Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7746. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 21 Misafir (7 Mobil) - 22 Masaüstü16 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
155.224
Cevap
3.186
Favori
19.285.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77447745774677477748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de 19 Mayıstaki alışverişime yüklenmemişti.Uygulama üzerinden canlı destekten kayıt oluşturmuştum.İlk kaydıma siparişimde ampul olduğunu, ampulün de elektronik kategorisinde olduğundan ampul çıkarıldığında siparişim 1000 TL altına düştüğü için yatırılmadığı belirtildi.Ampulün elektronik değil ev-yaşam kategorisinde olduğunu belirtince özür dileyip yeniden kayıt açtılar ama sonraki kayıtları anlamadığım bir şekilde kapattılar.Ancak 5. talepte müşteri memnuniyeti adına 200 TL hediye çeki tanımlandığına dair mesaj geldi.Yani migros baya uğraştırmış oldu.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Cok anlamiyorum fakat zaten tat ve görünüm olarak da zeytin yağı olduğu iddiasinda degil gibi. Yakın bir akraba olduğu için yıllardır alıyordum ama artık almamayı düşünüyorum. Verde bile daha iyi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Evet.

• Bir sorum daha olacak,tiklagel sonrası verilen kodlar diğer Migros hesaplarında da kullanılıyor mu?

• Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Migros Hemen, Mion, Mion Online ve Sanal Markette geçerli olması gerek.

• tıklagel kodu ayçiçek yağında bi düşüyor bi düşmüyor bugün düşmüyor yine neye göre yapıyolar bunu anlamadım

arkadaşlar bir sorum olacak hesabımda 300 money var bir de 1000/200 money veren kod var sepetim 1180 tl

şimdi bu sepet tutarının 300 üne money kullansam kalan 880 tl yi odesem 200 money yatarmı yoksa ödemem gereken tutar 1000 ₺ nin üstündemi olması gerekli

• jest_89 kullanıcısına yanıt
    Money ödeme gibi sayılıyor hocam. Yani yatar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İndirim çeki hariç, Money dahil ödediğiniz tutar 1000TL üzerindeyse yatar.

• Tıklagel kodu ile yapılacak alışverişte money kullanılamaz

• eyvallah teşekkürler arkadaşlar

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Kullaniliyor denedim

Kupon varsa money kullandırtmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu tıklagel kodu migros hemende geçerlimi

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Değil.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

uygulama veya money.com.tr'den iletişim formuyla yaz. 2 güne sorun yoksa yatar.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • flo kodu lazım olan var, 1 adet var. bana lazım olmadı. ilk yazan arkadaşa PM ile gönderirim.

• Migros’ta iş bankası maxi puan geçiyor mu

• sucre S kullanıcısına yanıt

geçiyor

• Beyler bu ürünlerin bazılarında 2.si % 80 indirimli+ 250 liraya 100 indirim de var.

İhtiyacı olan baksın.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]migros sanal market: online market alışverişi
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.migros.com.tr/temizlik-gunu-l-bbc69d1
  • 
Sayfa: önceki 77447745774677477748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.