Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7085. sayfa)

5 sn
142.331
Cevap
3.100
Favori
18.201.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70837084708570867087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 kiralık bir alışveriş yapacağım ama indirim kodu falan olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramses-59 kullanıcısına yanıt

Yatıyor, denedim yeni. 31 Ocakta sipariş verdim, 13 Şubatta teslim aldım, 14 Şubatta yattı money. En fazla 15 gün civarı erteleme oluyor sanırım, sonra hata veriyor.

• Magnumlar ağızda dondurma tadı değil de margarin ve şeker tadı bırakıyor . İçeriği bizim ülkemize özel olarak maalesef rezalet durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 16 Şubat 2025; 16:9:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Üründe dana kıyma var, ayrıca kurutulmuş dana eti DE var, öyle yazıyor (herhangi bir hazır mantı evime almam ama okuduğunuzu da çarpıtmayın)

Oda %2'ymiş, çokta farklı değil yani.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

https://www.sokmarket.com.tr/superfresh-manti-400-g-p-3569

• Circassian81 kullanıcısına yanıt

HEDİYE150 vardı onun da dün alt limitini, 1500'den 2000'e çıkardılar. Madame Coco Prestige uygulmasından 1000/200 kod alabilirsin halen veriyorsa, sipariş sonrası o yatar anca veya 2000'e tamamlayıp, ikisinde de faydalanabilirsin.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

hem tadı hem fiyatı rezalet. adamlar ülkemize hem dondurmamsı ürünü satıp hem de fahiş fiyatlıyor.

golf bunun yanında hayli hayli dondurma ama ona bile nasıl bir lobicilik yapıyorsa algida, marketlerde çok az rastlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 16 Şubat 2025; 14:25:18 >
  • bu migros'u da anlamak mümkün değil, bana 2 adet ayçiçek yağını bile ekletmiyor ama buzdolabı dolusu kadar dondurma siparişi verilmesine izin veriyor...

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Ayni şey yerel gazozlar içinde geçerli. Zafer Gazoz örneğin. Colaya 5 basar.......

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

5L Abalı marka olan mı? 4 adet ekleyebiliyorum şuan sepete, hatta diğer tüm 5L yağlarıda. Hemen vs. ise taşıma sınırından ekletmiyor olabilir veya mağazada stok o kadar kalmış olabilir.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    3 harfli bir marketin magnum çakması bence şu an tam muadil oldu o da margarin gibiydi:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alışverişten sonra aynı gün 00:00 a kadar şu po vs kodlarını tanımlarsak, money yatıyor mu merak ediyorum. Dün yaptım böyle birşey bakalım yarını bekliyorum.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam deneyeyim Bi

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    Stoklanacak bişiy değil zaten dondurma da değil olsa üstüne yazıp reklamını yapardılar
    Bulabilirseniz akdo kap dondurmalar 59tl olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-D-Luffy kullanıcısına yanıt

Aynen bende mağaza teslim aldım sıkıntı olmadı. Skt tarihleri 12.2026 Maşallah nerdeyse 2 sene yiyecektik Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

5L Abalı marka olan mı? 4 adet ekleyebiliyorum şuan sepete, hatta diğer tüm 5L yağlarıda. Hemen vs. ise taşıma sınırından ekletmiyor olabilir veya mağazada stok o kadar kalmış olabilir.

dün kodlar ve stok varken hem sanalda hem hemen'de ekletmedi. ama ekleyenler vardı. bugün ise hemen'de ürüne bile girilemiyor. bölge bölge değişiyor olmalı.

• Merhaba, sanki soruldu ama cevabını hatırlayamadığımdan soruyorum, tamamını money ile ödenmek üzere 2 al 1’i iade kampanyalarından faydalanabiliyor muyuz? 480TL’lik ton balığının tamamını money ile ödesem 240 TL money iade oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

olur.

• iki magnum siparişi için banlamıslar beni magaza kesinlikle onlarla ilgili olmadığını sistemin otomatik yaptıgını söylüyorMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Money ile değil de dijital migros çeki kullanılan alışverişlerde money kampanya kazanımı oluyor mu ?

• sioux kullanıcısına yanıt
    ben alışverişten 1 gün sonra ipragaz ekledim gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 70837084708570867087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.