Qumpara vermiyor,çek kazan denemedim. Qumpara böyle 3-5 fişi saymadı. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7639. sayfa)

-
-
evet,5000 liraya kadar iade alırsın.
-
Gelse sayar ama hala yok.
-
Bugün 1000 TL ayrı 500 TL ayrı sipariş geçtim, şuan adımsayar girmicem değil mi, 1000 lik olan kampanyaya sayar diye
Madame Coco gelince önce madame Cocoyu girer ertesi gün adımsayarı girerim
Doğru mu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstersen 30 mayısta m.coco ve adımpara kodlarını gir yine de 200+50 money yatar.Sıkıntı olmaz.
Kodları aynı anda girebilirsin. 500e zaten m.coco yatmaz. Garanti olsun dersen önce coco ekle,moneyler yatınca adımpara girersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 3 Mayıs 2025; 17:40:12 > -
Denedim az önce vermedi, onunda öğrenmiş olduk hocam. Çok saçma aslında, ama uğraşmak istemedim, iade edip normal ödeme ile aldım.
@Moldova_lover sizdemi türbin tarafındasiniz ?
Ustam sağolun kelimenin doğrusunu unuttum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar kampanyadan moneyler geldi ama halley den 100e 25 gelmedi iki kampanya birleşmiyor muydu?
-
Denemedim ama riske girmemek lazım detaylarda aşağıdaki şekilde açıklama var.
TBG ve money kampanyalarından moneyler 2 gün içine yatar.Hemen değil.
-
Evet.
-
2 al 1 iade bisküvülerden Bugün tamamen money kullanarak yaptığım alışverişten money yatmadı. Kullanacaklar dikkat etsin şartları değiştirmiş olabilirler
Yatar, benim de yumurta siparişimden money iadeler yatmadı. Kampanyanı kendin yarat ve madame coco yattı. Beklemedeyim.quote:
Orijinalden alıntı: nc.nc
2 al 1 iade bisküvülerden Bugün tamamen money kullanarak yaptığım alışverişten money yatmadı. Kullanacaklar dikkat etsin şartları değiştirmiş olabilirler
Ben denedim olmadı yarın iade edip tekrar karttan almayı düşünüyorum iade de vs sorun olmuyor dimi ilk defa migrosta iade edicem money ler sorunsuz yatar sanırım
Mağazadan alışveriş yaptıysanız fişin altında, sanal marketten alışveriş yaptıysanız teslimat formu ya da bilgi fişinin altında kazanılan money tutarı yazıyor, oradan kontrol ettiniz mi?
-
Evet altında kazandığım money miktarı yazıyormuş. Money kullandığımız için aynı gün yatmıyor sanırım. Bekleyelim bakalım
Aynı gün yatıyor, gün içinde yatar, yatmazsa yarın müşteri temsilcisi ile görüşüp kayıt açtırabilirsiniz.
-
Tüm ödemeyi money puan ile yaptım, iade monoyler bir saat içinde yattı.
Magazada kullandım kasiyer de money kullanırsanız yatmaz dedi 5 dk sonra yatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X