O paraya yüzlerce alırım. Stok mutok hikaye..... |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7021. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim bulduğum yerde fiyat 99.95 bahsettiğiniz fiyat o mu?
-
40 lı olan mı bahsettiğiniz ürün?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, 13 TL mi neydi.
-
Abdurrahman tatlı olani tavsiye ederim hem uygun hemde katkısız
Aynı para.....
-
Migros’tan Antep fıstığı ezmesi sipariş etmiştim, sipariş saati gelince arıyorlar stokta yok diyorlar. Bıktım bu Migros’un stok yönetememesinden. Bu kaçıncı belli değil. Sürekli arayıp stok yok diyorlar. O zaman kapat git sanal marketini, niye satışa koyuyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş iptal istemiyorm, erteleme istiyorum deyin. 2-3 defa erteleme hakkınız var........... İptal en kolayı onlar için....
-
Fıstık ezmesinden seçenek çok var ama kalitesiz olanların besin değeri çok düşük, markası iyi olanlarda %25 protein var. Diğerlerinde bu oran %10a düşüyor. Karnım doysun yeter diyorsanız en ucuzunu alın, protein için alanlar besin değerlerine baksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketten
Bulunduğum yerdeki hepsini gezdim tek tek anca o kadar çıktı hatta stok baktırıp direk en fazla olan yere gittim kasadan geçince kasiyerin gözleri 😳
Kaç paradan geçti hocam ? Barkod paylaşırmsınız ?
-
United fıstık ezmesi deneyen var mı? Fitnut üretimi galiba.
Madame Coco yattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
Madame Coco yattı.Süper haber,yarın diğerleri yatacak mı bakalım...1000/200 extra da hiç yoktan iyidir.
et alışverişinden bana da yattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Şubat 2025; 15:10:19 > -
diğerlerinden de eklemiş miydiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarionCobrettikuvvetle muhtemel et kampanyasındaki 1500/150 money yatanlara diğer moneyler yatmayacak gibi.
1000/200 madame coco yattı ancak PO yatmadı. kodlar tek tek geçerli demektir.
ayrıca migrosonun kendi money kampanyaları ile money kodları birleşiyor çünkü 1500/150 et kampanyası daha önceden yatmıştı.
yani kısaca 1000tllik alışveriş yapıp tüm kodlardan money gelmesi mazide kaldı. buna da şükür olması gereken zaten bu şekilde olmasıydı.
+1000/200leri 100tlden okutmaya boş yere kimse çalışmasın. şu şartlarda ederi 20tldir benim gözümde. sadece ihtiyaç için alışveriş yapanlar kod alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 10 Şubat 2025; 15:19:52 > -
hangi ilden aldınız
-
En yüksek eklenen yatmış,po ve adımpara vardı, po yatmış sadece .Diğeri yatarmı bilmiyorum.
-
PO eklemiştim o yatmamış daha.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X