Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında güzel olaya parmak basmışsın. Kim olduğu belirsiz biri toptan alıyor kasadan geçiyor sonra senden fotoğraf ve videolar konusunda yalvarıyor. Toptancı olsaydı bunu yapmazdı zaten. Şikayet edilebilecek bir yer varsa bence şikayette bulun.
  • Emekli falan herhalde bu kadar işsizini ben ilk defa gördüm.
  • Bi kere o videoyu ve fotoları paylaşsan bile adamın kaça ve kaç adet aldığına dair fatura bilgisi yani belge olmadan bişey ifade etmez.
  • bir limit konulmamışsa isteyen istediği kadar alır ama aslında özellikle indirimli ve kampanyalı ürünler için alım limiti konulması lazım
    ha limit koymadı diye kimsenin umursayacağını zannetmem ,bunlardan çok daha problemli durumları bile artık kimse umursamıyor ,zaten şu zamanda firmalarda zor durumda ve para gelsin de nasıl gelirse gelsin kafasındalar

önceki yıllara ait bir migros konusunu anlattığımda bir küfür yemediğim kalmıştı ,oysa ki o konu medyaya bile yansımış ,sonrasında yan yattı çamura battı misali firma temize çıkartılmıştı

bu ülkede tüketiciyi koruma yok ,korur gibi yapma var
    thh. ne gidersin seni haklı bulur ama satıcı davayı tüketici mahkemesine taşırsa oradan çıkacak sonuç hiç belli olmaz vs.

konuya dönersek ;
    o toptancı büyük ihtimal birlikte iş çeviriyor olmalı ,yoksa bu kadar korkmazdı
    lakin firmanın ciddiyetsizliği de ortaya çıkmış ,en azından bir hata yapılmış ve buna sebep olanlar uyarıldı gibi cevap verilebilirdi

• Anadolu Grubuyla bir görüş bence ;)

Anadolu Grubu
    Anadolu Grubu - 2014
    Anadolu'yu dünyaya, dünyayı Anadolu'ya bağlayan yıldız.
    https://www.anadolugrubu.com.tr/Contact/1/65/Iletisim

Migros Kurumsal
    www.migroskurumsal.com
    Migros Ticaret A.Ş
    https://www.migroskurumsal.com/Icerik.aspx?IcerikID=374

• boş muhabbet yapmişsiniz adamın toptancı olup olmamasının pek bir önemi yok gidip sizde farklı bir reyondan farklı bir ürünün rafini boşaltabilirsiniz kimse karışamaz parasıyla değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susun susun dh ölücüsü konusuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dükkan büfe restoran işletmecileri uygun fiyat gördüğünde mağazaya girip sömürüyorlar. geçen hafta gördüğüne inan da coca cola 12 lik 9 tl kampanyası vardı, ilk gün öğleden sonra gittim, kalmadı dedi, bakkallar büfeler talan ediyorlar. 1 tl ye mal ettikleri kutu kolaları 3-4 tl den satıyorlar.migros soğana patatese kota koyuyor ama böyle fırsatçılara limit koymuyor.
  • iyi yapmışsında rüşveti alıp fotoyu silip gitseydin.
    Türkiye böyle bir ülke herkes kendi çıkarına bakıcak küçük amerikayız nede olsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Orda da daha önceden çok gördüm. İndirim günleri toptancı gelip arabayı dolduruyordu. Burda sorun bu işlemin haberli indirimin ilk günü yapılması. Son günü olsa sorun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Tamam personelin tutumu hoş değil ama migroslarda toptan alımın yasak yada suç olduğu nerede yazıyor ? aydınlatırsanız sevinirim.Aksine suç değilmiş ki migrosda personelini savunmuş. Yoksa koskoca migros yasak ve suç olan bir davranışa girer mi ? Alt tarafı 2 tane sprey için fotoğraf çekmeler, polis çağırmak, rüşvet teklif edildi filan demek nedir ? Sen memur musun ki rüşvet teklif edilsin ? rüşvet olması için memur olman lazım. İlla sprey lazımsa gider başka migrosdan alırsın yada biraz fazla para verip başka mağazadan alırsın, migrosun tutumunu onaylamıyorsan bir daha da oradan alışveriş yapmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 28 Mart 2019; 10:17:55 >
  • ne kadar bos muhabbet.isin gucun yok sanirim.toptanci sirf calisan magdur olmasin diye sana butun spreyleri teklif etmis sen daha da uzatmisin konuyu.zaten show pesinde kosmasan ve cozum odakli ve samimi olsaydin.kasada isi cozerdin.utanmadan birde kameraya cekmis.sanki millet hirsizlik yapiyor.Allah dusmanimin basina sarmasin seni.

