Şimdi Ara

MİKROFON SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikrofonum ses algılamıyor. Ses ayarı denetimini açtığımda mikrofon başlığının "denge" ayarı seçilemiyor. web cam in mikrofonunu taktım durum yine değişmedi. Ana kartım msi pm8pm-v . yakın zamanda bios driver update yaptım. ses onboard realtek ac97 onunda driver update ini yaptım. Bu update lerden sonra mikrofon ses algılamıyo yada makina mikrofonu görmüyo. Yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

• Başlat --> Denetim masası --> Ses Efekti ve Ses Aygıtları --> Ses sekmesinde "Ses kaydederken" bölümünde var sayılan aygıt Realtek AC97 olmalı bu tamamsa --> İnsan Sesi sekmesinde "İnsan Sesi kaydederken" bölümü yine AC97 olmalı. Ses ayarı düğmesine basarak mikrofonun açık olduğundan (altında tik olmayacak) emin olun. Donanımı sına seçeneğinden aygıtın çalıştığını kontrol edin. Metni okuduğunuzda ekolyzer benzeri bir hareketlenme olmuyorsa ses gelmiyordur. O vakit başka önlemler bakacağız.. Şimdilik bunları bir yapın.
  • teşekkürler sorun halloldu.
  • Arkadaşlar Realtek onboard ses kartı ile sorunum oldu. Ne yaptıysam ayarlardan mikrofonu aktif edemedim. Realtekin değişik değişik versiyonlarını yükledim olmadı. Bilgisayarla beraber verilen Orjinal vista ve XP utility CD sinden ses driverlerini yüklemem ragmen sorunum çözülmedi.
    Ses ayarlarından Microfon sekmesini seçtiğimde Pasif durumda, aktif olsa belki düzelir.
    Ses sürücülerini defalarca kaldırıp yüklememe ragmen olmadı.
    Ne yapmamız gerekli.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veygun -- 17 Eylül 2008; 17:18:17 >
  • Resimde göründüğü gibi microfon seçenekleri pasif. Burayı aktif edemiyorum.

MİKROFON SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
  • Arkadaşlar böyle bir sorunla hiç karşılaşmadınızmı? Sadece bendemi bu sorun var.
  • merhaba;

(CASPER masa üstü bilgisayarım vistakullanıyorum) realtek ALC662 onboard ses kartım var.Mikrofondan ses çok az çıkıyor.Karşı tarafa ses çok az gidiyor.Ses ayaları ve realtek yöneticisinden ayarları en son seviyeye getirdim.Durum düzelmedi.Son driver ı (2.40) yükledim.Sorun düzelmedi.Gittim yeni mikrofon aldım.Durum yine aynı bu durumla karşılaşan arkadaşlar var sanırım . sorunu nasıl çözebiliriz.Tşk.ler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mikrofonum müzik sesini,Mausdan,klavyeden çıkan sesleri karşıya iletiyo ancak benim sesimi iletmiyo yardımcı olurmusunuz.
    Realtek
  • Dün mikrofonlu kulaklık aldım bilgisayar in sesini karşıya iletiyor benim sesimi iletmiyor kulaklık sorunsuz çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirım şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.