Şimdi Ara

Migros Tıraş Bıçak ve Makinelerinde %40 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
9
Favori
8.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migrosta yarın tıraş bıçak ve makinelerinde %40 indirim var. Aynı indirim kipalardada geçerli.

Eğer bindirim olmazsa şunun fiyatı güzel oluyor:https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=56199317&shopCategoryId=32179

Migros Tıraş Bıçak ve Makinelerinde %40 İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 2 Ekim 2017; 16:8:32 >

• Linkten ürüne ulaşılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link düzgün,ben ulaştım...
  • Foto çok ufak, hangi üründe ne kadar indirim var görünmüyor, tekrar yükler misin?
  • @kadir1983 Linkte sorun yok. Sizin bölgede ürün yok diye açılmıyor olabilir bilemiyorum. Şu 5 başlık+1 sap proglideın linki.

@MegaWolt38 Yükledim.
  • 1+4 lük proglide nı sadece ankamall da 2 tane görmüştüm. diğer migroslarda hiç görmedim. hatta mach3/mach3 turbonun 1+4 lüsüne bile bir yerde denk geldim.
    ss almadım ama 27 lira ya sanalmarkette sürekli! satılıyordu. görenler olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 2 Ekim 2017; 16:32:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafta sonu anca süt alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Gillette Fusion Proglide Flexball Tıraş Makinesi + 4'lü Tıraş Bıçağı 7702018412112
    40,99 tl

https://www.trendyol.com/Fusion-Proglide-Flexball-Tiras-Makinesi---4-lu-Tiras-Bicagi/UrunDetay/168986/34759494?gclid=Cj0KCQjwx8fOBRD7ARIsAPVq-Nkjdah0gsXf4tWCIoqxTP1OBmLeb1L-l8vYmR0bvRLyloMSZInBUVwaAuY9EALw_wcB

N11de daha uygun. Eğer migros bindirim yapmazsa aynı ürün 28 tlye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: awareness

1+4 lük proglide nı sadece ankamall da 2 tane görmüştüm. diğer migroslarda hiç görmedim. hatta mach3/mach3 turbonun 1+4 lüsüne bile bir yerde denk geldim.

Yakınlarda kipa varmı? Aynı indirimler kipadada geçerli.
  • Deterjanlar var bugünde, alo matik 7kg 15₺ idi. Sıcak değil mi bilmiyorum gözüme çarptı az önce. Bende xiaomi powerbank aldım 10.000mah 49.90₺ idi

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    kipalara bakmadım ama sanalmarkette 24 mü 27 mi ne satılırken migrosları bizzat gezdim. 8 eylülde ankamallda 2 tane vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awareness

kipalara bakmadım ama sanalmarkette 24 mü 27 mi ne satılırken migrosları bizzat gezdim. 8 eylülde ankamallda 2 tane vardı.

Evet onda bende kaçırdım. Hiç takip etmeyen biri reyonda dolaşırken ucuz görüp kapmıştır veya dh ölücüleri koliyle almıştır muhtemelen
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Ben bir tane aldım 28 liradan 1+5 yazandan tekrar almaya gittiğimde kalmamıştı :(

• sucuk kampanyası yokmuu

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

sucuk kampanyası yokmuu

Sayfanın en altında var ama pek sıcak değil. İkincisi %50 diyor ama 25 tlye 250 gram sucuk satıp 1 alana 1 bedava diye salladıkları için pek ciddi birşey çıkacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

sucuk kampanyası yokmuu

Sayfanın en altında var ama pek sıcak değil. İkincisi %50 diyor ama 25 tlye 250 gram sucuk satıp 1 alana 1 bedava diye salladıkları için pek ciddi birşey çıkacağını sanmam.

35 den sattıkları kampanyahadi 40 a razıyız

• Fusion proglide flexball tam bir balon makine, blue 3 çok daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli traş makinelerini kapsamaz dimi arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Fusion proglide flexball tam bir balon makine, blue 3 çok daha iyi

>Yoo ben kullanıyorum gayet memnunum. Hem bıçakları çok güçlü hemde arkasındaki favori bıçağı çok işime yarıyor. Birde çok dayanıklı. Sakalı sert ve yoğun olanlar için çok iyi ama tavuk tüyü gibi sakalı olanlar için blue 3 yeterli.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.