Şimdi Ara

Migros'ta çalışma hakında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Migrosla iş görüşmesi için Levent'e gideceğim. Şu anda Migrosta çalışan veya yakın zamana kadar çalışmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çalışma ortamı, şartları nasıl? Çoğu yerde maaş olarak asgari ücret + 300 küsür lira yol parası + alışveriş çekleri + mağazanın verilen hedefi yapması durumunda prim + 3 ayda bir maaşının 3'te 1'i kadar ikramiye vs. diye yazıyor ama ne kadar doğru bunlar? Mesai'ye kalınıyor mu ve kalınıyorsa karşılığı veriliyor mu? Aldığınız maaş, prim çalıştığınız şehire, mağazanın büyüklüğüne vs. göre değişiyor mu değişiyorsa ne kadar değişiyor? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi sahurlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Migros'ta Çalışma Hakkında Bilgilendirme

Migros, Türkiye'nin lider perakende şirketlerinden biri olup, çeşitli pozisyonlarda çalışma fırsatları sunmaktadır. Migros'ta çalışma şartları, deneme süresi, eğitim süresi ve sosyal haklar hakkında merak edilenlere ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İş Başvurusu:

• Migros'ta çalışmak için kariyer web sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz.
    • Başvurular, ilgili pozisyonun şartlarına uygun olarak değerlendirilir.

Deneme Süresi ve Eğitim:

• Migros'ta deneme süresi genellikle 3 aydır.
    • Bu süre zarfında, çalışanlara pozisyonlarına ilişkin gerekli eğitimler verilir.
    • Deneme süresi sonunda, performans değerlendirilerek devam edip edilmeyeceğine karar verilir.

Çalışma Şartları:

• Migros, çalışanları için esnek çalışma saatleri ve sosyal haklar sunmaktadır.
    • Çalışma saatleri, pozisyona ve mağazanın çalışma düzenine göre değişebilir.
    • Çalışanlar, yasal izin haklarına ve sosyal sigorta kapsamına sahiptir.

3 Ayda Bir Çift Maaş:

• Migros çalışanları, her 3 ayda bir çift maaş alırlar.
    • Bu ödeme, ek bir motivasyon sağlamak ve çalışanların finansal planlamasını kolaylaştırmak amacıyla yapılır.

Yol Parası:

• Migros, belirli mesafelerin üzerinde ikamet eden çalışanlarına yol parası desteği sağlar.
    • Yol parası ödemesi, aylık olarak yapılır.

Migros, çalışanlarına gelişme ve kariyer fırsatları sunan, güvenli ve adil bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlamaktadır. Siz de perakende sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, Migros'un sunduğu çalışma imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Migros ne ?
    Su zenginlerin marketi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

Migros ne ?
    Su zenginlerin marketi mi ?

Kampanyalarla bim den ucuz oluyor. O derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmdnz05

Arkadaşlar yarın Migrosla iş görüşmesi için Levent'e gideceğim. Şu anda Migrosta çalışan veya yakın zamana kadar çalışmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çalışma ortamı, şartları nasıl? Çoğu yerde maaş olarak asgari ücret + 300 küsür lira yol parası + alışveriş çekleri + mağazanın verilen hedefi yapması durumunda prim + 3 ayda bir maaşının 3'te 1'i kadar ikramiye vs. diye yazıyor ama ne kadar doğru bunlar? Mesai'ye kalınıyor mu ve kalınıyorsa karşılığı veriliyor mu? Aldığınız maaş, prim çalıştığınız şehire, mağazanın büyüklüğüne vs. göre değişiyor mu değişiyorsa ne kadar değişiyor? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi sahurlar.

Bro bende düşünüyorum migrosa girmeyi geçen sitesine baktım oradan başvurmak için siteye üye olmak gerekiyormuş herhalde siteden başvurulmuyor mu illa gidip mekanlarınımı ziyaret edeceğiz ? Bir de yarınki görüşmeyle ilgili olarak bilgilendirirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Arkadaşlar yarın Migrosla iş görüşmesi için Levent'e gideceğim. Şu anda Migrosta çalışan veya yakın zamana kadar çalışmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çalışma ortamı, şartları nasıl? Çoğu yerde maaş olarak asgari ücret + 300 küsür lira yol parası + alışveriş çekleri + mağazanın verilen hedefi yapması durumunda prim + 3 ayda bir maaşının 3'te 1'i kadar ikramiye vs. diye yazıyor ama ne kadar doğru bunlar? Mesai'ye kalınıyor mu ve kalınıyorsa karşılığı veriliyor mu? Aldığınız maaş, prim çalıştığınız şehire, mağazanın büyüklüğüne vs. göre değişiyor mu değişiyorsa ne kadar değişiyor? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi sahurlar.

