Bildirim
Migros TOBLERONE 200gr 1+1 7.90 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Buralarda 400 gr 5 tl den fazla ise buz gibi deniyor bu çikolata için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün Aksaray MM Migros'ta da gördüm aynı ilanı. Geçen ayki fiyattan sonra sıcak değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsun Yeşilyurt AVM'deki migrostan akşam aldım 1+1 7.90 TL'ye. Toblerone'nin kilosu 18.5 Tl'ye geliyor daha ne olsun... _____________________________ İnsanda olmazsa edep, neylesin medrese mektep, okusa alim olsa yine merkep yine merkep... -
Cevahir migrosta da aynı fiyattı, ama aşırı güzel bir çikolata değil bence, neden bu kadar rağbet görüyor anlamış değilim. _____________________________ 
-
Bir BİM değil kesinlikle. Ederi 4.95 TL'dir. _____________________________ Under Construction -
Aynen sıcak değil geçiniz _____________________________ Redder than in advance
With Donanımhaber since 2005 -
İndirimler hep 400 Gr icin yapılıyordu.
200 Gr icin bence iyi fiyat. Paketi açınca bitirmek cok uzun sürüyordu.
Haber veren arkadasa tesekkur ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011
Hp Elitebook 6930p -
bimde 35 gramlıklar 80 krş. 10 tane alsan hemen hemen aynı fiyata gelecek. hemde küçük paketler. bitaneyi çok rahat yiyebilirsin tek seferde. o yüzden ben almadım migrostan. _____________________________ Öfkeliyken konuş. Göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapmışsın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android