Benim de 19 Mayıstaki alışverişime yüklenmemişti.Uygulama üzerinden canlı destekten kayıt oluşturmuştum.İlk kaydıma siparişimde ampul olduğunu, ampulün de elektronik kategorisinde olduğundan ampul çıkarıldığında siparişim 1000 TL altına düştüğü için yatırılmadığı belirtildi.Ampulün elektronik değil ev-yaşam kategorisinde olduğunu belirtince özür dileyip yeniden kayıt açtılar ama sonraki kayıtları anlamadığım bir şekilde kapattılar.Ancak 5. talepte müşteri memnuniyeti adına 200 TL hediye çeki tanımlandığına dair mesaj geldi.Yani migros baya uğraştırmış oldu. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7746. sayfa)

-
-
Cok anlamiyorum fakat zaten tat ve görünüm olarak da zeytin yağı olduğu iddiasinda degil gibi. Yakın bir akraba olduğu için yıllardır alıyordum ama artık almamayı düşünüyorum. Verde bile daha iyi çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.
-
Bir sorum daha olacak,tiklagel sonrası verilen kodlar diğer Migros hesaplarında da kullanılıyor mu?
Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Migros Hemen, Mion, Mion Online ve Sanal Markette geçerli olması gerek.
-
tıklagel kodu ayçiçek yağında bi düşüyor bi düşmüyor bugün düşmüyor yine neye göre yapıyolar bunu anlamadım
arkadaşlar bir sorum olacak hesabımda 300 money var bir de 1000/200 money veren kod var sepetim 1180 tl
şimdi bu sepet tutarının 300 üne money kullansam kalan 880 tl yi odesem 200 money yatarmı yoksa ödemem gereken tutar 1000 ₺ nin üstündemi olması gerekli
-
Money ödeme gibi sayılıyor hocam. Yani yatar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim çeki hariç, Money dahil ödediğiniz tutar 1000TL üzerindeyse yatar.
-
Tıklagel kodu ile yapılacak alışverişte money kullanılamaz
eyvallah teşekkürler arkadaşlar
-
Kullaniliyor denedim
Kupon varsa money kullandırtmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu tıklagel kodu migros hemende geçerlimi
Değil.
-
uygulama veya money.com.tr'den iletişim formuyla yaz. 2 güne sorun yoksa yatar.
-
-
flo kodu lazım olan var, 1 adet var. bana lazım olmadı. ilk yazan arkadaşa PM ile gönderirim.
-
Migros’ta iş bankası maxi puan geçiyor mu
geçiyor
-
Beyler bu ürünlerin bazılarında 2.si % 80 indirimli+ 250 liraya 100 indirim de var.
İhtiyacı olan baksın.
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/temizlik-gunu-l-bbc69d1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X