Şimdi Ara

MİGROSTA MONEY KART SÜPRİZİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün migrosta KDV indirimi sebebiyle,money kartla 100 TL üzeri alışveriş yaptım ve kasada KDV indirimi düştükten sonra ekstradan %30 indirim daha oldu.Sebebini bilmiyorum ancak kasiyer size özel dedi.Akşam olayı başka bir arkadaşıma anlattığımda onun da aynı indirimden faydalandığını öğrendim.Benden paylaşması denemek size kalmış......

• size özeldir herhalde
  • Hocam nedense benimde birakin ekstra indirim dusmesini dusecegini vaad ettikleri indirimler dusmuyor. Sonra 1 ay ugras dur baska isin yoksa :(((
    Bence piyango vs oynayin hazir bu sansla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 100 tl üzeri ikinci alışverişimi yaptım ve kdv indirimine ek olarak yine ekstra % 30 indirim düştü.Arkadaşı arayıp durumu anlattım o da bunun zerine 100 tl üzeri alışveriş yapmış ve indirimden o da yararlanmış.bence deneyin...

• ilginçmiş ama sırf belki olur diye dışarı çıkamam şimdi üşendim
  • arkadaşım aynısı banada oldu.mutlaka deneyin.yemin ediyorum tam alışverişi bitirecektim kasiyer 100 lirayı aşmam gerekirken 70 tl'ye düştü dedi.o an elime ne geçerse aldım ve alışverişi 100 tlye tamamladım.aldığım 30 tl. bedavaya geldi.mutlaka deneyin.
    Önemli not : alışverişten önce kiokstan puanıma bakmıştım.ne puan vardı nede indirim.ne oluyorsa kasada oluyor.haberiniz olsun.
  • ne zamana kadar geçerli acaba yarın denerim ama garanti yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bir şaka mı
  • sanal dan da iyi indirimler MEVCUT
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadırgalı

Bugün 100 tl üzeri ikinci alışverişimi yaptım ve kdv indirimine ek olarak yine ekstra % 30 indirim düştü.Arkadaşı arayıp durumu anlattım o da bunun zerine 100 tl üzeri alışveriş yapmış ve indirimden o da yararlanmış.bence deneyin...

İndirim orani %30 degilde %25 olabilir mi. Cok sayida kisiye 100 lira ve uzeri alisverislerde gecerli %25 inaktif indirimi tanimlanmis durumda. O olabilir.

• sanalmarkette geçerli mi acaba?
    kontrol ederdik...
  • Acaba sadece money visa kredi kartına mı normal money karta yok mu?
  • İphondaki migros uygulamasında bana özel bölümde MONEY VİSA % 25 İNDİRİM ve aşağıdaki açıklama yazıyor.

Money Visa'lılara özel tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişe %25 indirim!
    Migros, Sanal Market, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter mağazalarından yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde ödemede Money Visa kullanırlarsa anında %25 indirim. 100 TL harcama kotasına alkollü ürünler, cep telefonu kontörü, elektrik-elektronik ürünler dahil değildir. Kampanyadan en fazla 100 TL kazanılabilir. Kampanyadan yararlanabilmek için işleme Money Visa ile başlanması ve ödemenin de Money Visa ile yapılması gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadırgalı

Bugün 100 tl üzeri ikinci alışverişimi yaptım ve kdv indirimine ek olarak yine ekstra % 30 indirim düştü.Arkadaşı arayıp durumu anlattım o da bunun zerine 100 tl üzeri alışveriş yapmış ve indirimden o da yararlanmış.bence deneyin...

Money club kart mı kullanıyorsunuz Money VISA mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi baktım size özele...Benim karttada "inaktif müşterilirimize özel 100tl ve üzerine %25 indirim" yazıyor...3 aydır falan pek kullanmadım kartı...Önümüzdeki hafta sonu kdv ile birleştirip kullanırım...
  • Money Visa ile iphone 5 aldım. 1890 TL'ydi ama kasada indirim oldu 1824,71 TL ödedim.

Edit-1: Demek ki 100 TL indirimin kalanıymış çünkü önceki gün de 35 TL indirim olmuştu.

Edit-2: Yalnız yukarıda elektronikte geçerli değil denmiş, nasıl oluyor o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 10 Şubat 2013; 23:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Money Visa ile iphone 5 aldım. 1890 TL'ydi ama kasada indirim oldu 1824,71 TL ödedim.

Edit-1: Demek ki 100 TL indirimin kalanıymış çünkü önceki gün de 35 TL indirim olmuştu.

Edit-2: Yalnız yukarıda elektronikte geçerli değil denmiş, nasıl oluyor o zaman?

Hayırlı olsun Iphone'unuz. Ben de dün almıştım Money Visa ile ancak indirim olmadı, 1890 TL olarak geçti. 12 taksit ile almıştım. Siz tek çekim mi aldınız acaba, belki tek çekime özel bir indirim olabilir.
  • Vay be çok iyiymiş, kötü kaçırdık. Gündüz alışveriş yaptım 85 TL lik. Ah bileydim bunu, atardım 15 TL lik ürün daha, hem bedavaya gelirdi, hem de 15 TL daha indirim alırmışım, sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSbrksy88

quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Money Visa ile iphone 5 aldım. 1890 TL'ydi ama kasada indirim oldu 1824,71 TL ödedim.

Hayırlı olsun Iphone'unuz. Ben de dün almıştım Money Visa ile ancak indirim olmadı, 1890 TL olarak geçti. 12 taksit ile almıştım. Siz tek çekim mi aldınız acaba, belki tek çekime özel bir indirim olabilir.

Teşekkürler.. kendime almadım, arkadaşın kartı yoktu nakit verdi ben 12 taksitle aldım.

• Deneyin 100 TL ve üzerini indirim yapmazsa sepeti olduğu gibi bırakın kasada :) bişi denedim dersiniz kasiyere :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.