Bro bende düşünüyorum migrosa girmeyi geçen sitesine baktım oradan başvurmak için siteye üye olmak gerekiyormuş herhalde siteden başvurulmuyor mu illa gidip mekanlarınımı ziyaret edeceğiz ? Bir de yarınki görüşmeyle ilgili olarak bilgilendirirsen sevinirim

Sabah olsun bir gidip görüşeyim sonra neler olup bitti anlatırım. Açıkçası ben orada burada şartlar şöyle böyle diye okuyunca balıklama atladım :D Hem Migrosun kendi sitesinden hemde cv sitelerinden yakınımda kaç tane açık pozisyon varsa başvuru yaptım. Hangi bölüm için görüşeceğim onu bile bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Sabah olsun bir gidip görüşeyim sonra neler olup bitti anlatırım. Açıkçası ben orada burada şartlar şöyle böyle diye okuyunca balıklama atladım :D Hem Migrosun kendi sitesinden hemde cv sitelerinden yakınımda kaç tane açık pozisyon varsa başvuru yaptım. Hangi bölüm için görüşeceğim onu bile bilmiyorum.

:D bende bir başvuru yapıyım o zaman siteden daha önce hiç çalışmadım ondan olayların nasıl işlediğini bilmiyorum. Neyse yarın bekliyorum yazmanızı başarılar size

• Arkadaşım vasıtasıyla da bende girecektim ancak askerlik istiyorlarmış.Ben öğrenciyim yaz döneminde çalışabilirim dedim kabul etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 30 Haziran 2015; 3:57:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biranın en ucuz olduğu yer. Migros benim için bu demek.

• benim birkaç arkadaşım çalışıyor reyonlarda. haftada 6 gün çalışıyorlar 5 gün part time yani 4-6 saat çalışıyorlar 1 gün de full çalışıyorlar aldıkları para 700-800 civarı bir şey öğrenci için çok uygun bir iş. full time çalışanlar nasıl çalışıyorlar ne kadar alıyorlar bilmiyorum benim dedikleri mpart-time için. full time çalışanlara da iyi maaş veriyorlardır diye düşünüyorum part time böyle ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 30 Haziran 2015; 4:19:36 >
  • Bugün gittim görüştüm ama ben Migros Sanal Yönetici Adaylığı için görüştüm. Normal Migros'un şartlarıyla ilgili bir şey söyleyememe o yüzden. Yarın son bir görüşme daha olacak daha yetkili birisiyle ondan sonra kabul ederlerse 2 ay eğitim, oryantasyon süreci var. Bu 2 ayda çeşitli mağazalarda normal eleman olarak çalışıyorsun. 1300 TL maaş + 100 TL Yemek çeki bir de yanlış hatırlamıyorsam 100 TL yol parası dendi. Yani 2 aylık eğitim sürecinde 1500 TL veriyorlar. Bu 2 aylık süreçten sonra bir sunum hazırlayıp sunum yapacakmışız, o sunumdan sonra okey derlerse Migros Sanal Market'te yönetici oluyoruz. Yönetici dediysem öyle koca mağazadan sorumlu olmuyorsunuz, size Migros içinde 4-5 yada büyüklüğe göre 7-8 filan olabilir bir ekip veriyorlar. O kadar. Tabi stoktan tutun, müşteriye kadar A'dan Z'ye herşeyinden sorumlusunuz çünkü Migros Sanal'da sizin üstünüz yok. En yetkilisi siz oluyorsunuz. Yöneticilikte çalışma saatleri sabah 8-8 buçuk akşamda 6-6buçuk ve genelde Pazar günleri izin kullanıyorsunuz. Yönetici maaşları hakkında bir şey söylenmedi fakat tahminen primlerle birlikte 2000-2500 TL arası bir şey olur gibime geliyor, tabi daha fazla da olabilir ama daha az alacağını zannetmiyorum. Ayrıca normal Migros personelinde olan bazı haklar sizde olmuyor. Mesela Sendika ve 3 ayda bir maaşınızın 3'te 1'i kadar olan ikramiye alamıyorsunuz. Şimdilik diyecekleri bunlar.

