Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1740. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 26 Misafir (6 Mobil) - 25 Masaüstü11 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
155.338
Cevap
3.187
Favori
19.298.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 liralık tuvalet kağıdı,peçete alımı 10 money
    15 liralık içecek alıverisi 6 money
    gelen 46 money.

50 liralık peynir alımına 10x2 money
    Cebir Sade Sürk Peyniri 235 G
    Bahçıvan Light Dilimli Beyaz Peynir 420 G
    3xMigros Hellim Peyniri 250 G
    51.85 tl henüz yatmamıs görünüyor.

Ayrıca 200'de 25 tl indirim kuponu kullanıldı.
    25tl'lik süt gelse oradanda bir 6 money vardı gelmeyince , indirim oranı arttı.

Zirvede bırakıyorum
  • mgora kullanıcısına yanıt
    50/10 peynir kampanyasına Migros marka peynirler dahil degildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Malesef hellimlerden dolayi puanlar gelmiyebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedgehog24

" Ne pis adi müşteriler var " cümlesi bana mıydı? Yoksa ben mi yanlış anladım?

Alıntıları Göster
    Size değil, puan yüklenince kızanlara Bunlar gibileri yüzünden neyse Mesajımı da sildirmişler

Elbette yüklenmeyebilirdi ve kimimiz tuvalet kağıtlarını iade edebilirdik ancak puanlar silinsin diyenler de olmuştur, benzer durumları yaşadık...

Bir başkasına yapılıp size yapılmayan güzellik de değil bu, olduğu için ne ala...

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

50/10 peynir kampanyasına Migros marka peynirler dahil degildi.
    doğru hocam ama çokta sorun yok.
    Piyasanın en uygun Hellim'leri Migros'ta 9,75 tl , sözde ucuzluk marketlerinin tamamında fiyat 10.95 tl.
    Diğerleri , senkronize zam yaparken bu tarz tek fiyat ürünlere migros daha geç zam yapıyor.
  • Peynir ve çay yatmamış bana pilic yatmış bu sorunu yaşayan var mi neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Kapanan sipariste guncelleme yapmiyorlar hocam malesef
    Hocam peki kapanan siparişte; teslim günü temin edilemeyen ürünler yerine yeni ürün veya mevcut ürünleri artırma /eksiltme / kısmi iptal yapılabilirmiyiz. Yani 65/10 Çay TBG'deki çaylardan biri temin edilemiyor ise durum ne olur, şu çayı ekle veya çayların hepsini iptal et kalanı getirin diyebilirmiyiz.

• Benim 33/8 peynir kampanyası şartlarında migros ürünleri hariç yazmıyordu
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Alternatif urun icin sizi ararlar yada mevcut degil diye ozaman siparisten cikarin yada yerine su cayi koyun denebilir..

• serden kullanıcısına yanıt
    Ekran goruntusu alin ve moneyler yatmaz ise kayit olusiturup talep edin hocam

• Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Migros tereddut etmiş hem meyve hem kuruyemiş saymış ikisinin puanınızda yatırmış

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    TBG yeni ürün ekleme sebebi ile etkilenmez o halde hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Ekran goruntusu alin ve moneyler yatmaz ise kayit olusiturup talep edin hocam
    Benim zaten peynirler yattı,tahminen kimsenin şartlarında migros ürünleri hariç yazmıyordu
  • 55_42 kullanıcısına yanıt
    Süper kombo olmuş x4 yapmışsınız yeni bir tecrübe de sizden gelmiş oldu

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] cevabi burada var hocam

Hocam 29 Şubat 2 Mart arası belirli hedef kitlede ki müşterilere tanımlanan 50/10 peynir kampanyasında Migros marka ürünler hariç fakat kataloğun değimesiyle birlikte her iki haftada bir sistemin yüklediği size denk gelen TBG kampanyasında peynir tanımlandıysa o kampanyada Migros marka ürünlerde dahil.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Herkese ne güzel tane tane açıklıyorsunuz valla helal olsun. (Burdan sonrasını alıntıladığınız mesaj harici mesajlar için yazıyorum) Sonra dönüp dolaşıp okumadan aynı soruları yine soranlar oluyor, yine açıklıyorsunuz. Ben birinciye ikinciye açıklasam, üçüncüye "2 mesaj yukarıyı okusana kardeşim" dememek için kendimi tutuyorum, hiçbir şey yazmiyorum. Bu sabrın aynısından Allah bize de nasip etsin, âmin.

Ek: ama okumadan yazanlara da azıcık okumayı nasip etsin, âmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 1 Mart 2020; 23:17:31 >
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim, çok sağolun saygılar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Size değil, puan yüklenince kızanlara Bunlar gibileri yüzünden neyse Mesajımı da sildirmişler

Elbette yüklenmeyebilirdi ve kimimiz tuvalet kağıtlarını iade edebilirdik ancak puanlar silinsin diyenler de olmuştur, benzer durumları yaşadık...

Bir başkasına yapılıp size yapılmayan güzellik de değil bu, olduğu için ne ala...

Alıntıları Göster
    Konuyu netleştirdiğiniz için teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKB

Merhaba, peçete kampanyasına tuvalet kağıdı dahil olmadığı için dün tuvalet kağıdını, migrosun oradan geçerken alayım dedim. Bilin bakalım ne oldu dahil sayıp 5 money vermiş. Bileydim cumartesi yapardım alışverişi, sizi de bilgilendireyim dedim.
    Konu hakkında uyarınız için çok teşekkür ederim, sayenizde ben dahil çoğu kişi tuvalet kağıdı moneylerinden de yararlanmış oldu.(hatta x2 olarak:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 2 Mart 2020; 0:25:49 >
  • 
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.