Şimdi Ara

Migros Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt. --> 13.95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
8.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Mavişehir migrostan aldım, litre fiyatı 7 liraya geliyor ki bu fiyata pazarda ne idüğü belirsiz (çoğunluğu ayçiçek katkılı) yağlardan alamazsınız.
    Oldukça fazla da vardı.

• bende yudumun 5 litrelik ege sızmasını hafta sonu 34,90 a aldım.

hazır fiyatlar dip yapmışken stoklamak lazım. bir ara fındık yağlarının yaptığı dibi zeytinyağları yapmış durumda.

değerlendirmek lazım.
  • Geçen hafta 5 lt. 27 TL mi neydi diye hatırlıyorum. Ama riviera'ydı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 14 Ağustos 2012; 0:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Geçen hafta 5 lt. 27 TL mi neydi diye hatırlıyorum. Ama riviera'ydı galiba.

riviera olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

riviera olabilir mi?

Derken editlemiştim zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

riviera olabilir mi?

Derken editlemiştim zaten.

Farkettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bugün Mavişehir migrostan aldım, litre fiyatı 7 liraya geliyor ki bu fiyata pazarda ne idüğü belirsiz (çoğunluğu ayçiçek katkılı) yağlardan alamazsınız.
    Oldukça fazla da vardı.

Gayet güzel fiyat ,
    ayrıca ravika sızma var,Litrelik cam şişelerde litresi 6 kusura geliyor onuda tavsiye ederim. 0,8 asit Akhisar üretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 14 Ağustos 2012; 0:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şok markette 5L Lio sızma zeytinyağı 29,95TL. Kullanmadım, lezzetini bilmiyorum, Fiyat uygun geldi.
  • 2 şişe almıştım, buranın gazıyla yarın 2 tane daha mı alsam ki?

Yudum için not: Şu an migrostan aldığım Yudum Ege sızmasını kullanıyoruz, ne kadar kriterdir bilmiyorum ama buzdolabında donmuyor, gerçek zeytinyağının donması gerekir diye biliyorum.

Ek: Şu linkte donması gerektiğiyle ilgili bilimsel bir yazı var.
    http://www.iyilikguzellik.com/haber.php?haber_id=788

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 14 Ağustos 2012; 2:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

2 şişe almıştım, buranın gazıyla yarın 2 tane daha mı alsam ki?

Yudum için not: Şu an migrostan aldığım Yudum Ege sızmasını kullanıyoruz, ne kadar kriterdir bilmiyorum ama buzdolabında donmuyor, gerçek zeytinyağının donması gerekir diye biliyorum.

Ek: Şu linkte donması gerektiğiyle ilgili bilimsel bir yazı var.
    http://www.iyilikguzellik.com/haber.php?haber_id=788

ninyeyse hep bu ege sızmalarının fiyatrı düşüyor. bu ege szımasında bi iş olmasın

• mavişehir migros neresi? egeparkın içindekimi
  • Fiyatlar böyle düşünce benim de içime kurt düşmüyor değil .
  • migrostan aldığım komili ege sızmasının bir kısmını buzdolabına koydum. Tamamen dondu.
  • aynı ürün tansaşlarda da var.ayrıca kırlangıç rivera 5 lt 28 tl.ama aklınızda olsun mutlaka s.k.t bakın arkadaş bakmışş 1 ay vakti kalmış.genelde tansaşta pek olmuyor ama belkide denk gelmıstır gene de dıkkat etmek laızm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

mavişehir migros neresi? egeparkın içindekimi

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

aynı ürün tansaşlarda da var.ayrıca kırlangıç rivera 5 lt 28 tl.ama aklınızda olsun mutlaka s.k.t bakın arkadaş bakmışş 1 ay vakti kalmış.genelde tansaşta pek olmuyor ama belkide denk gelmıstır gene de dıkkat etmek laızm.

