< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7723. sayfa)

-
-
mağazada money kullanırken money kimliğim veya qr ile işlemi başlatınca da sms onayı oluıyor mu
-
QR ile başlatınca sms gelmeden kullanmıştım ben
-
Evet hocam dediğiniz gibi oldu, yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
enflasyonda sert düşüş? şimşek bey, siz misiniz? baz olarak enflasyon hızı düşse de, enflasyonun sert düşüşü için hiç bir maddi gerekçe yok. siz nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyonun düştüğü falan yok,hayal kurmayın ,alım gücü inanılmaz düştü..piyasada 15-20 milyon kaymak tabakanın yaşamına bakıp herkesi aynı yaşıyor sananlar çok pis taklaya geldiler
Migros uygulama son güncellemeden sonra Mağaza dan teslim al seçerken harita üzerinde mağaza seçmeye geçmiş. Klon uygulama içinde migros bu özelliği kullanılamıyor. "harita servislerine ulaşılamıyor...." hatası veriyor. Tüm izinleri vermeme rağmen olmadı.
Bir an a haber i dinliyorum zannettim. Ayçiçek yağı fiyatları uçmuş. Millet alamadığından dolayı atıştırmalıklar vs.. sürekli kampanya yapılıyor. Enflasyonun düştüğü filan yok. Hayal aleminden çıkın. Kendi fikriniz olsun..
ucuz krediyi de salacaklarmış. düşeceği varsa da düşmez artık.
Madem Coco hala kod veriyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz krediyide ,seçim olmadıkça salamazlar hiçbir şeye inanmayın , bu hükümet devrini tamamladı artık.. akp gnl başk yardımcısı dün çıkmış ne diyor, asgari ücreti 52 bin tl yapsak 5 bine kirada oturamazsınız diyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Mayıs 2025; 11:58:25 >
Bu sene zeytinyağı üretiminde rekor bekleniyor, düşüşün sebebi o. Bunu enflasyona yormak güldürdü beni. Ayçiçek yağı niye artıyor öyleyse?
Bunların dünyadan haberleri yok. Bu ülke tarihinin en büyük sabır sınavlarından birini veriyor. Ben hayatımda böyle rezil ve berbat bir dönem daha görmedim.
ucuz kerdi derken , sana bana değil, kredide seçicilik hesabı aktarılacaktır. o krediler de dövize akar, döviz artar, millet döviz artıyor diye saldırır, kar edenin işi hallolunca döviz baskılanır, enflasyon o esnada şaha kalkar tabi. olan pahalıdan döviz alana olur vs vs.
-
Amacım polemik çıkarmak değil, ilk medajımda da belirttiğim gibi enflasyon hızında sert yavaşlama yaşanabileceğini ifade ettim. Sosyal medyada takip ettiğim, bu konu üzerine eğitimi olan insanlar. Kendim de tecrübe ediyorum geçtiğimiz yıl gibi değil kesinlike. Fiyatların artış hızında bir yavaşlama var. %30 enflasyon rakamı yine iyi mi kesinlikle değil ama geçtiğimiz yıl gibi de değil. Kışın 350 tlye çıkan tereyağı 300 bandına geriledi. Paketli süt fiyatları hakeza öyle 30-35ten 27-30 aralığına düştü birçok farklı markette. Ayçiçeği yağı 300tl bandında uzun süredir.
Siyasi bir tartışma çıkarmayı gerçekten istemiyorum amacım son zamanlarda artan kampanyalara biraz daha dikkatli yaklaşmakta fayda olduğunu belirtmekti.
Kredilerin tam düşmeye başlamışken tekrar artırmaları birçok küçük büyük işletmeyi derinden sarsacağını söylüyorlar, zorunlu işten çıkarmalar vs ile birlikte hanehalkının tüketimi azalıp enflasyonun önümüzdeki aylarda 28-30 aralığına yakınsayacağı söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fizik mağazadan MONEYLERİMLE alsiveris yapsam 750/100 money (tıkla gel kodu) ve 750/75 money (PO) itoplam 175 money gelir mi acaba? Deneyen oldu mu?
Gelir
bazı ürünlerin fiyatlamasına göre, genel tahmin yapılmaz. enflasyon ayçiçek yağı veya tereyağı değildir. konuyu kirletmemek adına, çok detaya girmiyorum ama dezenflasyon bir masaldır. inanan da çıkabilir elbet.
-
Lafontenden Masallari son 4 yıldır çok dinledik. Bu saatten sonra sarmiyor artık baydı......
Teşekkürler bu şekilde kullandım sormadı. 750/100 kodunu alışveriş sonrası tanimladim diğer kodlar gibi farketmiyordur umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X