Şimdi Ara

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
17
Favori
27.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Dünyayı gezerken migrostan yarı fiyata aldığım termosla starbuckstan kahve alacağım,


    Uygun nereler kaldı gidilecek acaba ?

  • fearless_X kullanıcısına yanıt

    En son Birleşik Devletler' de 10 gün kaldım.

    NY ve LA şehirlerine kıtalararası ve iç hatlar uçak biletleri + 4 yıldızlı kahvaltılı otel konaklamalarına toplam 6.000 USD ödedim.


    Hollywood filmlerinde neden daima şeffaf kabın içinde sürekli kahve servis ettiklerini anladım,

    Amerikan filtre kahvesinin eşssiz bir lezzeti var ve her yerde aynı lezzeti bulabiliyorsunuz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 22 Kasım 2023; 20:23:22 >
  • Fellik fellik migros gezerken trendyolda ürünleri girmis migros 0.5 0.75 ve 1.2 aldim hepsi aninda uctu sadece 0.75 kaldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 350 milim Çelik görünümlü olanın alan bir arkadaş boyutunu fotoğraf olarak atabilir mi nasıl görünüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Bende Miamiye gideceğim Nisan aylarında tahminen ABD de fiyatlar çok yüksek ,


    +4 yıldızlı hotele yolda para bulsan o paraları vermem yazık günah,


    Hem sıcak fırsatlarda termos bakıyorsunuz hemde NY ve LA de + 4 yıldızlı hotelde kalıyorsunuz


    Sıcak fırsatçı ya HOSTEL de kalır ya da uyku tulumunda Homeless larla yatar Migros'ta Thermos markasında %50 indirim 

  • Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

    Beylikdüzü 5M 4 adet daha var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Küçüklerden var mıydı çeşit görünmüyordu ama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

    Ortak alanlarda benden başka üryan görmek tercihim değildi…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Starbucks'dan takviye yapınca ne kadar indirimli oluyor? Bardak parası almıyorlardı galiba Migros'ta Thermos markasında %50 indirim 

  • Kendi termosumuza kahve doldurtabiliyor muyuz? Prosedür nedir? Hangi kahveyi önerirsiniz?

  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

    Bundan 2 tanr aldım macro dan 612 liraya geldi ikisi.

    Nasıldır bu sağlam kaliteli bir şeyse 2 tane daha sipariş vericem, bilgisi olan var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara mamak bölgesinde bulamadım maalesef. Şu 1.2 litrelikten fazla alıp da satmak isteyen varsa yazabilirseniz memnun olurum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Aynen bir yolu yokmu. Aklıma şöyle birşey geldi. Parçayı kırıp oraya ince halat tarzı ipmi taksak ses gelmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün ben çok bu termosla ilgili uzun bir süreç yaşadım. Tabi yorumları okuyunca burda arkadaşlar daha hakimmiş konuya ama ben ilk defa yaptığımdan acemi kaldık biraz.


    Dün gece sipariş verirken benim seçtiğim mağazada en yakın teslimat ayın 23'üne görünüyordu. Güzel bi sepet yaptım. (Migros indirimlerini bilmiyordum bu arada ilk defa şu an gördüm.) Siparişi geçtim ama eminim ki birşeyler iptal olacak çünkü neden olmasın.


    Sabah kalkınca migrosu aradım ve teslimat gününü bugüne çektirdim özellikle. Teslimat zamanıma 2 saat kala bi arkadaş aradı migrostan ve sepetimdeki 4 ürünün kalmadığını söyledi. Zaten ben 7 ürün almıştım. Çok uzatmadım çünkü aşırı saçma bir tavırla aradı çok belliydi birşeyler döndüğü. Ben dedim gelicem. Tam teslimat saatinde 5M migros danışmadaydım.


    "Hayırdır" dedim "neden yani bu kadar ürünün stoğunun kalmadığını söylüyorsunuz olay ne?"

    Hemen sanalmarket görevlisi çağırıldı falan. Çalışanın yaptığı açıklama şu:

    "Biz teslimat saatine 2 saat kala topluyoruz ürünleri" dedi bozulmasınlar diye falan dedi. Dedim "yani ürünün termos olması bir tarafa benim parasını ödediğim ürünler hala reyonda mı duruyor yani ciddi misiniz siz şaka mı bu?" falan dedim. Rahat bi şekilde onayladı. Yine de üstlerine gitmedim yani "çözüm önerin stok bulun bişiler yapın" dedim. Zaten almak istediğim 2 ana ürün yok yani şu an. Ancak açıkçası hiç bir yardımları olmadı pek de umursamadılar.


