Bildirim
Mikail13 vs Shad0w_zer0 ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Shadow zero ders inekleme konuları açıyor. Hayatında kavga etmemiş olabilir ama bir yandan da lovecraftianismle yatakta güreş tutmuş bilemedim.
Mikail hocam deneyimi ve rahatlığıyla alır gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85B3E1193 -- 25 Aralık 2022; 20:30:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
shadow arkadaşımız size biyoloji öğretmeni olup daha akraba evliliğini bilmiyor diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiziksel kavga lazım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akraba evliliğinde sakat çocuk olma ihtimali artar. Eğer ki genlerinde bozukluk varsa..
İyi genler varsa da ortaya çıkar.
Benim halamın oğlu ile amcamın kızı evlendi.
Kızı okul birincisi. Hem de her yıl.
Yahudilerinsde hepsi akraba.. Tanıdığınız bilimadamları nın bir çoğu Yahudi dir. Bir de onlarda lösemi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Hz.Muhammed (SAV) -
Hocam boy kilo durumunuz nasıl kavga edebilirmisiniz ? Eğer verirseniz daha iyi spekülasyonlar üretebiliriz
lovecraftianismle yatakta güreş tutmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Up
Ben kötülükle ve şeytanla savaşmaya programlandım.
Saftirikler ilgi alanıma girmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Hz.Muhammed (SAV) -
Tarikatlar büyük sorun. Osmanlı yı batırdı. Türkiye Cumhuriyeti nin gelişmesinin önündeki en büyük engellerden biri.
Avrupa ortaçağ da kurtuldu, biz hâlâ uğraşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biri muhtemelen tarikat tarafından yetiştirilmiş ve gerçeklerden uzak biri, ötekini tanımıyorum ama normal biriyse o alır. 
Normal biri değilse de yanındayız. Atatürk düşmanı birinin yanında yer alacak halimiz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Aralık 2022; 5:22:41 >
İkisinide tek atarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Up
Kayra vs. Sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
bu nasıl bir ensesttir kardeşim :D
bu arada iddanı doğrulamak sana kalmış. süper ileri zekalılık 1/1000000000 da bir gibi birşey. rainman olayı gibi.
|
Benzer içerikler
- sülpir 50 mg kullananların yorumları nedir
- eski pul alınır
- arçelik fırın dışarı hava üflüyor
- kol nasıl kırılır
- bulgaristan türk köyleri
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı