< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7735. sayfa)

-
-
Madam Coco yada Telekom kazanım için GelAl 200 düştükten sonra ödemenin 1000 TL olması lazım en az.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 25 Mayıs 2025; 19:55:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Ödeme tutarı min 1000TL olmalı, ben böyle biliyorum.
-
1500 tl uzeri sanal market kodu ne idi arkadaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
market150
Migros sanaldan ürünü gösterirseniz yardımcı olurlar. İsimdende sorgulama olması lazım.
Eskiden seç al ürünleride kampanyaya dahil oluyordu oyle olsaydı Erşan sucuk çok iyi fiyata gelirdi o zaman
-
Yapmayın hocam. Yarım yağlı şeyleri evinize sokmayın.
-
Unimoney'e özel sanal markette 750/250 görünüyor bannerda, istenen tutarda sepeti doldurdum ama ödeme kısmında indirim görünmüyor. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar,
Unimoney de teknosa notebook %8 indirim nasıl kullanıyoruz teknosa kodu kabul etmiyor bilen var mı
neden? protein oranı güzel (12 gr), demekki içinde süt var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 3 hatta migros jetlerde bile sorgulatma olur mu dersin yoksa illa 5M şart mıdır bunun için kaptan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mjetlerde pek sanmam. MM yada MMM lerde yardımcı olurlar. 5M şart değil
Migros'dan Bilgisayar alan oldu mu? Tavsiye eder misiniz? Deneyimleriniz nasıldı?
Şu an sattıkları ürünler pek avantajlı değil ama güzel bir kampanya yakalarsam değerlendireyim mi diye öncesinde bilgi sahibi olmak istedim.
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/elektronik/notebook-c-1207dHaa!.. bir de Bigisayar konusunda bilgili ve bana tavsiyede bulunmak isteyen dostları şu başlığa davet ediyorum.
-
Kampanya yalnızca Migros Mobil Uygulaması üzerinden verilecek siparişlerde geçerlidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.money.com.tr
Teknosa'dan UniMoney Üyelerine Özel %8 İndirim!https://www.money.com.tr/marka-ayricaliklari/teknosadan-unimoney-uyelerine-ozel-8-indirim/478986
Kampanyada 20 Mayıs-20 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında Migros Money uygulaması veya Money web sitesinde dağıtılacak kodlar, Teknosa?da PC, Tablet, Notebook , Yazıcı ve Monitör ürünlerinde %8 indirim sağlanır.Migros UniMoney üyelerine özel Teknosa Mağazaları ve teknosa.com?da geçerlidir. Teknosa.com?da kampanyadan faydalanabilmek için sepette sadece Teknosa satıcılı ürünler olmalıdır. Apple ve Monster markalı ürünler hariçtir. Kampanyadan faydalanabilmek için ilgili kodun TKNS boşluk kod yazılarak 7889?a gönderilerek aktifleştirilmesi gerekmektedir. Aktifleştirilme işleminin ardından Teknosa Mağazaları?nda kasada aktifleştirilme işleminin yapıldığı cep telefonunun söylenmesi, Teknosa.com veya Teknosa mobil uygulaması içerisinde, müşteri hesabına giriş yapılması yeterlidir. Kodlar UniMoney üyelerine özel olup, bir kez kullanılabilir. Kampanya sadece bireysel müşterilere özeldir. Kampanya farklı bir kampanya ile birleştirilemez. İletilen kampanya kodları 20.06.2025 tarihine kadar geçerlidir. Tüketicilerin, bu koşulların herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi, Teknosa kampanya kodlarını kaybetmesi halinde başvuru geçersiz sayılır. İndirim kodlarının kaybedilmesi halinde Migros ve Teknosa A.Ş.?nin hiçbir sorumluluğu yoktur. Migros ve Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için: teknosa.com, 0850 222 55 99
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam tersi aşırı yüksek yağ tüketen bir milletiz, mümkün olduğunca yarım yağlı veya yağsız ürünleri tüketmemiz gerekli.
-
bence yarım yağlı daha mantıklı, karaciğer yağlanması vs azaltmak gerek (ben böyle düşünüyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sütün yağı bence en faydalı kısmı. O yağı alıp ayrı satıyorlar, o yüzden ucuz. Yağı alınmış sütün hiçbir faydası yok bana göre. Evde sade yağ kullanıyorum, sütün yağı yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X