• quote:

Bugün gittim görüştüm ama ben Migros Sanal Yönetici Adaylığı için görüştüm. Normal Migros'un şartlarıyla ilgili bir şey söyleyememe o yüzden. Yarın son bir görüşme daha olacak daha yetkili birisiyle ondan sonra kabul ederlerse 2 ay eğitim, oryantasyon süreci var. Bu 2 ayda çeşitli mağazalarda normal eleman olarak çalışıyorsun. 1300 TL maaş + 100 TL Yemek çeki bir de yanlış hatırlamıyorsam 100 TL yol parası dendi. Yani 2 aylık eğitim sürecinde 1500 TL veriyorlar. Bu 2 aylık süreçten sonra bir sunum hazırlayıp sunum yapacakmışız, o sunumdan sonra okey derlerse Migros Sanal Market'te yönetici oluyoruz. Yönetici dediysem öyle koca mağazadan sorumlu olmuyorsunuz, size Migros içinde 4-5 yada büyüklüğe göre 7-8 filan olabilir bir ekip veriyorlar. O kadar. Tabi stoktan tutun, müşteriye kadar A'dan Z'ye herşeyinden sorumlusunuz çünkü Migros Sanal'da sizin üstünüz yok. En yetkilisi siz oluyorsunuz. Yöneticilikte çalışma saatleri sabah 8-8 buçuk akşamda 6-6buçuk ve genelde Pazar günleri izin kullanıyorsunuz. Yönetici maaşları hakkında bir şey söylenmedi fakat tahminen primlerle birlikte 2000-2500 TL arası bir şey olur gibime geliyor, tabi daha fazla da olabilir ama daha az alacağını zannetmiyorum. Ayrıca normal Migros personelinde olan bazı haklar sizde olmuyor. Mesela Sendika ve 3 ayda bir maaşınızın 3'te 1'i kadar olan ikramiye alamıyorsunuz. Şimdilik diyecekleri bunlar.

Maaşı baya iyimiş bunun için siteden başvurup öyle mi gittiniz görüşmeye yoksa aradınız mı ? Ben zaten 2 ay çalışırım yöneticilik kademesine çıkamam okuldan dolayı.

• Ben başvuru yaptım onlar aradı ama adamlar diploma istiyorlar. Ayrıca 2 ay için işe almazlar bence. Sen 2 ay sonra çıkıcam diye söylemesen bile zaten okulunun devam ettiğini gördükleri zaman anlayacaklar. Zaten işe alacaklarının bir garantisi de yok. Ben dün gittim bugünde gittim görüşmeye ama muhtemelen beni almayacaklar. Cuma günü arayıp olumlu olumsuz dönüş yapacaklar, bakalım. Zaten görüşmeye gelen adamlar şurada müdürlük yaptım, şurada şu pozisyondayım diye söyleyince beni almayacaklarını anladım :D Gerçi yine de belli olmaz sonuçta benim cv'mde iş tecrübem olmadığı yazıyor, o na göre aradılar. Sen yine başvur ama 2 ay için hiç bir yer almaz.
  • migros az maaş çok iştir. öğrencilere yarım yol parası verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta reyoncuysan az maaş alırsın. Ben 1 ay çalıştım çıktım. Bazı kişisel sebeplerden dolayı çıkmak zorunda kaldım. İşe alırken banada sordular öğrenci misin değil misin diye. Çünkü öğrencilere yol parasını daha az yatırıyorlar. Normal çalışan 170 TL yol parası alırken, öğrencilere 77 TL yatıyor yol parası. Ama bana 77 TL yatacak dendiği halde 170 TL yattı yol parası. Eğer kasiyer veya reyoncu değilsen iyi para alırsın. Örneğin şarküteri veya kasapta işe başlarsan deneme süresinden sonra en az 1600 - 1700 TL para alırsın. Ama dediğim bölümlerde çalışırsan. Muhtemelen 3 aylık bir deneme süreci olacak. Bu süre içinde sadece yol + maaş(büyük ihtimalle asgari) alırsın. Yemek migrosa ait. Deneme süresinden sonra devam edersen çalıştığın bölüme göre ücretin değişir. Ama şunu söyliyeyim, parası iyi fakat yorucudur. Hemen hemen 8 saat ayaktasındır ve sürekli hareket halindesin. Üstüne birde cins müşteriler gelir onlarla uğraşırsın.

• Reyoncu olarak calisan olupta is konusunda bilgi paylaşımı yapabilecek birisi varmi forumda maaş çalışma saatleri ve açık lise okuyan girebiliyormu şimdiden teşekkür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.