< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Mayıs 2025; 18:43:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7714. sayfa)

-
-
+1923
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam onu anladımda gelen kupon 31 mayısa kadarmı geçerli yoksa ogünmü geçerli onu anlamadım
başlıkta siparişi almaya geldiğinde diyor açıklamada 31ine kadar geçerli diyor
siz kullandınızmı bunu
-
31 Mayıs'a kadar geçerli hocam.
Ben kullanmadım ama forumda kullananlar olmuştu ve moneyleri yüklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Mayıs 2025; 18:48:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ok
eyw
-
Daha bugün aldım.Sorun yok
-
-
Adımpara uygulamasındaki money kodundan bahsetmiyorum. Money uygulamasi ayrıcalıklar kısmında davet kodu veriyordu. Onunla üye olunca yüksek puan veriyordu.
www.money.com.tr
Adımpara- Migros İş birliği Kampanyasıhttps://www.money.com.tr/marka-ayricaliklari/adimpara-migros-is-birligi-kampanyasi/463551
Verdiğim linkten alınıyor hocam, bir süredir money uygulamasından alınamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok sağol hocam ya direk aldım kodu. Eyw.
Lezzetli kabak çekirdeği önerisi var mı? Böyle aşırı kavrulmamış kırılırken sağa sola dağılmayan?
-
Hocam sarı fide oldukça kaliteli. Tonla'yı bilmiyorum ama fide'den çok memnunum. Zeytinyağlı fide almıştım, sarı olanı daha fazla sevdim.
-
Tadım yani daha iyisi sanmıyorum
ama amazondan malatya pazarı aldım baya uyguna oda güzel
-
Dondurma olarak içeriği temiz ve güzel olan şu an golf marasim mi var. Akdo migrosta yok galiba çünkü. Golfun alternatifi var mi. Algida maras sütübol içeriği güzel duruyor.
Edit: hatta golf %25 keçi sütü
Algida ise %50 inek, %30 keçi sütü belirtiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 20 Mayıs 2025; 21:48:10 >
Bütün parçalimi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçine bir bütün sokmuşlar. Ama boşluklarıda parçalarla doldurmuşlar.
-
Tıkla gel kodları;
1017187327
1039813923
-
sonuç olarak almadım vazgeçtim :)
-
Ben de sürekli kabak çekirdeği tüketiyorum, boluda yerel market zincirinde a kalite diye bi marka alıyordum, bitince yenisini getirmediler, internette de bulamadım. Tadım vb gibi kırık kırık olanları yiyemiyorum. Yerel kuruyemişçilerden aldıklarım da nemlenmiş çıkıyordu. En son tadını beğendiğim bi kuruyemişçiden açılmamış paket olarak 2.5 kg aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tıklagelal 200 tl indirimi ile verilen 1000 tl üstü sipariş sonrası madame coco nun 200 money kampanyası birleşiyormu deneyen oldumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X