    Bu arada şunun bilgisini geçmek istiyorum. Küçük bir migrosta çalışan yakın arkadaşım var. Diyor ki "biz daha açılışta topluyoruz insanların böyle bir durum yaşamaması adına. Tamamen o mağazanın yaptığı saçmalıktan ibaret" dedi. Ben çalışanlarla görüşürken arkadaşım da telefonda ahizeden dinliyorum onu da, arka planda dinleyip bana yorumluyor. Stok kontrol ettir, yardımcı olmalarını iste falan diyor.


    Neyse baktım kimsenin bir yardım edeceği yok, paketlerimi alıp sinirli bir şekilde eve gittim. Kontrol ederken termoslardan birinin seçtiğimden farklı bir renk olduğunu gördüm. Ve termosun genel kullanımı da hoşuma gitmedi. Ben de bunun üzerine atlayıp tekrar gittim. Dedim ki "bakın yani bunu da yanlış vermişsiniz, lütfen artık bir yardımcı olun. Aynısının istediğim rengini getirin lütfen"


    Dediki: "Ben bunu iade alayım, siz içeriden bakın istediğinize falan". Neyse uzatmadım mağaza da yoğundu çalışana da hak veriyorum. Gittim baktım. Ama uyuzluk yapacağım tuttu. Modeli zaten beğenmediğim için başka modelle değiştirmek istedim ve istediğim model mağaza stoğunda görünmesine rağmen reyonda yoktu. Ben de tekrar danışmaya gidip bu modeli istiyorum mağazanızda varmış dedim. Baktılar baş edemiyorlar beni birine yönlendirdiler. Gittim yanına. Çok ilgili biriydi ve durumu anlattım. "Ben hemen çözüyorum" dedi ve gidip istediğim tüm modelleri, bana stoğu bitti dedikleri ürünleri de getirdi. 1-2 renk farkı vardı ama sorun değildi. Yani mağaza stoğunda olmayan ürünleri bile getirdi. Kendi kafama göre seçimler yapıp eledim ve alıp çıktım.


    Ama sonuç olarak beni gün içinde arayan kişi ne bana alternatif renk mevcut dedi, ne başka bir yardımcı olma çabası içindeydi. Tek derdi stok olmadığını haber edip siparişi olabildiğince çabuk kapatmanın derdindeydi. Muhtemelen kendilerine veya yakınlarına ayırdılar. Tamam ama bari aldığım ürünü reyonda tutma yani.


    Tosla kart kullanarak bi 70tl iade attım. Tek faydalanabildiğim bu oldu


    Ama tecrübeli arkadaşlar daha paylaşımın ilk sayfasında güvenilmemesi gerektiğini söylemişti. Saygılar diyorum. Macro dan online alışveriş yapabildiğimizi de şu an öğrendim :D


    Bu arada stokçuluk yapmadım her ürünün sahibi var şu an. 1.2 olan modeli mat siyah istemiştim kırmızı geldi. Çelik görünüm olanların kutusu hiç yoktu. Yemek termosu hariç tüm kutular oldukça kurcalanmıştı. Yemek termosu da mat siyah istedim ama gün sonunda gece mavisi alabildim. Küçük çelik modeli de almıştım aslında ama onu hiç bulamadılar. Direkt sabah satılmış ve bitmiş.



    Migros'ta Thermos markasında %50 indirim




  • ozan_cakici O kullanıcısına yanıt

    Benzer bahaneyi sunarak benim siparişimi de iptal ettiler. Mağaza müdürüyle de konuştum benim için depoyu ve yakın mağazaları arayıp termos stoğu sorguladı, yardımcı olmaya çalıştı ancak sonuç alamadım...

  • Bende mağaza teslim sipariş verdim 11 teslimdi. Ürünler eksik teslim edildi gittim baktım reyonda ürün var Hatta 2 personelin kendi aralarında istediğim modeli bulamadım dediğine şahit oldum. Migros un şu kampanyalı ürün teslimatlarını ciddi bir denetime sokması gerekiyor bu şekilde olmaz. Eskiden teknoloji mağazalarında çok olurdu ama istisnalar hariç artık yapamıyorlar. Bir migros çözemedi her kampanya dönemi aynı şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Marcocenter dan merhaba100 koduyla 350 ye gelmiş oldu, haber veren arkadaşa teşekkürler, saat 4.30 da sipariş verdim 9.30 da elime ulaştı...
    Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aldığım Thermos 1.2LT ürünü ezik çıktı. Mağazadan teslim aldım ama kutu içinde ve çizik vs olmadıgı için altına dikkat etmemiştim evde farkettim. Mağazalarda da ürün kalmadığı için değişim de yapamam sanırım. Bu durumda ne aksiyon almak gerekir?

    Migros'ta Thermos markasında %50 indirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.