< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18FFE37C7 -- 2 Eylül 2019; 23:15:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18FFE37C7 -- 2 Eylül 2019; 23:15:11 > |
lan adam ders öğrenmek istiyor tipik anadolu insanısın ne :DDDDD aşağılık psikolojin zirve seviyelere uzanmış. ali nesin iyi hoş fakat adamın youtubeda 3 5 videosuyla matematik mi öğreneceğiz? köye gitsen dünya para. ben bizzat o dersleele çalışıp matematigimi 35 nete çıkardım sen neyden bahsediyorsun. bu arada e devletten 30 sene önceni kontrol etsen çorumlu çıkacaksın hala milleti anadolu insanı diye kucumsuyorsun allahın kekosu :DD
|
hocam yaşca büyüksüzünüz belli ki bu işlerden uzaksınız. bilmediğiniz işe burnunuzu sokmayın o zaman mikail hoca bu işi en iyi yapan adamlardan biridir. 10 tl gibi bir paraya onlarca saat ders anlatır. temeli kötü olan adamlar için en iyi kaynaktır. sizin "ali nesin" ve o hiç bilinmeyen ama sürekli muhteşem diye övdüğünüz "x" kaynaklarınız bu sınav için yeterli değiller. bunu anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz ama değiller. ali nesin videolarını izlemiş biriyim. mustafa yağcı hoca'nın da geo videolarını çok takip ederdim. genel olarak ispatlar üzerine kurulular. konun mantığını verirler ama yine de sınav için yeterli değiller. bu sınav öyle bir çalışmayla kazanılmaz anlamak istemiyorsunuz ama "ezber" sistemi var ülkede bunu "o güzel kafanıza" lütfen sokun öyle ispatlı bilmem neli matemaitk hayat kurtarmıyor. bunları hali hazırda sizin dediğiniz iki matematik sınavından da 37-38 yapan biri olarak söylüyorum. şimdi "bu mu başarın yani hüloğ" diye küçümsemeniz için yazmadım bunu. bu benim için hayata açılan kapılardan biri. ben de isterdim şu ösym sınavlarına deli gibi vakit harcayacağıma başka yollarla kendimi geliştireyim ama siz kafanızda bir ütopya kurmuşsunuz "yok şu net yapan aptallar, koyunlar. yok matematiği şuradan dinleyin zaten halledersiniz ne para veriyorsunuz." biraz gerçekçi olalım "boş yapmak yerine" insanlar bu sınava "sizin egonuz tatmin olsun, haha aptallar nasıl çalışıyorlar, haha koyunlar yüksek net yapınca başarmış sanıyorlar" diye değil. iyi bir üniversiteye girip sizin gibi her başarıyı "küçümseyen" insanların arasından yani bu ülkeden kaçmak için giriyorlar. "haha başarı mı bu" diye felsefe kasabilirsiniz ama o sandığınız netler bazıları için günlerce 10+ saat çalışmayla yapılıyor. bu kadar disiplinli bir adama siz gidip "hahaaha yaptığın başarı mı len" derseniz. kusura bakmayın da sizin ne yaşça büyük olduğunuzu önemser ne de kim olduğunuzu. ha ben de zaten birine sırf benden "yaşlı" diye saygı duymam. benden önce doğmuş olmanız size saygı duyacağım anlamına gelmez. yani "yaşım büyük moruq saygı duy" diye millete atarlanmak yanlış. siz yaşınızın gerekliliklerini getiriyor musunuz? gelmişsiniz tyt-ayt forumuna "ergen" gibi "yok size şöyle gülüyorum, yok çok komiksiniz, yok bilmem ne" gibi ergence kalıplarla konuşuyorsunuz. sonra size iki kelime bir şey diyene "ergen" diyorsunuz. neyse siz şimdi gidin çayınızı kahvenizi alın ona buna senin ki başarı mı matematik böyle mi öğrenilir diye sallayın. sizi o "anadolu insanı" tanımının dışında olmadığınızı da görmüş olduk zaten.
|
La bi git oğlum ne diyon hangi alemden geldin 😂😂😂
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|