Şimdi Ara

MİGROS SANAL MARKET GARANTİPAY ÖDEME 300/50 TL BONUS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NASIL KAZANIRIM?
    Migros Sanal Market’te BonusFlaş’la katılarak tek seferde 300 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 50TL bonus kampanyası yapılacaktır.


    Migros Sanal Market’te BonusFlaş’la katılarak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 50TL bonus kampanyası yapılacaktır.
    Kampanya 1-15 Aralık 2020 tarihleri arasında Migros Sanal Market’te BonusFlaş’la katılarak tek seferde 300 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 50TL bonus yüklenecektir.
    Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL bonus verilecektir.
    Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce BonusFlaş içerisindeki ilgili kampanyada bulunan “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır.
    Migros Sanal Market siparişlerinde teslimat tarihi en geç 15 Aralık 2020 olmalı, ön provizyon işleminin provizyona dönmesi gerekmektedir. Teslimat sırasında net ödeme tutarı minimum 300 TL olan siparişler bonus kazanabilecektir.
    50 TL bonus kazanmak için Migros Sanal Market web sitesi veya mobil uygulamasından GarantiPay ile ödeme tamamlanmalıdır.
    GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.
    Ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçin. Açılan ekranda Garanti Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş’tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz.
    Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
    İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
    Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir, ek kart, sanal kart dahildir.
    Kampanyaya sadece Garanti Bonus kredi kartları içindir. Bonus, Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Bonus American Express, Bonus Business dahildir. Paracard kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan bonuslar 20-31 Aralık 2020 tarihleri arasında tüm Garanti üye işyerlerinde ve GarantiPay geçerli web sitesi/ mobil uygulamalarda kullanılabilmektedir.
    Kazanılan bonusları GarantiPay ile ödemede kullanabilmek için, ödeme işlemine başlamadan hemen önce BonusFlaş’a parola ile giriş yapılması gereklidir.
    Kullanılmayan bonuslar 1 Ocak 2021 tarihinden sonra geri alınacaktır.
    GarantiPay ile Ödeme Nasıl Yapılır?
    Alışveriş sepetinizi oluşturduktan sonra ödeme seçeneklerinden GarantiPay’i seçin
    Telefon numaranızı ya da TCKN’nizi girip, telefonunuza BonusFlaş’tan gelen bildirimi açın (eğer bildirimleriniz kapalıysa BonusFlaş Ödemeler menüsündeki GarantiPay ile Ödeme adımında onayınız bekleyen işlemlerinizi görebilirsiniz)
    Ödeme yapacağınız kartınızı ve taksit seçeneğinizi seçtikten sonra Garanti Dijital Parolanız ile onaylayın.


    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/migros-sanal-market-kampanyasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kullandık. Teşekkürler.

  • Migros geçen ay garanti kampanyasına katıldım beni aramadan 300 TL üzeri siparişim ürün olmadığından 298,34 olarak onaylanmış ürünler gelince fişten farkettim ama bırakıp gitti getiren 444 numaralarını aradım defalarca neyse sonunda dönüş yaptılar siz malzemeleri kullanın kampanya bitiminde migros bankaya bonus kazananlar için liste verir o listede sizin de isminiz var bonusunuz yüklenecek dediler güvendim kampanya bitti bonus kullanımı bitmek üzere ama bana bonus yüklenmedi yine kayıt açtım geri dönüş aynen şöyleydi kampanya bitiminde gerekli hak edişi sağlıyorsanız yüklenir. Tam tersi ilk dediklerinin kampaya falan da bitmiş standart ilgilenilmemiş bir cevap. Yine aradım şikayet var yazdım ama hiç ses yok. Kendileri nezdinde müşteri olarak hiçbir kıymetimiz yokmuş. Bütün söyleyip yapmadıkları ses kaydı olarak onlarda ama ben yaptım oldu biz kimiz onların gözünde





  • selam arkadaşlar biraz uykusuzum şurayı anlayamadım, tam ne demek istiyor. Migros Sanal Market’te BonusFlaş’la katılarak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 50TL bonus kampanyası yapılacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eleysen

    Migros geçen ay garanti kampanyasına katıldım beni aramadan 300 TL üzeri siparişim ürün olmadığından 298,34 olarak onaylanmış ürünler gelince fişten farkettim ama bırakıp gitti getiren 444 numaralarını aradım defalarca neyse sonunda dönüş yaptılar siz malzemeleri kullanın kampanya bitiminde migros bankaya bonus kazananlar için liste verir o listede sizin de isminiz var bonusunuz yüklenecek dediler güvendim kampanya bitti bonus kullanımı bitmek üzere ama bana bonus yüklenmedi yine kayıt açtım geri dönüş aynen şöyleydi kampanya bitiminde gerekli hak edişi sağlıyorsanız yüklenir. Tam tersi ilk dediklerinin kampaya falan da bitmiş standart ilgilenilmemiş bir cevap. Yine aradım şikayet var yazdım ama hiç ses yok. Kendileri nezdinde müşteri olarak hiçbir kıymetimiz yokmuş. Bütün söyleyip yapmadıkları ses kaydı olarak onlarda ama ben yaptım oldu biz kimiz onların gözünde

    Benzer şeyler benim de başıma geldi hocam bonus Migros kaynaklı hatalarda Bonusflaş'ta yatmayacak gözüküyorsa yatmıyor hiç Migros uğraşmıyor düzeltmek için.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByBaterist

    selam arkadaşlar biraz uykusuzum şurayı anlayamadım, tam ne demek istiyor. Migros Sanal Market’te BonusFlaş’la katılarak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 50TL bonus kampanyası yapılacaktır.

    nesine anlamadın oldukca açıklayıcı yazmışsın

  • gesture G kullanıcısına yanıt

    Beni kızdıran söz verip sonra yapmamaları yoksa baştan olmuyor deseler bu kadar olmazdı belki.Ses kayıtlarında her şey ortada iken yapılan bu muameleyi bir türlü kabul edemiyorum o kayıtların dinlenmesi gerekiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün alışveriş yaptım ama hala sayaç işlemedi. kazandınız bildirimi de gelmedi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.