Şimdi Ara

mikail hoca türevi bitirir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler malum adam zaten çok pahalı satıyor hadi parasını geçtim daha 1 çıktı 2 çıkacakta bilmem ne adam akıllı çıkarsalardı yine alınırdı

mikail hoca bitirir mi bu adam da çok yavaş aga o kadar kazanıyon iki tane çalışan al yanına şu videoları hızlandır be aga millete bekleyin demeyi biliyorsunuz faaliyet yok

• Kendisine mesaj atıp sorsana?
  • Altuğ hocam sakin. Kardeş bence yetistirir malumun türev 2 den önce gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Kendisine mesaj atıp sorsana?
    Kendisine mesaj attım ergen bey, cevap vermedi belki bilgi alabilen vardır diye yazdım hayırlı ergenlikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 2 Şubat 2019; 13:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfiwo

Altuğ hocam sakin. Kardeş bence yetistirir malumun türev 2 den önce gelir bence.
    Ya daha türev 1 videosu vardı sitede ben yazmıştım dediki türev iki 1 haftaya gelecek 1 ay sonra geldi daha türev 3-4 var. En sevmediğim şey oyalanmak la biz öğrenciyiz senin gibi vaktimiz mi var zamanımız daralıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 2 Şubat 2019; 13:12:5 >
  • ÇÜŞ yani. Ben 2 ders sanıyorum. Sıkıntı büyük o zaman daha integral var o da 3-4 olursa ohoo. Bakalım ben de bi mail atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfiwo

ÇÜŞ yani. Ben 2 ders sanıyorum. Sıkıntı büyük o zaman daha integral var o da 3-4 olursa ohoo. Bakalım ben de bi mail atayım
    Valla eğer türev 1'in açıklamasında yazan şey doğruysa 4 ders olacak integral de en az 3 olur bence mailden cevap alırsanız bilgi verseniz çok mutlu olurum hocam

4 ders abarı gibi 3 olmalıydı ama adam limiti bile 20 saat yapmış yani trigodan daha kolay bir konu bana kalırsa o zaman trigoyu 30-40 saatte anlatır bu adam yani bu sene yetişmez de eğer seneye çekerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 2 Şubat 2019; 13:19:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeometriciÇocuk

Kendisine mesaj attım ergen bey, cevap vermedi belki bilgi alabilen vardır diye yazdım hayırlı ergenlikler.

Alıntıları Göster
    "kendisine mesaj atıp sorsana?" lafının neresini tersleme olarak algıladın. Yani ben öğrenci olsaydım bunu yapardım. 29 yaşındayım. Ama sağol ergenlik lafını yemek de güzel oldu.

Ama şu düşüncen yanlış.

Anlayamadığınız şey şu: PDF yazdırma işi döküman hazırlama işi kolay bir iş değil. 2 kişi alsa işe falan diyorsun. Ben koca izmir'de PDF yazdırmak için insan bulamadım. Bildiğim kadarıyla yeni yeni başlıyor hocamız ancak iki kişiye ayda 4000 lira para ( en kötü ihtimal ) vermek kolay değildir zannediyorum. Bulmak ayrı bir mesele. Kendisi de elbet bir yerlerde çalışıyordur bir yandan.

Çok acele bitirmek istiyorsanız, Behzat hocanın dersleri hala duruyor gördüğüm kadarıyla. Oradan alıp size lazım olan kısımları neden çalışmıyorsunuz? Önünüze temiz bir defter çekip 15-20 günde baya baya ilerlersiniz sanırım. Yanlış anlaşılmasın. Başka anlatımlar varsa oradan da bakın da merak ediyorum.

Yalan değil şu an öğrenci olsam, ben beklemezdim. Zaman kısıtlı. Açarım kazanımları ne var ne yok. Temel kavramlara göre hareket ederdim. Olmadı tümden bitirirdim. Bilginin fazlası zarar olmaz matematikte sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 2 Şubat 2019; 14:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

"kendisine mesaj atıp sorsana?" lafının neresini tersleme olarak algıladın. Yani ben öğrenci olsaydım bunu yapardım. 29 yaşındayım. Ama sağol ergenlik lafını yemek de güzel oldu.

Ama şu düşüncen yanlış.

Anlayamadığınız şey şu: PDF yazdırma işi döküman hazırlama işi kolay bir iş değil. 2 kişi alsa işe falan diyorsun. Ben koca izmir'de PDF yazdırmak için insan bulamadım. Bildiğim kadarıyla yeni yeni başlıyor hocamız ancak iki kişiye ayda 4000 lira para ( en kötü ihtimal ) vermek kolay değildir zannediyorum. Bulmak ayrı bir mesele. Kendisi de elbet bir yerlerde çalışıyordur bir yandan.

Çok acele bitirmek istiyorsanız, Behzat hocanın dersleri hala duruyor gördüğüm kadarıyla. Oradan alıp size lazım olan kısımları neden çalışmıyorsunuz? Önünüze temiz bir defter çekip 15-20 günde baya baya ilerlersiniz sanırım. Yanlış anlaşılmasın. Başka anlatımlar varsa oradan da bakın da merak ediyorum.

Yalan değil şu an öğrenci olsam, ben beklemezdim. Zaman kısıtlı. Açarım kazanımları ne var ne yok. Temel kavramlara göre hareket ederdim. Olmadı tümden bitirirdim. Bilginin fazlası zarar olmaz matematikte sonuçta.

Alıntıları Göster
    Abicim yüz yüze konuşmadığımız için ben senin yüz ifadeni, ruh halini göremediğim için yazdığın cümleye bakarak terslediğini düşündüm ki sadece ben değil diğer arkadaşta aynı çıkarımı yapmış.

Behzat hoca'nın konu anlatımları eski bu yıl müfredatta bir sürü şey kaldırıldı ordan çalışılması çok zor.

Bu işin için kişi başı 4000 lira ödemeye ne gerek var bilgisayardan anlayan ona montajları ayarlayacak, pdfleri yapacak birine ihtiyacı var sadece bunu tam zamanlı bir çalışan olarak düşünme günde 2-3 saat çalışsa biter zaten bu normal şartlarda bir işi olan kişinin ek iş olarak yapacağı veya bir öğrencinin boş zamanın da yapacağı freelance bir iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.