çalma sekmesinde mic yok ama normalde varmış napmam gerek bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında arkadaşlar cevap vermiş ama yine de adim adim yazayim,
    1. aşağıdaki küçük hoparlör resmini çift tıkla
    2. seçenekler - > özellikler
    3. gelen pencerede mikrofonu işaretle. mikrofon o pencerede yoksa sekmeden input kısımdan bulup işaretlemelisin.
    4. şimdi ses denetiminde mikrofonuda göreceksin. sessiz işareti varsa işareti kaldır.
    5. artık mikrofona konuştuğunda sesini eş zamanlı duyarsın. anfi gibi birşey olacaktır.

ses ayarlarında "çalma sekmesinde mikrofon tik işareti yok arkadaşlar netten baktım o tiki açınca oluyormuş bende sadece kayıtta mic var çalma sekmesinde mic yok ama normalde varmış napmam gerek bilen var mı ?

bu işaret olmayabilir tabi. ses kartına göre değişen bir durum. o zaman karıştırıcı aygıt kısmından farklı giriş aygıtı seçerek denemelisiniz. yada ses kartının driverini ve programını yükleyerek ses kartı programı ile bu işi halletmelisiniz.

• R.Korkmazz kullanıcısına yanıt
    Bu işlem şimdi windows 7de nasıl oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.