Şimdi Ara

Migros'ta ögretmenlere %10 Money

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmenler günü dolayisiyla kampanya yapmislar. Sabah kasada gördüm. 22-23 ve sanirim 24unde de, 25 TL uzerindeki alisverislerde geçerli. Öğretmen kimliği ve money kart istiyorlar. Sanalmarkette de geceliymis ama gittiğim mağaza çözemedi sanalda nasil kullanilacagini. Normal mağazada ise alisveris sirasinda bir barkod okutuyorlar, daha sonrasında money karta yuklenecekmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %20 pahalı satarken %10 indirim ayakları bi nebzede olsa idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmen indirimli istanbul kart olur mu acaba

• Alkol-Kontur'a Dahilmi?
  • iyiymiş diş macunu alırız birde money kazanırız
  • alkol sigara geçmez sanırım
  • Gecen sene de vardı. Ama indirimi yüklemediler karta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Efes kod 100/200 money
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 3 gün içinde yüklenecekmiş mağaza müdürü dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Gecen sene de vardı. Ama indirimi yüklemediler karta.

+1
  • Niye dogru duzgun bilgilendirmiyorlar vatandasi 3 migros gezdim boyle bir kampanya gormedim. Sovecem simdi olan bana olacak.

• bugün migrostan 30 tl alış veriş yaptım hiç bir yerde görmedim ve uyaran da olmadı.
  • Bugün 120 liralik alisveris yaptim migros kimse birsey soylemedi fis ile gitsek yarina yuklenir mi acaba

• sanaldan nasıl katılabilinir kampanyaya?
  • 215 liralık ağız bakım ürünü aldım ama bir Allahın kulu uyarmadı.Yarın fişi götürsem yüklerler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

sanaldan nasıl katılabilinir kampanyaya?

Mağazada bir barkodu okutuyorlar kasada. Sanaldan da sipariş verdim dun gece ilave olarak ve not kismina yazdim barkodu okutun diye, her ihtimale karsi da mağazadan teslim istedim fatura kesilmeden müdahale edebilmek için. Oglen sonucu gorecegim. Magazadaki görevli barkod no'sunu 21111959810 gibi söylemiştim yanilmiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

215 liralık ağız bakım ürünü aldım ama bir Allahın kulu uyarmadı.Yarın fişi götürsem yüklerler mi acaba?

Maalesef doğru düzgün bilgilendirme yok magazalarda, calisanlara da bilgi vermemisler. Ben ödeme yaparken aisverisini yapmis 2 öğretmen de gördü, ikisi de ugrasti, en son birisine iade alip tekrar geçirelim diyordu kasiyer. Sakin bir saatte gidip iade denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dresdner

quote:

215 liralık ağız bakım ürünü aldım ama bir Allahın kulu uyarmadı.Yarın fişi götürsem yüklerler mi acaba?

Maalesef doğru düzgün bilgilendirme yok magazalarda, calisanlara da bilgi vermemisler. Ben ödeme yaparken aisverisini yapmis 2 öğretmen de gördü, ikisi de ugrasti, en son birisine iade alip tekrar geçirelim diyordu kasiyer. Sakin bir saatte gidip iade denenebilir.

İade edersin ürünleri olmazsa..Dün alışverişten indirimi kaptık ama bunun da bir limiti varmış.

• mesajım dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dresdner

quote:

O zaman birkac lira için ugrasmayalim sonra yok öğretmenler şöyle yok böyle diyorlar. ..

• sanalmarketde kullanabilen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.