Şimdi Ara

Migros'ta 10+3 ledli şarjlı fener-ışıldak 6.90 tl !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam 2 adet aldım. Şarj fişi gizli, kablo sorunu yok. Küçük olduğu için saklaması, taşıması kolay. Kampta, bahçede, balık avında kullanıma uygun. Anahtarı 3 konumlu. Yukarı kaldırdığınızda üstteki 3 led yanıyor. Uzak mesafeleri noktasal olarak aydınlatıyor, bu haliyle el feneri oluyor. Orta konumda off oluyor. Anahtarı aşağı çektiğinizde 10 led yanıyor. Geniş bir alanı aydınlatıyor, bu haliyle ışıldak vazifesi görüyor. Denedim, orta büyüklükte bir salonu rahatça aydınlatabiliyor. 10 ledli kullanımda şarjı 6 saat, 3 ledli kullanımda 20 saat gidiyor. Ortalama şarj süresi 18 saat...

• marketten alanırmı bu?
  • 30 TL üzeri alışveriş yapınca bu fiyata geliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperd

30 TL üzeri alışveriş yapınca bu fiyata geliyor!

Hayır, dikkatli okuyun lütfen, ''30 TL ve üzeri gıda dışı alışverişlerinizde 6 veya 12 taksit'' yazıyor. Fiyatı 6.90 tl'dir...
  • bunun piyasa değeri nedir sıcak fırsatlık mı gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreval

quote:

Hayır, dikkatli okuyun lütfen, ''30 TL ve üzeri gıda dışı alışverişlerinizde 6 veya 12 taksit'' yazıyor. Fiyatı 6.90 tl'dir...

Migros un genelde uyguladığı bir kampanya yöntemidir bu. 30 tl gıda dışı alışveriş yaptığınız taktirde bu fiyata alabiliyorsunuz. yoksa normal fiyatı 6.90 TL değil! Yoksa o ibareyi oraya koymazlardı! inanmıyorsanız migros'a gidip araştırabilirsiniz. sıcak fırsat olarak değerlendirmiyorum ben şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperd -- 23 Aralık 2009; 16:18:19 >

• quote:

hemde gıda dışı diyor, yani TEMİZLİK - ELEKTRONİK - KOZMETİK vb. gibi sanırım.

eğer elinde 50 tl üzeri alış veriş hakkı olan varsa 30+20 şeklinde de alış veriş yapar bunuda ekleyebilirse 6,9 tl SICAK FIRSAT olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Migros un genelde uyguladığı bir kampanya yöntemidir bu. 30 tl gıda dışı alışveriş yaptığınız taktirde bu fiyata alabiliyorsunuz. yoksa normal fiyatı 6.90 TL değil! Yoksa o ibareyi oraya koymazlardı! inanmıyorsanız migros'a gidip araştırabilirsiniz. sıcak fırsat olarak değerlendirmiyorum ben şahsen

Fazla söze gerek yok. 2 adet aldığımı belirtmiştim. Belge ortada... Ama tabii inanıp inanmamakta serbestsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: @mc@bey

Kangurum sanal marketden de alınabilir.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=10098057&shopCategoryId=9551&isSearchResult=true

• quote:

Orijinalden alıntı: davidof

quote:

quote:

quote:

Fazla söze gerek yok. 2 adet aldığımı belirtmiştim. Belge ortada... Ama tabii inanıp inanmamakta serbestsiniz...

orada kulak çubuğu harçaması gördüm, aman derim kbb ciler kulağınıza sokacağınız en ince şey dirseğiniz olmalı diyor. bi araştırın isterseniz. sıcak fırsat için teşekkürler.

• Ben kulağıma parmağımı sokuyorum ama
    Dirsek nasıl gircek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben kulağıma parmağımı sokuyorum ama
    Dirsek nasıl gircek?

Hay Allah konu dağılıyor gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben kulağıma parmağımı sokuyorum ama
    Dirsek nasıl gircek?

hocam güldürdün beni orada ironi yapıyor vatandaş
  • Fiyat uygun.Tek başına 6.90 verip alabilirsiniz.İlanı okursanız açıkça anlaşılıyor zaten. Ayrıca bazı arkadaşların bahsettiği indirimler 30 değil 50 tl üzeri alışverişlerde geçerli. Bu onlardan değil.
  • Bu tarz ürünleri tavsiye etmiyorum.
    Nedenine gelince içindeki aküler çok dandik olduğundan belli bir süre sonra boşalıyor.

Elektrikler kesilince elinizi bir atıyorsunuz pil boşalmış.

Yani hiçbir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Bu tarz ürünleri tavsiye etmiyorum.
    Nedenine gelince içindeki aküler çok dandik olduğundan belli bir süre sonra boşalıyor.

Elektrikler kesilince elinizi bir atıyorsunuz pil boşalmış.

Yani hiçbir işe yaramıyor.

+1
    Birde içindeki yaldızlı ışık yansıtan kısım o kadar adi ki bir süre sonra pul pul dökülüyor altındaki siyah kanserojen plastik ortaya çıkıyor. Hem görüntü kötü oluyor hemde ışık şiddeti düşüyor.
  • Bu ürünü Beylikdüzü Migros'ta gördüm.Ben büyük bir şey bekliyordum.Etrafa bakındım bulamadım.Elemana sordum gösterdi avuç içi kadar bir şeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu ürünü Beylikdüzü Migros'ta gördüm.Ben büyük bir şey bekliyordum.Etrafa bakındım bulamadım.Elemana sordum gösterdi avuç içi kadar bir şeymiş.

Süper.
  • ürün 6.90 dır.

üzerinde yazan ifade 30'tl yi geçen o ürün grubundaki ürünler için taksit şartıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.