Şimdi Ara

Mikrofon Ses Kesme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Allah'ın belası sorun yine başladı. Ne yapıp ettiysem de çözüm bulamadım. Çözüme dair bir şeyler yaptıysam da sorun devam ediyor. Artık anakartta bir problem olduğunu düşünmeye başladım açıkçası.

Daha önce PUBG oynarken bu sorun vardı, şu an Warzone oynarken oluyor. Durup dururken mikrofon kesiliyor, kulaklığın hoparlör kısmında bir sıkıntı yok ama mikrofon çalışmıyor. Discord'a çık gır yapınca düzeliyor.

Kulaklık bozuk diyeceksiniz fakat 10 saat LoL oynasam böyle bir sıkıntı yok. Gözlemleyebildiğim, sisteme daha çok yüklenen oyunlarda olduğu yönünde. Buna bağlı olarak acaba bu oyunlarda sıcaklık değerleri yüksek sıcaklığa bağlı olarak USB'de mi bir problem oluşuyor?

Anakart Tomahawk Max b450. bütün Driver'lar, BIOS, her şey en güncel sürümde.

• Yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • taktığın usb yuvasıyla alakalı olabilir. mesela benim bilgisayarımda ön paneldeki usblerde yeterli güç olmadığı için, taktığım direksiyon setinin titreşim özelliği filan çalışmıyor. ama arka usb lere taktığım zaman hiç bir problem olmadan kullanabiliyorum. ön ve arka usblerde güç yönünden sıkıntılar çıkabiliyor böyle.

bir bunu kontrol et bence, arka usblerden birine tak, eğer zaten arka usblere takılı ise, usb3.0 portuna filan tak.
  • arka usb 3.2 lere takılı kaldıkı anakart zaten 2 3 aylık + olarak warzone eskıdende pubg de yapardı bunu bırden dc de ses karsıya gıtmıyor usb sokup takınca yada dc kapatıp acınca duzelıyor bu 2 oyun harıcıde hıc bı zaman boyle bır sorun yasamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara57 -- 18 Temmuz 2020; 17:9:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık düşük ses problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.