Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7711. sayfa)

5 sn
154.441
Cevap
3.178
Favori
19.199.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77097710771177127713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silinecek puanları olanlar dikkat etsin mayıs sonu siliniyordu o nedenle son moneyleri harcadım artık alışverişe ara veriyorum ev doldu , fırça yiyoruz SKT takibi zor oluyor evde tarihi geçiyor ürünlere yazık oluyor

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Haziran sonu değilmi hocam ?

• Money cüzdandaki parayı, İstanbulkarta yükleyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Dün tıkla gel ile verdiğim 2 sipariş vardı farklı hesaplardan henüz kod gelmedi umarım devam ediyordur ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Normal bakiye evet pro bakiye hayır

• Hangi ton güzel arkadaşlar lezzet olarak ? 3 marka var, genelde dardanelden alıyordum ben ama money indirimi yok pek dardanel için.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Olabilir puanlar silinecek diye harcama yaptım aklımda yanlış kaldı sanırım çok fazla puan birikince strese giriyor insan

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

hangi kod bu üstad

bende mağazadan alısveriş yaptım dün ama telekom yatmıs sadece 200:(

• artçı kullanıcısına yanıt

Tıkla Gel Al Siparişini Teslim Alırken Migros Mağazasından Alışverişini Yap, 100 Money Kazan

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

· Kampanyadan yalnızca Tıkla Gel Al siparişi veren Moneyliler yararlanabilecektir.

· Kampanyaya katılım ve kampanya kodunun gönderilebilmesi için Migros Sanal Market’e (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) ticari ileti izni verilmiş olması gerekmektedir. Ticari ileti izni, Migros Mobil Uygulaması üzerinden Hesabım sekmesinde yer alan Hesap Ayarları > İletişim Tercihlerimi Güncelle kısmından SMS seçeneğini aktif ederek verilebilir.

· Kampanya kapsamındaki 100 Money kazanımı için Tıkla Gel Al siparişi sonrasında Migros mağazasından 31 Mayıs 2025 tarihine kadar en az 750 TL tutarında alışveriş yapılması gerekmektedir.

· Kampanya kodu, Tıkla Gel Al üzerinden verilen sipariş sonrası Money üyeliğine kayıtlı cep telefon numarasına SMS olarak gönderilecektir. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için bu kod, kasada işlemlere başlanmadan önce Money kart numarası veya Money’e kayıtlı cep telefonu ile birlikte kasalardaki yetkililere verilmelidir. Kasada işlemler başladıktan sonra verilen kampanya kodları geçerli olmayacaktır.

· Kazanılan Moneyler 2 iş günü içinde Money hesabına yüklenecek ve 30 Haziran 2025’e kadar Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Migros Hemen, Mion, Mion Online ve Sanal Market'te kullanılabilecektir.

· Her müşteri yalnızca 1 kod kullanabilir. Kampanya kodu tek kullanımlıktır, bölünemez, nakde çevrilemez ve devredilemez.

· Kampanya harcamasına alkol, sigara, TL yükleme, beyaz eşya, elektronik, ramazan kolisi ve kurban dahil değildir.

· Kullanıcılar kampanya kodunu kasada işlemlere başlanmadan önce kasalardaki yetkililere vermek yerine, alternatif olarak Money Mobil Uygulaması üzerinden Profilim sekmesinde yer alan “Şifre ile Kampanya Tanımla” alanına şifre girişi yaparak ekleyebilir.

· Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kartlar kampanyaya dahil değildir.

· Kampanya, Money özellikli Yat Kart ve Otel Restoran Kartlarında geçerli değildir.

· Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır.

· Migros Ticaret A.Ş. ve Migros Sanal Market (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) kampanyayı durdurma, koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

· Detaylı bilgi için 0850 200 40 00 no'lu Migros müşteri hizmetlerine ulaşılabilir.

• vay arkadaş biz de yok öyle bişey

2 adet 1500 e 200 vermiş bana

• Sanal alışverişine money vermiyor heralde bu 750/100 kod, mağaza demiş özellikle. Vermiyorsa pek bir mantığı kalmıyor sanalda 1000/100 kod oluyor zaten. money kullanacakların işine yarar anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Mayıs 2025; 11:20:19 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Fide zeytinyağlı alıyorum 2 yıldır. İyi dardanel den altta kalır değil. Tavsiye ederim ama güncel rakamlar yüksek çok daha uyguna aldıklarım bitmedi. 80 gr da 25 TL. 160 gr da 50 TL bandı iyi fiyatlar. Hepsiburada indirimi de oluyor ara ara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @MühendisMurat Su konusunda x linkini sizmi paylaşmıştınız ? Silinmiş rica etsem özelden PM atarmısınız ?

• b0Ni kullanıcısına yanıt

sadece mağazadan alışverişe 750/100 işliyor.Sanal olmuyor.

• Tıkla gel 1000/200 gelmiş. yazık oldu bu sabah et almıştım.Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

100 lira zarar yazdık.

• Ortamız yok gerçekten. :)

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Fide'nin x3 80gr paketi bitmiş ya, alırım biraz sonra dedim müsait değildim şimdi de puf olmuş. Millet indirimleri ve kampanyaları deli gibi takip ediyormus cidden  saat daha 12 değil.

Gece sanaldan kaldırdılar, sabah bir ara geldi sonra yine çoğu mağazada sanalda yok...

Dardanel üretimi Tonla 3 x 75 Gr ..... 75 TL oda iyi...

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Size hangi mağazadan geliyorsa orda varmış demek ki hocam da benim bulunduğum noktadaki mağazada malesef bu ürün yok, olsa Fide'den önce onu tercih ederdim zaten dardanel tükettiğim için.

Sağlık olsun önemli değil, kampanyalarda bi tık daha hızlı olurum artık Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 77097710771177127713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.