Şimdi Ara

mikrofilament,arafilament ve mikrotübül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulduklarım
    Mikroflamet ağsı bir yapısı var hücre hareketini sağlıyor ve desteklik de veriyor. Ayrıca kasların kasılmasında işe yarıyor. Ekzo-endositozda kullanılıyor.

Mikrotübüller tüp şeklinde karmaşık yapıları var. Hücre öünmesinde sayıları artıyor. Görevi ne?

Ara flament hiç bilgi yok :D

• ygs kitaplarına bakarsan bulamazsın tabi. lys fem simetri de vardı geçen seneden hatırladığım kadarıyla.
  • ara flament organellerin yerinin sabitlenmesini sağlıyor.
  • Hepsi hücre iskeleti olarak görev alıyor, mikrotübülle mikroflamentin başka özellikleri de var, ara flament de ekstra bir şey yok diye biliyorum

Kalınlıkları

Mikrotübül>Ara flament>Mikroflament

Ezberlenmesi kolay bence tübül diyince kalın bir şey akla geliyor, sonraki ikisi de ara>mikro ilişkisiyle aklımda tutuyorum
  • up
    hepsini düzgün bi şekilde yazacak olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

Hepsi hücre iskeleti olarak görev alıyor, mikrotübülle mikroflamentin başka özellikleri de var, ara flament de ekstra bir şey yok diye biliyorum

Kalınlıkları

Ezberlenmesi kolay bence tübül diyince kalın bir şey akla geliyor, sonraki ikisi de ara>mikro ilişkisiyle aklımda tutuyorum

aynı şekilde ezberlemişiz kalınlıklarını tübül tüp demek arkadaş daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

Hepsi hücre iskeleti olarak görev alıyor, mikrotübülle mikroflamentin başka özellikleri de var, ara flament de ekstra bir şey yok diye biliyorum

Kalınlıkları

aynı şekilde ezberlemişiz kalınlıklarını tübül tüp demek arkadaş daha ne olsun

Ben M>A>M dan ezberlemiştim mikrotübülde tüp abi anlasana demiştim kendime karışmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vazol uyumlu likit ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ek olarak miktotübüller kamçı oluşturuyormuş.

Ayrıca mikro ara ilişkisi güzelmiş +1
  • Bunlar çıkacak,demedi demeyin.
    Edit:gelecek yıl çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 25 Mart 2013; 17:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofilament-Hücre şekil degisikligi
    Ara filament-Sabitleme
    Mikro tübül-Hareket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.