Şimdi Ara

MIKE-TYSON! vs CLIFFORD ETIENNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, benim amcam eski Türkiye Şampiyonu bir boksör. bazı imkansızlıklar yüzünden fazla yükselemedi. ona sordum da "amca, bizim Şamil ağır siklet dünya şamp. olabilir mi?" diye. o da baya iyi bir boksör olduğunu ama Lewis in çok çok daha iyi olduğunu ama ilerde bunun değişebileceğini söyledi.(Şamil in gelişmesi açısından) ama Mike Tyson için ilginç bir düşüncesi var. onun boksu bilmediğini yani teknik olmadığını ama çok acı kuvveti olduğunu ve 1-2 yumruk oturtması halinde maçı koparabildiğini söylüyor. Şamil in de Tyson u yenebileceğini iddia ediyor.
    bilirkişi ağzından bir yorum yazmış olayım...
  • evet sabaha kadar bekleyip 40. saniyede nakavtı görmek insanı sinirlendiriyo ama bu nakavt tysondan gelince beklediine degiyo
  • Şamil'in Tyson'u yenmesi mucize olur..
    Aslında Tyson boksu çok iyi biliyo çokta teknik ama okadar güçlü yumruğu varki tekniğe gerek duymuyo o yüzden Tyson'un sol direk ve apargatını kullandığını pek göremezsiniz rakibinin işini sağ kroşeyle bitiriyo kimsede o sağa dayanamıyo..
  • Yaklaşık 2.5 - 3 tonluk bir basınçla vuruyo..
    Tyson'la Lewis 100 maç yapsalar Tyson 95'ini nakavtla kazanır..
    Bakmayın Lewis'e kaybettiği gün Tyson hiç boks yapmadı hatta bazı otoriteler Tyson'un o maçı yeni bir maç daha oynamak için bilerek kaybettiğini söylüyolar o maçta kaybetmesine rağmen Lewis'le aynı parayı aldı 20.000.000$..
    Bi maç daha ayarlayıp 20.000.000$ daha kazanıcak hemde Lewis'i nakavt ederek..
  • olm adamda hayvan kadar pazu var pazudan dolayı vurdummu indiriyo 45 cm kolu var 1.80 105 kilo
    şamil sam tysonu yenemez adam yağlı hehe
  • Sinan ın Tyson ı yenmesi çok zor, ayrıca tyson gerçekten değişmiş gibi lennux e yenildikten sonra, etienne maçında acaip ciddiydi, böyle giderse lennux ü hayli hayli devirir..
  • bence belli olmaz sinanın ilginç bir stili var yani adam kendinden emin şekilde ringe çıkıyor tabii bir maç için en önemli şey güçten sonra iyi bir konsantre.unutmayalım ki sinanın nakavt ettigi rakibide çok ciddi bir rakipti.yaw maç yapsalarda bir izlesek valla ben acayip merak ediyorum.tyson v.s sam
  • yaw lennux bir maç önce başka boxörden o kadar yumruk yedi adam hala canavar gibiydi mike koydu devirdi çok seviyom ben bu adamı ben sabaha kadar beklemedim zaten o saatte nette oluyoz maç başladı suyumu meyvemi falan alayım dedim pc nin başına ana bi baktım maç bitmiş :))
  • Lennox-Levis te yabana atılacak bir boksör değil bence beyler..
  • beyler noluyo ya mike tyson şimdimi aklınıza geldi :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i>
    <br />yaw lennux bir maç önce başka boxörden o kadar yumruk yedi adam hala canavar gibiydi mike koydu devirdi çok seviyom ben bu adamı ben sabaha kadar beklemedim zaten o saatte nette oluyoz maç başladı suyumu meyvemi falan alayım dedim pc nin başına ana bi baktım maç bitmiş :))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

aynen bana da böyle oldu. icq dan muhabbet yapıyordum. Tam kapatayım derken knock out! yuh dedim ...
  • aynen
  • e olm kim sildi şimdi o afiş resmini !!!!!!! GRRRRRRRR
  • 3. Raund'a kadar indirdi indirdiii
    Yoksaa yenemez..
    Zaten yaşlandı çok çabuk yoruluyor artık..
  • lord katılmıyorum sana :)
  • ehehue foruma bak ilk sayfanın sonun dogru herkes bi andas dönmüş sanki:)
    Küçüklügümden beri tyson diyip dururum ama bir gerçek var tyson anormal kuvvetli olsada suratli de olsas lewis in yanında aptal kalıyo yani bence lennox zeka olarak daha üstün.zaten o maçtada öyle oldu yaklaştırmadı yanına patakladı yani.çünkü rakibini biliyo ilk round larda devrilmezse sonrası kolay.hollyfield da hep öyle yendi dayanıklı adam kaçtı etti sonra tyson bitti:)ama bu son maçta sanki biraz farklıydı inanilamaz çalışmış sanki.yine eskisi gibi pata kuta dalıyo ama biraz daha çevik göründü bana.benim merak ettigim adam o güçte yumruk atabilmek için nasılbir çalışma uyguluyo:) bizde yapalım evde hehe.isteyene maçın videosunu yollayabilirim bu arada.
  • maç videosu yollarsın tabi zaten kaç snye sürdükü :)
  • abicim bu kas işi ok mi adam kaslı olduğu için vurdummu deviriyo bi tek senmi varsın maçı yollayacak aç kazaayı indir 5 dk da yaw hehe
  • hooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.