Fiyat artmayacak diyen Turknet, fiyat artırdı. Migros İnternet ile Cs 2 ve Xdefiant oynadım. Pingte sorun yoktu. Paket kaybı da yoktu. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabii. İlerde sorun olabilir, buna kimse kefil olamaz. Bulunduğum yerde bir tek Ttnet fiber var. En uygun fiyata nasıl bağlantı sağlarım diye araştırırken burasını söyledi forumda biri. Fiyat ocakta tabii ki artabilir bunu bilemeyiz ama taahhüt vermeden bu işi çözemezsin zaten. Eskiden taahhüt kötüydü ama şu andaki enflasyonist ortamda taahhüt iyi. Altyapı hizmetini veren Türk Telekom 75 lira modem kira ücreti istiyor. 100 mbit bağlantı için de ilk 3 ay 300 TL, kalan 12 aya 600 TL istiyor. Bu fiyata modem ücreti dahil değil. Cgnat, dpi olmayan net bulmak zor zaten. SO'da da bir sürü sorun yaşayan kullanıcı var. Bence esas olay; sıkıntı yaşadığınızda bunu anlayan ve çözen teknik bilgiye sahip insanlarla muhatap olmanız. Ben Turknet'te hafta sonları 300 ms oyun oynuyordum ve çözemediler bir türlü sorunu, Fixnet'e geçtim ve düzeldi sıkıntı. Vdsl'de en iyi aldığım ping Fixnet'te idi ama ona da Marmara bölgesi için iyi diyorlar, diğer yerlerde onlardan da şikayet eden gördüm nette. İnternet işi sıkıntı Türkiye'de açıkçası. Bugün hiçbir sorun yok dersiniz yarın her şey değişebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 22 Aralık 2024; 4:33:12 > |