ayrica eminim toptanciya bunlari iade edin sikayet etmeyeyim.deseydin.sana vermeyi bile teklif eden adam gider iade ederdi.gene sorun cozulurdu.ama senin amacin yanlis bir davranisi onlemek veya cozmek degil.SENIN AMACIN BOS VAKTINI DOLDURMAK BOS MUHABBET YAPMAK.KENDINI ONEMLI HISSETMEK
    MILLETI BOSTAN YERE STRESE SOKMAK.VS VS UZARDA UZAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 28 Mart 2019; 10:26:11 >
  • Ülkenin çivisi çıktığı için burada anlatılmak istenen durum halk tarafından da kanıksanmış, "ne var bunda" diyoruz.

Ama aynı kişiler yarı fiyatına Iphone satılıp da sabahın köründe tüm depoyu bir toptancıya peşkeş çekildiğini görseler taş üstünde taş bırakmazlar.

Yahu arkadaş, aynı firma değil mi tanzim satışları başladığında sebze fiyatlarını yarıya çekip satın alımlara kota koyan?

Dışarıda 10 TL domates satılırken 2 TL ye düşürüp, yan mahalledeki manavı çağırıp hepsini adamın arabasına yükleseler normal karşılayacaksınız öyle mi?

Hepsini geçtim, durumu düzeltme çabalarından burada normal akışa aykırı bir durum olduğu çok belli.

Konuyu açan arkadaşa helal olsun, "banane" dememişsin...
  • Gelmiş kanıksamışlar, normal bulmuşlar diye eleştiriyor. Tamam haklıysanız gidin mücadele edin, şikayet edin o zaman. Bir sonuç alırsanız bize de bildirin memnun olalım. Burayı avrupa sandınız heralde.Mücadele etmek, haklılığını kanıtlamak kolay değil ? kaldı ki haklılığınız da tartışılır neye göre, hangi mevzuata göre haklısınız ? alt tarafı 2 sprey için izinsiz fotoğraf çekmek, polis çağırmak, rüşvet teklif edildi demek nedir ? vaktiniz çoksa böyle boş işlerle uğraşmaya devam edin. Toptan alım yapan adam ters tepki verse kavga çıksa taraflardan biri bundan zarar görese ne olacak ? 2 sprey için değer mi ?
  • Farklı bir versiyonunu başka bir migrosta gördüm. Kedi mamalarında indirim vardı eşimle almak için girdik ve ne göreyim. Bir ablamız 2 market arabasına koli koli doldurmuş ve kasada bekliyor :)
  • Donanımhaberin leş kargası ölücüleri bu konuyu beğenmez, adamlar 2 lira indirim kapmak için 40 kırk takla atıyor , bir ürün 10 liradan 8 liraya düşse onlar için tam bir sıcak fırsat gider hemen talan ederler.
    Kısacası o toptancıyı al donanımhaber ölücüsü ile çarp ikiside aynı kafada insanlar.

Zamanında uzun zaman önce nx300 fotoğraf makinası indirim yapmıştı ve hemen o akşamı buradaki dh leş kargası ölücüleri hemen çok sayıda alıp stokları tüketmişti ve ertesi gün alım-satım katagorisinde yüksek fiyattan satışa çıkarmışlardı.

• Bunda ne var ki gima yani carrefourda yüksek indirimler olduğunda firsatcilar market arabalarını doldurup taşıyor.
    Geçen bir markette 18liralik activex sabun 5liraydi.

• Genel Müdürlükle görüştüm. Konuyu kapatmaya çalışıyor. Olayın içinde çok kişi var. Birde bu tarz olaylar doğal karşılanıyor. Migrostan ürün alan çok fazla sayıda toptancı varmış ve bu tarz şeyler çok doğal karşılıyorlar.
  • Warlords W kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla oturmuş bi sistem var. Ben direk içine girdim. Lütfen düzenimizi bozmayın diyorlar... İşin içinde mağaza müdürü dahil olduğunu düşünüyorum. Şikayet ettiğimde hangi mağaza müdürü iş yerine gelip yüzyüze görüşür... olayı kapatmak istedikçe ben daha da farklı yerlere taşıdım. Hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.