Bildirim
Migrosta 55' AXEN 4K TV 1899TL bence güzel fiyat kaçmaz...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ayrıntılı teknik özellikleri nasıl acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Axen tvler bir ara çok ucuza satılıyordu. Bu biraz özellikli diye mi fiyatı yüksek? epey var yinede.
İhtiyaç vardı nasıldır acaba kullanan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
39' axen kullanıyorum memnunum
Verdim online siparişi, stok kalmadı galiba, umarım IPS'tir. -
televizyonda bozuldu bir elim al diyor bir elim dur diyor. -
Başlığa markasını yazsaydın iyi olurdu . Axen yazılsa girip bakmazdım bile konuya -
Bugun dandik 108 ekranlar 1200 lerden asagi degil bu oldukca sicak
gerçek 4k alamazsınız fiyata göre güzel fakat ps4 pro'yu 4k kalitesinde oynamak isteyene bu bir çöptür -
www.hepsiburada.com
Sunny 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/sunny-55-140-cm-ultra-hd-4k-uydulu-led-tv-p-HBV000004K2DU?magaza=Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv&gclid=Cj0KCQjwnubLBRC_ARIsAASsNNmyT7nDa9AlRYctdOalfCEf6D9X6nEARVF5xJn8CBCarKKVFqulUyoaAvxBEALw_wcB
kupon ve bonus kombolarıyla daha uyguna geliyor bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: silverlion
gerçek 4k alamazsınız fiyata göre güzel fakat ps4 pro'yu 4k kalitesinde oynamak isteyene bu bir çöptür
Yasin kac senin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Psikolog Adayınız
www.hepsiburada.com
Sunny 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/sunny-55-140-cm-ultra-hd-4k-uydulu-led-tv-p-HBV000004K2DU?magaza=Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv&gclid=Cj0KCQjwnubLBRC_ARIsAASsNNmyT7nDa9AlRYctdOalfCEf6D9X6nEARVF5xJn8CBCarKKVFqulUyoaAvxBEALw_wcB
kupon ve bonus kombolarıyla daha uyguna geliyor bu
Hocam sanalmarket + migrosu daha güvenilir buluyorum cayma konusunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Başlığa markasını yazsaydın iyi olurdu . Axen yazılsa girip bakmazdım bile konuya
Arkadaş haklı.
Bi alev alev demediğinizi kalmış.
@kocaballi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: silverlion
gerçek 4k alamazsınız fiyata göre güzel fakat ps4 pro'yu 4k kalitesinde oynamak isteyene bu bir çöptür
Ps4 pro nun upscale edilmiş çakma 4 k sı mı 😂
quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Başlığa markasını yazsaydın iyi olurdu . Axen yazılsa girip bakmazdım bile konuya
Arkadaş haklı.
Bi alev alev demediğinizi kalmış.
@kocaballi
Markayı yazmayı unutmuşum haklısınız...
Ama bu fiyata uydulu, smartlı, WiFi'Li, 55" 4K Tv bulmak o kadar da rast gelinen bir durum değil.
Ben aylar önce 55" 8586 grundiği indirimli 2800 TL ye aldım, arada 900tl var, Grundiği almadan önce denk gelseydim kesin alırdım,
Bu tip tüm tv'lerde, bulutlanma, ışık sızması vs. sıkıntılar az-çok yaşandığından, Oled olmadıktan sonra adı LED olup özünde LCD olan tv'lere verilen 4bin-8bin tl'lere yazık...
-
5 yildir kullandigim led tvye ve yenilere bakiyorum da neredeyse hic fark goremiyorum. Arkadasin dedigi gibi sadece oled olanlar farkli gercekten. ben o ledi aldigim donemlerde de plasma harici cop idi, alinmaz idi, ustasi - hastasi asla led almaz idi. diger yandan iyi marka diye 7000 tl televizyona verip 3 ay icinde once panel- sonra o board bu board degistirilen, bir turlu duzen tutmayan ve 2 yil sonunda parasi tamamiyle cope gidecek olan da bir arkadasim var.
Hal boyle olunca bu tvler gercekten de cok mantikli, hic degilse yarin uzulmezsiniz, yazlikta kullanmak icin kipadan seg marka 49 ekran bi tv aldik gecen yaz. Goruntusu guzel, kumandasi kucuk basit ve guzel, hatta aldigimiz ilk gun trt hd de mac vardi, internette biss seg falan yazinca arayuzunu bulup iki rakam girerek maci da izledik. tek gordugum eksik sesi ortalara kadar acinca cizirti geliyor ki kalitesini tartisacagimiz tek konu o dur. o da zaten led tvlerin hemen hepsinin genel sorunu bu yuzden sound barlar piyasaya cikti.