Riviera'yı tavsiye etmem, tadı fena değildir, sızma gibi kesif bir zeytin kokusu almazsınız fakat rafine edildiği için asit oranı yüksektir.
    Annemler de yıllardır riviera kullanıyor, sırf kokusundan rahatsız oldukları için sızma almaya ikna edemedim.
  • Ravikanın fiyatının düşmesinin sebebi migros grubu ile yapılan anlaşmadan kaynaklı.

yakında tansaşın z. yağlarını ravika üretecek.
  • Büyük marketlerde sızma zeytinyağı olarak satılan yağların hepsi değilse de birçoğu yerel üreticiden toplu alınan zeytinlerin yağlarının rafine edilmiş halidir.Hatta özellikle Ege sızması olarak pazarlanan yağların büyük kısmı da Yunan adalarından tankerlerle getirilen ve kalitesi/asitlik oranı şüpheli yağların ülkemizde ambalajlanmış halidir.
    Gerçek soğuk sıkma yağın litresi 10 liradan aşağı olamaz çünkü şu anda ham zeytinin kilosu Akçay Edremit Altınoluk yerel pazarlarında 3-4 liraya satılıyor ve soğuk sıkma denilen işlem çok da ucuz değil.
    Ve evet gerçek sızma zeytinyağı soğukta şişenin altından başlayarak donar,donmalıdır.
    İmkanı olanlara tavsiyem,Akçay civarında üretilen Midas marka z.yağ konusunu araştırmalarıdır.İnternetten firmaya ulaşabilir ve sipraiş verebilirsiniz.Firmanın benimle bir ilgisi yoktur.Ben de bir tüketiciyim ve araştırmalar sonucu bu firmaya ulaştım.Ürünlerinden memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Büyük marketlerde sızma zeytinyağı olarak satılan yağların hepsi değilse de birçoğu yerel üreticiden toplu alınan zeytinlerin yağlarının rafine edilmiş halidir.Hatta özellikle Ege sızması olarak pazarlanan yağların büyük kısmı da Yunan adalarından tankerlerle getirilen ve kalitesi/asitlik oranı şüpheli yağların ülkemizde ambalajlanmış halidir.
    Gerçek soğuk sıkma yağın litresi 10 liradan aşağı olamaz çünkü şu anda ham zeytinin kilosu Akçay Edremit Altınoluk yerel pazarlarında 3-4 liraya satılıyor ve soğuk sıkma denilen işlem çok da ucuz değil.
    Ve evet gerçek sızma zeytinyağı soğukta şişenin altından başlayarak donar,donmalıdır.
    İmkanı olanlara tavsiyem,Akçay civarında üretilen Midas marka z.yağ konusunu araştırmalarıdır.İnternetten firmaya ulaşabilir ve sipraiş verebilirsiniz.Firmanın benimle bir ilgisi yoktur.Ben de bir tüketiciyim ve araştırmalar sonucu bu firmaya ulaştım.Ürünlerinden memnun kaldım.

Kayınpederin Akçay'da yazlığı var, kendisi anlar da bu işlerden ama bikaç kez öyle yerel üreticininki iyidir diye aldı hepsi katkılı çıktı.
    Hele pazardaki adama hiç güven olmuyor, bu iş sahtekarlığa çok müsait.

Benim arkadaşın Aydın'da kendi zeytinlikleri var, kendi mahsülleri, geçen yıl 7 TL'ye almıştım litresini, bu yıl 8 civarı olacak sanırım, ben hasatı beklemeden Komili'ye güvenerek aldım.

• Tamamen katılıyorum.Yöresel pazarlarda kadınların nerden geldiği belirsiz şişelerde haz sızma diye sattığı yağlardan kesin uzak durmalı.Ama eğer Akçay civarında tanıdığınız varsa,kesin tavsiyemdir.Akçaydan Edremite giderken 3 km kadar sonra yolun solundaki Midas YAğ Fabrikasına bir uğrasınlar ve üretimi yerinde görsünler.Ayrıca Aydın'da güvenilir bir üretic varsa ve 8 liraya satabiliyorsa,bence tamamdır.
    Son not,bu sene seytin ağaçlarında "var" yılı ve ürün çok fazla..Kasım ayında yeni üretim başlayınca fiatlar daha da düşebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.