Şimdi Ara

Migros İş Başvuru Formunda Nelere Dikkat Etmem Gerekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aslında konu çok kısa, sadece uzun gözüküyor :)
    Ben Kadir, 19 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum. Bu benim ilk resmi iş başvurum olacak.
    Migros'ta çalışmayı çok isteyen birisiyim. Uzun süre şirketi ve çalışanlarını araştırdım. Bulunduğu mağazadaki müdüre göre memnuniyeti değişiyor insanların ve bulunduğum bölgedeki müdürü sorduğumda hakkında iyi yorumlar aldım. Bu yüzden hedefim yaşadığım bölgedeki Migros'a girebilmek.

Merak ettiğim konu ise "başvuru formunu" nasıl (EN İYİ ŞEKİLDE) doldurmam gerektiğidir. Bu konuda yardımcı olabilecek Migros idari ve mazağa yönetim kadrosundan birisi varsa gerçekten çok mutlu olurum.

-"Referans" bölümüne yazacak adam akıllı kimsem yok. Hep tatil dönemlerinde aile şirketinde çalıştım. Staj zamanlarımda dahi para vermedikleri için gerçek bir işte çalışmak zorundaydım. Yani stajdan kimseyi yazamam ve aileden birini de yazamam.

-"Deneyim Bilgileri" bölümünde Başlangıç ve Bitiş tarihlerini istiyor fakat aynı şirkette farklı zamanlarda çalıştığım için hepsine yeni deneyim mi açmam gerekiyor? Diğer Türlü okul tarihleriyle ve toplam deneyim yılıyla çatışacak. Ayrıca trafik ışıklarında 1 ay su satmıştım. Bunun gibi şeyleri deneyim olarak nasıl yazarım/yazmalı mıyım?

-"Başvuru Fotoğrafı" için birazdan sakalımı saçımı keseceğim. Sizce tanıtım fotoğraflarındaki gibi dişlerim gözükecek kadar sırıtmalı mıyım? yoksa profesyonel duruş ve hafif tebessüm ile mi çekilmeliyim? Arka plan tek renk olacak, hangi renk olmalı ?

- Şuan üniversite öğrencisi olarak gözüküyorum fakat okula gitmiyorum. Öğrenci olarak mı başvurmak zorundayım ? Öğrenci belgesi götürmek zorunda mıyım?

-İlanımızdan nasıl haberdar oldunuz? gibi ince detaylara önem veriyorlar mı acaba? Zorunlu olarak seçiyoruz.

Beni aradıklarında şehrin öbür ucunda alım var orada çalışacaksın derlerse nasıl bir konuşma yapmalıyım? Çalışmak istediğim tek yer bulunduğum bölgedeki Migros.. Bu konu hakkında taktiklerinizi bekliyorum :)

Tam zamanlı olarak Kasap/Kasiyer/Tezgahtar olarak başvuru yapacağım. Kasap olmayı çok isterim ama uzman aradıklarına eminim.. Halbuki kısa sürede çoğundan daha başarılı olacağıma eminim.

+ olarak eklemek istediğiniz, beni işten soğutmadan dikkat etmem gereken şeyleri yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Çünkü bu işe ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hot.Coffee -- 17 Temmuz 2016; 19:37:32 >

• Elin ayağın düzgün, akıcı ve net bir şekilde konuşuyorsan direk işe alıyorlar hocam yani kasmana gerek yok sonuçta migrosta çalışacaksın işi küçümsemiyorum ama bu tarz işlere giriş/çıkış çok fazla olduğundan dolayı başvuranı direk alıyorlar
    öyle dolu dolu cv hazırlamana gerek yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 17 Temmuz 2016; 20:53:31 >
  • O zaman önemli olan şey bulunduğum bölgede işe girmek. Acaba başka bir yerde işe başlayıp daha sonra farklı bir mağazaya geçiş kolaylıkla yapılabiliyor mu ? İlçe dışı burası ve merkezler uzak oluyor. Az önce sakallarımı kestim artık 25 yaşında gösteriyorken şuan 15 yaşındayım. Kimse ciddiye almaz beni :)
  • 1 ay geçti ve aramadılar..
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay geçmiş, başka yerler için şansını dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.