Butcesi dusuk olup da yine de marka tv arayanlar teknosa outletlerde falan bulunan 55 ekran philips lg gibi markalari da dusunebilirler. 2015 in televizyonu falan oluyorlar genelde. fiyatlarida 2000-2200 lira civarinda. Onlar da degerlendirilebilir.
-
Kesinlikle, OLED olmadıktan sonra tüm paneller birbirinin neredeyse aynısı, panellerin hepsi hepi topu 3-5 firma tarafından üretilip tüm markalara veriliyor.
Bir de şu var, bunun da fiyatı iyi, çeklerle meklerle daha uyguna gelebilir, zamanında 2300'e kadar mal eden olmuştu, şu an dolar yüzünden biraz yüksek:
urun.n11.com
Televizyon Fiyatları ve LCD TV, OLED TV, 4K TV Kampanyaları - n11.comhttp://urun.n11.com/lcd-tv/awox-65-165-ekran-4k-uhd-dahili-uydu-alicili-led-tv-P193476094
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 sene ara ile 2 tane 49inç axen aldım dümdüz fullhd hiçbir gereksiz özellik yok uydu alıcı da yok iyiki yok. 3 senedir kullanıyoruz memnunuz. Bu arada 900tl ye geldi o fiyata 28inç satıyorlar
Gerçekte "LED arka aydınlatmalı LCD panel" demeleri gerekirken, "LED ekran" diye pazarlıyorlar TV ve monitörleri. Halbuki, aldığın florasana göre daha az elektrik harcayan LED'le aydınlatılan bir LCD. OLED gibi her pikseli kendiliğinden aydınlatmalı bir teknoloji almıyorsun sonuçta...
En Beğenilen Yanıtlar

Tv alırken ne kadar paranız varsa o kadar kaliteli televizyon alabilirsiniz, günümüz şartlarında 3 kuruşa 5 köfte olayı çok çok zor. AXEN, yanılmıyorsam Sunny'nin yan markası falandı. Bu bütçeye 55" tv arıyorsanız alın, daha kalitelisini bu fiyatlara alamazsınız zaten. Bütçe arttırma şansı olanlar en kötü ihtimalle VESTEL alacak kadar bütçe oluşturmaya çalışmalı, alacakları en kötü marka Vestel olmalı. Vestel hiçbir ürün kullanmıyorum, ancak tv konusunda f/p bir markadır ve bundan daha önemlisi servis ağı ve müşteri memnuniyetine gereğinden fazla önem vermelerinden dolayı sorun çıkması durumunda sizi daha az üzer. Yalnız bu dediğim tv için geçerli, diğer ürünleri hakkında bilgim yok. Bütçeniz arttıkça Samy, LGE, Pany, Tosh, Phil gibi markalara yönelebilirsiniz. Bundan 5-6 ay önce 100 hz ips-dled 49 inç bir panel için 2500₺ civarı bir para yeterli oluyordu(49PUS6501), şimdilerde nasıl bilemem. VA kullanan f/p paneller de vardı ku7000 gibi, vlx8586. Tabii ki üstteki arkadaşların yazdığı gibi bir dünya yok, bu axen ile 3000₺ liralık tvler arasında bolca fark var. Backlight, panel typ, ratio oranları, input lag gibi herkesin bildiği şeyleri geçtim, axen'in sesini 90/100 yapınca ses dinlenmeyecek seviyeye geliyordu en son. Görüntü kalitesini, titretmesini falan geçtim. Benim tavsiyem bütçesi bu civarlarda olanlar 100 hz bir fhd panel alsın keyfine baksın. (Sony 43"-49" olanlar bu civarlardaydı, 5-6 ay önce). 4K bu bütçeler için şu an zaruri gözüküyor, ha varsa bu fiyatlara ua8900-9300 falan, o zaman alın. Bununla 100.000liralık 4K panellerin farkı yoktur diyenler geyik yapıyor sanırım :) LGE-Samy arasında bile rgbw-rgb muhabbeti dönerken axen ile bu markaların farkı olmadığını söylemek saçma olur. Axen'in LGE panel kullandığını söyleyenler bir link atsın da inceleyelim, merak ettim şimdi.
|
Benzer içerikler
- office 2021 pro plus lisans anahtarı ücretsiz
- sezonluk süper dolu paketi
- ticket geçen marketler ankara
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- gs para faizsiz kredi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X