< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mıknatıslı Tornavida Seti 7Li 29 TL

-
-
19 tl kargo var -
10 TL ye premium yap hesabı. kargo ödemezsin
-
Premium ayrıcalığını yeniden yaşattığınız için teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanayinde cok eskiden çalışırken adam bundan getirip, kırabilirsen bedava diyordu onlara benziyor saglam oluyor. Tanesi 1 tl ye satıyordu
Bunlar kırılmaz hocam yamulur. En önemlisi ağzı zorlamaya gelmez çabuk aşınır. İşi bilen sanayi ustaları izeltaştan şaşmaz. Krom vanadyum çeliği olduğundan sertlik derecesi yüksektir, aşınmaz aşındırır.
BİM'den almıştım bu seti. Uçları zorlamaya gelmiyor çok çabuk aşınıyor. Zorlama iş yapmayacaksanız alabilirsiniz.
-
Wera, Milwaukee gibi markalar daha iyi İzeltaştan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat artmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunlar çok çabuk aşınır. fiyat çok iyi ama.
izeltaş 250 tl civarı.
https://www.hepsiburada.com/izeltas-7li-kraft-tornavida-takimi-p-HBV00000H4JGU
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sanayi ustalarından bahsettim.
Tabii ki Wera, Wiha başkadır.
El aletlerinde Milwaukee o kadar da iddialı değildir. Ben de hem İzeltaş hem de Milwaukee ayarlı pense var mesela. İzeltaş bir adım önde. Akülü ya da elektrikli desen tamam en önde gelenlerdendir. Youtube'da bunları kıyaslayan kanalları takip ederim genelde.
Biraz alakasız olacak hocam ama havya/havya ucu/lehim teli vs... konusunda var mı böyle İzeltaş gibi fiyat/performans marka?
Aylardır 5mm iç çaplı boru tipi havya ucu arıyordum hiç bir yerde yok, aliexpress te bile yok, 200-300₺ para istiyorlar orijinal alman markası olduğu için 20gram bile etmeyecen uca... çok sinir bozucu bir durum, gidip kendim bakır boru kesip çekiç ve zımpara ile şekillendirip havyaya uç yapacağım çok daha mantıklı geliyor yedek parça işi çok sıkıntı...
sizin bildiğiniz var mıdır?
-
-
Hocam özel bir iş için kullanmıyorsanız dediğiniz gibi bakır kalın bir tel işinizi görür. Evdeki 60w havyamı 50 tl civarına almıştım bikaç sene önce, ince elektronik devreler dışında her işimi görüyor.
Hocam ben de havya kısmına fransızım, ince elektronik devreler için tavsiyeniz var mı? Aldığım havyalar yarım saatte ısınmıyordu hep çöpe gitti.
-
Solinpatech 60W Sıcaklık Ayarlanabilir Havya Lehim Makinası
Exeo Dijital Göstergeli Isı Ayarlı Kalem Havya Lehim Makinesi
ince uç setide alırsanız işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam siyah kısım boyamı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X