Yarın kampanya olacak 1alana 1hediye veya 2al 1'i money iade şeklinde. İşbirliği money,gelal ve Hediye150 indirim kodları v.b. saymıyorum bile. Tek alacaklar için evet Amazon düşünülebilir. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7296. sayfa)

-
-
geçen yıl almıştım gayet güzeldi, bu sene de bundan almayı düşünüyorum...
-
Gel al siparişlerde hediye moneyler siparişi teslim alıktan ne kadar süre sonra geliyor?
Normalde hem fişin altında kazanılan moneyler yazıyor hem de sanaldan sipariş verince ürün stok miktarı yetersiz olabilir diye mağazadan alışveriş yapıyorum ama moneyler kısa sürede yatıyorsa TIKLAGEL kodu ile mağazadan teslim alayım.
-
Hascevher No : 4 Cezve Çelik
199,95 TL
Money ile
99,95 TL
Not: 450 ml ve 304 çelikten, muadilleri daha düşük kalite olan 430 çeliktendir
piyasada bu kalitede 200 tl den aşağı yok gibi,
100 tl bandında olanlar dediğim gibi ince ve düşük kalite çelik yada düşük hacimli.
ben aldım tekrar alma düşüncem var. hediyelik bile alınır.
ek bilgi : 1,2,3,4,5,6 noları var, sırası ile ; 150, 250, 350, 450, 600, 700 ml dir.
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/hascevher-no4-cezve-celik-p-1e8bd5c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 10 Mart 2025; 23:30:37 >
-
Kaldera Organik Balı deneyen oldu mu daha önce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/purina-one-yetiskin-kopekler-icin-somonlu-25-kg-p-280be17
Arkadaşlar merhaba bu ürünü alan kullanan var mı?
protein yağ içeriğine bakıyorum yapay zekadan baktım o bile bulamadı nasıldır protein 22 yağ 11'den fazla mıdır?
Sanaldan alırken gel al 100 TL indirim ve 2000'e 150 olan kod birleşiyor mu? bunun yanında paycell ile ödeme yapsam faturaya yansıtıp parçalı ödeme tamamlanır mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 10 Mart 2025; 23:14:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Myfırın nostalji gofret nasıldır deneyen varmi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sanaldan alırken gel al ile hediye150 birleşiyor mu? money kullanacağım bir de paycellden faturaya yansıt yapacağım marka kodu gireceğim bunların hepsi birleşir mi?
Paycell faturaya yansıt nasıl yapıyorsunuz? O kampanya QR ödemede geçerli, ayrıca gel al ve 150 ayrı kuponlar olduğu için birleşmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba biraz geriye baktım ama göremedim de sen mi yazmıştın bu gel al ile hediye150 kullanıyorum tami ile ödeyeceğim başka combo var mı diye sormuştun
birleşti mi bu dediklerin?
Hocam Migros kampanyası mı var paycell'de %20 olan mı var Birisi fiziki de birisi sanalda geçiyor demişti Moldovalover okudum ben once tam net hatırlamıyorum
gayet güzel tavsiye ederim
-
Hediye150 2000tl de kullanılmıyor mu?
Ballar fazla pahalıymış migrosta, pek mantığı kalmıyor bu kadar fark olunca
amzn.eu
Fırsat: Balparmak Çıtkapak Yüksek Yayla Çiçek Balı (Özel Seçim) 600 Grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07MXNPMVX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_J07CKDZHQD1DMAQGRV0R&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_J07CKDZHQD1DMAQGRV0R&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_J07CKDZHQD1DMAQGRV0R
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/balparmak-citkapak-yuksek-yayla-cicek-bali-600-g-p-6c0701
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
1alana 1bedava veya money
11-12 bal reçel
13-14-15 bisküvi
16-17 un
18-19 ??
20-21 zeytin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hocam,aynı anda indirim kodlarının kullanımına izin vermiyor Migros.
En fazla bir kod kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 11 Mart 2025; 0:0:56 > -
yeter be sabahten beri soru soruyon, git biraz dışarda takıl motorun soğusun
Mart boş geciyor bari money x2 vs olsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kg bazında Migros'tan ÇOK daha avantajlı görünüyor, teşekkürler. Kampanyasız hali aradaki fiyat farkı müthiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Mart 2025; 0:31:55 >
Arkadaşlar reçeller de 6 adet alsam aynı üründen 3 tanesi iade olur mu? Yoksa sadece 1 adetle mi sınırlı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X