Migrosta Lindt Excellence Serisi Çikolatalarda 1 alana 1 bedava
-
-
Avrupa bizi kıskanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır." -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineHepsinde yok. Lindt Excellence lerin bazılarında var. bunların fiyatı 39tl
%85 cacao ve %70 cacao olanda 1+1 var. %78 olanda 1+1 yok. değişik bir kampanya olmuş
Sütlü olarakta Excellence extra creamy olanda 1+1 var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 17 Aralık 2020; 17:14:14 >_____________________________
-
Kilosu 194.5 liraya geliyor,pahalı...Üstelik Lindt bu parayı hak edecek bir çikolata değil bana göre...Gerçi eminim ki bunun en az 100 lirası vergidir,o da ayrı konu...
_____________________________ -
Kastettiğim excellence serisidir,bunun tadını gerçek şikilatacılar bilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: 17BuçukBiga
Kastettiğim excellence serisidir,bunun tadını gerçek şikilatacılar bilir.Ben hala Cino'da kaldığım için beni pek ilgilendirmiyor demek :D
_____________________________ RESPECT! -
kral onda var bunda yok yazana kadar bi resim falan ekleseydin keşke
bu ürünler sosyetik migroslarda bulunur ancak orta halli semtlerde reyona bile koymazlar
https://www.migros.com.tr/lindt-excellence-dark-70-cikolata-35-g-p-6b6b06?gclid=CjwKCAiAoOz-BRBdEiwAyuvA6zqybOhGH8IDoNhOtRPRC6_iKQhzxKPwdXUmUEBHauY-7BqB3kNo0RoCnOsQAvD_BwE 15.50 excellence zaten anlamadım ben
edit: çok özür dilerim 35g versiyonuymuş, şaka gibi ya 3 4 sene önce kahve çikolata festivaline bu fiyata giderdik ücretsiz yerdik içerde istediğimiz kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 17 Aralık 2020; 18:55:59 >_____________________________
-
Bizde daha ucuz derken şaka yapıyor olmalısın.
gerçek buono 'cu olarak şaşırdım bu duruma.quote:
Orijinalden alıntı: 17BuçukBiga
Kastettiğim excellence serisidir,bunun tadını gerçek şikilatacılar bilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Metro cikolata yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Guzel firsat tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hocam diye hitap edenlere cevap verilmez !!! -
90 ların cinosunun tadı başka çikolatalarda yok. Yakın zamanda yemiştim ama tadını bozmuşlar.
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
Bim buono çoğu çikolataya bin basar üstüne uygun. Boş verin bu sosyetik markaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daima Gülümse -
Ben bulamadım excellence serisinde indirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eğer geçek kakao varsa pahalı değil
1 kg Kakao Çekirdeği 300 -350 tl
Türklerin sattığı ürünlerin kakao ile alakası yok
Coffeetropic Organik Kakao Çekirdekleri 100 gr
https://www.hepsiburada.com/coffeetropic-organik-kakao-cekirdekleri-100-gr-p-hbv00000ih0n0
tazesini bulmakta çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Aralık 2020; 0:5:40 >_____________________________ Kim Adaletsiz Davranışta Taraflı Tutum Gösteriyorsa O İnsan Değildir -
Doğrudur,haklısınızdır,konu hakkında fazlaca bilgim olmadığından bir şey diyemem...
Zaten bizde yabancı çikolataların pahalı olmasının en büyük sebebi ithalatta alınan vergidir...
bitti mi kampanya? 1+1 olayı gözükmüyor.
_____________________________ i want to play a game
make your choice... live or die
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- tübitak promosyon kodu
- hi level 55 inç 4k a101 yorumlar
- soruyu bil 4 gb internet kazan vodafone
- ticket geçen marketler ankara
- denizbank davet kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android