Şimdi Ara

MİKAİL HOCA HESABIMI DEVREDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜST EDİT: Daha yazdığımı bile idrak edemeden saçmalayanöar olmuş. Konu konu fiyat yazmadım, bu fiyatlar normal sitedeki güncel ders fiyatları ben parantez içerisinde sitedeki güncel fiyatlarını belirttim bunu anlayamayacak kadar kıtsanız bırakın abi üniversiteye falan hazırlamayın.

Merhabalar, aşağıda güncel fiyatlarıyla yazılan derslerin satın alındığı plus hesabımı yarı fiyatına devredeceğim toplamda 150 liraya satın aldığım dersleri 70 liraya veriyorum. Geçen sene kullandığımdan ve halihazırda üniversiteli olduğumdan ihtiyaç duymadığım ve maddi durumumdan ötürü devrediyorum. Lütfen sadece almak isteyenler iletişime geçsinler.

FONKSİYONLAR 1-2 (20 TL)
    TÜREV 2-3 (10 TL)
    PARABOL (10 TL)
    POLİNOM (10 TL)
    2. DERECEDEN EŞİTSİZLİKLER (10 TL)
    2. DERECEDEN DENKLEMLER (10 TL)
    OLASILIK - PERMİTASYON- KOMBİNASYON (30 TL)
    ÇARPANLARA AYIRMA (10 TL)
    EBOB EKOK (10 TL)
    ASAL SAYILAR (10 TL)
    ORAN ORANTI (10 TL)
    ---------------------------------------------
    SİTE ÜZERİNE TOPLAM 150 LİRADIR BU DERSLER FAKAT BEN 70 LİRAYA VERİYORUM (TEKRARDAN BELİRTMEK ZORUNDA HİSSETTİM)

(Edit: Videolar doğrudan paylaşılmadığından yasadışı değildir, hesap devretmenin hukuki olarak herhangi bir sakıncası yoktur)

Edit2: Mikail hocanın derslerini merak edenler için ise sadece şunu söyleyeyim , evet zaman ayırabilirim ve sabırlıyım diyorsanız gözünüzü kapatıp alabilirsiniz. İnternette veyahut herhangi bir platformda bu kadar özveriyle hazırlanan ders içeriklerinin ve anlatımlarının olduğunu düşünmüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18FFE37C7 -- 2 Eylül 2019; 23:15:11 >

• lan adam ders öğrenmek istiyor tipik anadolu insanısın ne :DDDDD aşağılık psikolojin zirve seviyelere uzanmış. ali nesin iyi hoş fakat adamın youtubeda 3 5 videosuyla matematik mi öğreneceğiz? köye gitsen dünya para. ben bizzat o dersleele çalışıp matematigimi 35 nete çıkardım sen neyden bahsediyorsun. bu arada e devletten 30 sene önceni kontrol etsen çorumlu çıkacaksın hala milleti anadolu insanı diye kucumsuyorsun allahın kekosu :DD
    hocam yaşca büyüksüzünüz belli ki bu işlerden uzaksınız. bilmediğiniz işe burnunuzu sokmayın o zaman mikail hoca bu işi en iyi yapan adamlardan biridir. 10 tl gibi bir paraya onlarca saat ders anlatır. temeli kötü olan adamlar için en iyi kaynaktır. sizin "ali nesin" ve o hiç bilinmeyen ama sürekli muhteşem diye övdüğünüz "x" kaynaklarınız bu sınav için yeterli değiller. bunu anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz ama değiller. ali nesin videolarını izlemiş biriyim. mustafa yağcı hoca'nın da geo videolarını çok takip ederdim. genel olarak ispatlar üzerine kurulular. konun mantığını verirler ama yine de sınav için yeterli değiller. bu sınav öyle bir çalışmayla kazanılmaz anlamak istemiyorsunuz ama "ezber" sistemi var ülkede bunu "o güzel kafanıza" lütfen sokun öyle ispatlı bilmem neli matemaitk hayat kurtarmıyor. bunları hali hazırda sizin dediğiniz iki matematik sınavından da 37-38 yapan biri olarak söylüyorum. şimdi "bu mu başarın yani hüloğ" diye küçümsemeniz için yazmadım bunu. bu benim için hayata açılan kapılardan biri. ben de isterdim şu ösym sınavlarına deli gibi vakit harcayacağıma başka yollarla kendimi geliştireyim ama siz kafanızda bir ütopya kurmuşsunuz "yok şu net yapan aptallar, koyunlar. yok matematiği şuradan dinleyin zaten halledersiniz ne para veriyorsunuz." biraz gerçekçi olalım "boş yapmak yerine" insanlar bu sınava "sizin egonuz tatmin olsun, haha aptallar nasıl çalışıyorlar, haha koyunlar yüksek net yapınca başarmış sanıyorlar" diye değil. iyi bir üniversiteye girip sizin gibi her başarıyı "küçümseyen" insanların arasından yani bu ülkeden kaçmak için giriyorlar. "haha başarı mı bu" diye felsefe kasabilirsiniz ama o sandığınız netler bazıları için günlerce 10+ saat çalışmayla yapılıyor. bu kadar disiplinli bir adama siz gidip "hahaaha yaptığın başarı mı len" derseniz. kusura bakmayın da sizin ne yaşça büyük olduğunuzu önemser ne de kim olduğunuzu. ha ben de zaten birine sırf benden "yaşlı" diye saygı duymam. benden önce doğmuş olmanız size saygı duyacağım anlamına gelmez. yani "yaşım büyük moruq saygı duy" diye millete atarlanmak yanlış. siz yaşınızın gerekliliklerini getiriyor musunuz? gelmişsiniz tyt-ayt forumuna "ergen" gibi "yok size şöyle gülüyorum, yok çok komiksiniz, yok bilmem ne" gibi ergence kalıplarla konuşuyorsunuz. sonra size iki kelime bir şey diyene "ergen" diyorsunuz. neyse siz şimdi gidin çayınızı kahvenizi alın ona buna senin ki başarı mı matematik böyle mi öğrenilir diye sallayın. sizi o "anadolu insanı" tanımının dışında olmadığınızı da görmüş olduk zaten.
  • ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yukarı ... Arkadaş güvenilirdir
  • bunu daha yeni gördüm, cidden komik bir olay. herif şarlatanlığı aşıp bir de konu konu fiyat koymuş. asırlardır bilinen matematiği sadece kendi biliyormuş gibi konuları parayla satıyor, gençler bunları alacak kadar balık olmayın, uyanık olun.
  • Aşşağılık mahluksunuz siz oğlum Mikail in kullanıcı ve üyelik sözleşmesi ni oku istersen ebeni öperler senin bak benden söylemesi hayır o değilde bu para seni doyuracakmı ya gelmişsin konu konu para yazmışsın. Sanki sen anlattın amk.

• thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    normalde bana yazılanlara cevap vermem, sen şansını çok zorladın. her zaman öğrencilerin sınav telaşı ilgimi çekmiştir, bu forumu uzun zamandır takip ediyorum eğlenme amaçlı, sizin sınav için kaygılarınız beni güldürüyor ve eğlendiriyor. bazılarınız da tavsiye peşinde onlara hayatın gerçeklerini anlatıyorum. senin hükmünle kimse hareket etmeyecek bu hayatta küçük adam, sen hüküm versen ne olur, vermesen ne olur? işinize gelmeyen yazılara troll deyip kestirip atıyorsunuz. işinizde gücünüzde olun, boş beleş şeylere kafa yormayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guiltylead

normalde bana yazılanlara cevap vermem, sen şansını çok zorladın. her zaman öğrencilerin sınav telaşı ilgimi çekmiştir, bu forumu uzun zamandır takip ediyorum eğlenme amaçlı, sizin sınav için kaygılarınız beni güldürüyor ve eğlendiriyor. bazılarınız da tavsiye peşinde onlara hayatın gerçeklerini anlatıyorum. senin hükmünle kimse hareket etmeyecek bu hayatta küçük adam, sen hüküm versen ne olur, vermesen ne olur? işinize gelmeyen yazılara troll deyip kestirip atıyorsunuz. işinizde gücünüzde olun, boş beleş şeylere kafa yormayın.
    sadist misin reis millet burada fellik fellik kıvranırken zevk alıyon
  • söylediğim şey de zaten ortada kıvranmayı gerektirecek bir durum olmadığı. dışarıdan bakıldığında baya bir komik gözüküyor bu durum ne yalan söyleyeyim.
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    ben derse gerek yok diyorum sen bana hala hoca bul diyosun, torbacın kim senin? az buçuk ingilizce bilen biri için internette zibilyon tane bilgi kaynağı var. internette ücretsiz anlatan hocalar var. ösym matematiğine çalışırsan sadece ösym matematiğini çözersin. ali nesin dinleyen ve anlayan adamın aklını ösym sorularıyla alamazlar, marangozluk yapan insanın aklını ösym geometrisiyle alamazlar. biyoloji ve fiziğini kaynağından araştıran adamın aklını da ösym sorularıyla alamazlar, sen bu sınava bu adamlardan günü kurtarmak için çalışırsan ösym de senin aklını bir güzel alır sorularıyla.
  • rose1071 R kullanıcısına yanıt
    bak şu an ebesini öpmeye gittiler şaka mısınız qkkqksdkwlkqkwk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gene savunuculaar gelmis aman pdf+video paylasmayin dava acarlar ha sonra silivri takasçılar rez alın :D

• Towns T kullanıcısına yanıt
    ne khanı ne akademisi genç, şizofren misin? ali nesin ve ingilizce kaynaklardan yararlanmak için sizin çözdüğünüz osuruk denemelerde tam mı yapmak gerekiyor? evet sen o derslere para vererek alıklığın daniskasını bile yapıyorsun farkında değilsin. sınava tekrar hazırlanıyorsun ve hala çözümü ücretli derslerde arıyorsun, tipik anadolu insanısın.

• guiltylead G kullanıcısına yanıt
    La bi git oğlum ne diyon hangi alemden geldin 😂😂😂

• guiltylead G kullanıcısına yanıt
    lan adam ders öğrenmek istiyor tipik anadolu insanısın ne :DDDDD aşağılık psikolojin zirve seviyelere uzanmış. ali nesin iyi hoş fakat adamın youtubeda 3 5 videosuyla matematik mi öğreneceğiz? köye gitsen dünya para. ben bizzat o dersleele çalışıp matematigimi 35 nete çıkardım sen neyden bahsediyorsun. bu arada e devletten 30 sene önceni kontrol etsen çorumlu çıkacaksın hala milleti anadolu insanı diye kucumsuyorsun allahın kekosu :DD

• rose1071 R kullanıcısına yanıt
    Okudum ve hala sakınca yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.