Şimdi Ara

Mikrofondaki arkadan çıkan ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mikrofon aldığım günden beri arkadan ses çıkıyor o zamana kadar fazla kullanmıyordum ama ödev için gerektiğinden o ses kesinlikle kaldırmam gerekiyor. Yardım edebilir misiniz ? tam olarak ses aşağıdaki dosyadahttp://s2.dosya.tc/server4/CPM5P4/sesdeneme.wma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmozz -- 9 Kasım 2011; 18:07:54 >

• Mobilden girdiğim için linki kullanamadım tahminime göre hoparlörden çıkan ses tekrar mikrofona girerek bi nevi yankı gibi ses yapıyor. Bunun en büyük çözümü kulaklık kullanmaktır eger kulaklığınız yoksa mikrofonu süngerle kaplayıp hoparlör uydusunu uzak bir yere koyup birazda sesi kısarak çözüm bulabilirsiniz .

Ama ayarlarında olması lazım yankıyı engelleme gibi birşey mikrofon ayarlarından iyi kontrol et.
  • teşekkürler arkadaşlar. ben mikrofonu kasanın ön girişinden bağlıyordum ama ordan görmüyormuş sanırım ben kameranın mic iyle işimi hallediyordum :) arka tarafa bağlayınca mici gördü ve gereken ayarları yaptım sorun düzeldi.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.