Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7106. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
142.481
Cevap
3.102
Favori
18.213.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71047105710671077108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delistçi dayı :) Migros ve diğer marketlerden delist ürün buluyor  

https://www.instagram.com/asiriprofesyonel?igsh=MXAzOHp4NTV5NDFpMw==

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Gelecekte milyarder olsak da şu seviye indirim kovalama tutkusundan vazgeçemeyiz...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zetytinyağında olan 1 al 1 hediye kampanyası nın bazı moneyler yatmadı, şikayet oluşturdum aradım yarın kesin döner dediler hala arayan soran yok. hiç başına gelmiş olan var mı?

birde migros extra dan iade süreci hakkında deneyimi olan var mı acaba?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Burada da hesabı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şokta satılan LEZZTAT markalı ( üretici PEK FOOD) 2 öde 1 win iade kampanyası ile 89.90 lirayan satılan pizza. Fiyatına göre f/p olduğunu düşünüyorum. İnce kenar değil bana kalırsa ideal bir hamur kalınlığı var. İnce kenar sevene hitap etmez. Kullanılan et ürünleri dana eti. Dengeli dağıtılmış malzemeler ne çok bol ne çok az. 1 tanesi 88 kilo olan birini doyurmak için yeterli.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• ToorMoor T kullanıcısına yanıt

lezzeti nasıl superfreshlere göre

• ToorMoor T kullanıcısına yanıt
    Fiyat güzel içeriğinde palm yağı olmasa tercih edebilirdim. Mi-Go'nun Benmark üretimi pizzalarında bitkisel yağ olarak ayçiçek yağı bulunuyor sadece. Şimdilik bozmadığı sürece tercih sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batupng -- 19 Şubat 2025; 21:47:42 >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

zor o fiyata

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Daha önce superfresh pizza denemedim yanıltıcı olmak istemem ama dr.oetker pizzalarına benziyor diyebilirim lezzet olarak.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Sadece 2. si 1 tl kampanyası mı var hocam?

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Sürekli diyette olduğum için pizza yiyen biri değilim ama kapıldık bir rüzgara 4 tane aldım. Kalite vasat (tırt) üstündeki jambon fırında karton gibi oldu. Mikrodalga /normal kombo fırında 35 dakka pişirdim hamuru anca yumuşadı poğaça gibi oldu kıtır olmadı, kuvvetli Turbo fırın lazım. Üstüne ekstra malzemeyi siz koyarsanız yarım tavuk tantuninin 135 lira olduğu memlekette 65 liraya gayet doyurucu uygun bir ürün. Kalan 3 ünü turbo fırında üstüne mantar salam vs atıp yapıcam bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Ürünün albenisi nedir? Küçük paketli olması, 4 kat olması, fiyat?

• The Beatles kullanıcısına yanıt
    Fiyat hocam. 26 tl idi. Bir de money iade kampanyası vardı kağıt havlulara

• The Beatles kullanıcısına yanıt
    13 TL ye 3 rulo Sofia kalitesi

• yeni katalog

https://moneyclubkart.azureedge.net/mcstage/870-20-subat-5-mart-migroskop-web-pdf-638755989032839709.pdf

• bu katalog piyangosu adapazarı erenler 2m'e çıkmış.Tüm kampanyalara ek 600/75 money veriyor

www.money.com.tr
    Adapazarı Erenler MM Migros Mağazasına Money Kampanyası
    https://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/adapazari-erenler-mm-migros-magazasina-money-kampanyasi/316

Ayrıca balık için genel money kampanyası vermiş.19 marta kadar 600/100 money veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 20 Şubat 2025; 7:20:52 >
  • Piyasa fiyatı +100₺ olan ürünü “stokları bitiriyoruz” diyip 26₺’ye vermişler ve o sırada son zamanlarda çok tartışılan “money iade” kampanyası ile birleştirmişler dolayısıyla fiyat ölü hale gelmiş sanırım.
    Ölücüyüz ezelden 😃
    Şu mağaza çalışanları konusunda bir şey diyeceğim:
    Migros’ta çalışan arkadaşımın tek isteği kovulmak ve tazminat almak, çalışanlar şirketten o kadar nefret ediyor ki ancak evden şu şu alınacak talimatı geldiğinde elleri reyona gidiyor, indirim takip eden sayısı pek de tahmin edildiği kadar değil diye düşünüyorum.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Ramazan ayında iftar sofrasında balık gitmez pek, istavrit sardalya bunlar bir iki aydır 100₺ piyasada.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Normal fiyat 49.90₺ üstünü çizip 37.50₺ yazmışlar 6 kavanoz aldım yalan borcum mu var size.

• Peynir fiyatları ne olmuş böyle ya ? 400 - 500 TL den aşağıya doğru dürüst birşey yok.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 71047105710671077108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.