Şimdi Ara

Migros Tüm Kutu Madlen Çikolatar 30-70 TL aras ELİT - BEYOĞLU - BOLÇİ- ŞÖLEN -DİVAN ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
4.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros Tüm Kutu Madlen Çikolatar 30-70 TL aras ELİT - BEYOĞLU - BOLÇİ- ŞÖLEN -DİVAN ı Migros Tüm Kutu Madlen Çikolatar 30-70 TL aras ELİT - BEYOĞLU - BOLÇİ- ŞÖLEN -DİVAN ı Migros Tüm Kutu Madlen Çikolatar 30-70 TL aras ELİT - BEYOĞLU - BOLÇİ- ŞÖLEN -DİVAN ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvjbpm -- 30 Haziran 2025; 9:4:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bayramda bu kadar düşürmene bile gerek kalmadan insan gibi indirim yapsaydın da herkes alıp yeseydi kötü mü olurdu? Şimdi elinde kalmış sıcaklardan dolayı depolama sorunu var veya sktden dolayı sıkışmışsın indirdiğin fiyatlara bak kâr oranlarına bak! Yazıklar olsun.

Dünyada bayram günlerinde veya sezonda herkes yesin diye büyük indirimler olur bu ülkede tam tersi bindirim olur. Bu leş zihniyeti Allah bildiği gibi yapsın. Biz bunların karşısında olacağız, bilinçleneceğiz, herkese bunları anlatacağız mutlaka bir gün dönecek bu devran!

Daha satılan malların içeriklerine, kalitesine gelmedim bile! Sanki bana 1.sınıf ürünler. Bunları gelişmiş ülkelerde bedava dağıtsan yemezler. Burada kaliteli diye gördüğümüz ürünleri elalem hayvanına bile yedirmez! İşte bunlar tepki göstermekten korktuğumuz veya üşendiğimiz için yaşadıklarımız. 3.sınıf insan muamelesini kabul etmeyeceğiz. Parayı veren biziz tepki göstereceğiz bu çığ gibi büyüyecek. Kapitale boyun eğersek her geçen gün daha kötü şartlara mahkum eder.

• İndirim Sanal Markette Var ama sanaldan almayın bitebilir.

• Son kullanma tarihleri 2026 bayramdan kalan çikolatalar

• İl bazlı mı yoksa hepsinde var mı?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvjbpm -- 30 Haziran 2025; 9:4:3 >
  • hknerdr kullanıcısına yanıt
    Sanaldan kontrol edin genel olduğunu düşünüyorum.

• Tüm çikolata şeker %70 indirim var ortalama kontrol edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisi güzel

• Daha 30 dk önce mağazaydım Yeni gördüm :(

• Sanaldan bolçi ve divan aldım. Eksiksiz geldi benim sipariş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oslun kullanıcısına yanıt
    Divan harika pastanede 1200 TL

• verdik sanaldan bakalim ne gelecek

• oslun kullanıcısına yanıt
    SKT leri ne geldi hcm?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk telekom kodu girince hata veriyor? bu cikolatalarda ise yaramiyor mu? ilk defa kullanayim dedim prime kodu o da olmuyor:)

• voodoo child kullanıcısına yanıt

O kod money e girilecek olandır prime ise,indirim kodu değil 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım hiç kimsenin dikkatini çekmemiş; adam abur cubura resmen yaklaşık 4100 lirasını gömmüş...Migros Tüm Kutu Madlen Çikolatar 30-70 TL aras ELİT - BEYOĞLU - BOLÇİ- ŞÖLEN -DİVAN ı 

• Bayramdan kalanlar skt dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce migros bu sekilde dönem dönem ürün sattı.Bazıları skt lerin yaklasması sebebiyle rengi beyazlaşmış tadı bozulmuştu.Kendiniz yiyecekseniz bir nebze tamam ancak misafirliğe giderken götürmeyin mahcup olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    2026 yılı 3 5 ay benimkiler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.