< Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Ara 24 2018 5:34PM > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Ara 24 2018 5:34PM > |
dediğiniz gibi bende açık olabilir diye düşündüm. çünkü 50 liraya %30 diyor. bunu bir arkadaştan görmeden önce açıkça söyleyeyim 7-8 kiloya yakın et alacaktım.ama vazgeçtim. bayağı da uğraşmıştım hem de. çünkü haram yemek istemiyorum. benim anlayışıma göre budur.
ve vazgeçtim. öyle zengin falan da değilim. pahalı et yediğim de yoktur. kampanya güzel dedim ama böyle açık vs. den daha çok faydalanacağıma, az alırım ama olabildiğince hakkaniyetle alırım daha iyi dedim. ve az aldım. bir ara forumda, sanırım bundan önce bir kampanyadan dolayı bana ve bir arkadaşa da bir sürü laf söylediler. sırf açık, hata vs. adına ne derseniz deyin bunlardan faydalanmak doğru değil dedim diye bana da laf söyleyenler oldu. çok alsaydım işime yararmıydı? evet fazlasıyla yarardı. ama ahlâk açısından baksak da, vicdani olarak baksak da, müslüman yada gayri müslim olarak baksak da, hak açısından baksak da doğru olur muydu? bana göre doğru OLMAZDI.. |
Şifre Hedefi cevabı : Gonca
|
her sey yolunda giderken igenin bu hallere dusmesinin tek nedeni bratoinin nikli sahistir, amaci iyilik yapiyormus gibi gozukup kapattirmakti, forum yonetimi de bu sahsa kanip konu acti ve son gerceklesti, otobuscu bile cok daha degerliydi bratonin nikli sahistan, o bile ima etti ama soylemedi, kime faydasi oldu aferin iyi basari sagladin.
|
8 hesap kullanıp kadınlar için kurulmuş sosyal bir projeyi suistimal ederek haram yemeni övünerek anlatman içinde bulunduğun ahlaki çöküntüyü gösteriyor. Afiyet olsun sana :)
|
Bu KIZ da her sayfada ağlıyor..
|
Böyle bir başlık açarak ve farklı konu başlıkları açarak igenin çöp olmasına sebep olan başta değerli adminlerimize ve sonrasında trol üyelerimize teşekkür ederim.
Şimdi 50/30 etten herkes faydalansın. Teşekkürler, sağolun varolun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 23 Aralık 2018; 1:2:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |