Anladım granola alacağımda çeşit yapmak için sormuştum 1 adet çilekli bir adet kakaolu almamak lazım o zaman mecbur ya 2 tane çilekli ya da 2 tane kakaolu almak lazım |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7002. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler bende ürün çeşitlendirme istemiştim 1 çilekli 1 kakaolu alarak ama mecburen aynısından 2 tane alacağız
-
Çok kötü oldu bu. O zaman bir anlami kalmıyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her üründen çift sayıda olmalı. 1 Çilekli + 1 Kakaolu olmaz. 2 Çilekli yada 2 Kakaolu almanız lazım en az....
-
Bazen şansa teslim alındığı an direkt veya 2 3 saat içinde yattığı da olmuyor değil..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaptan bunda da mısırı fullemişler gibi gözüküyor..
En iyisi mağazadan almak mı ? Orada anında yatıyor sanırım.
-
Ben 2 gün önce alışveriş yaptım, teslim edilir edilmez Money yattı, siparişi teslim eden görevliye rica edersiniz, siparişi sistemden teslim edildi diye hemen işlesin. O zaman hemen yatar. Bazı şöförler mağazaya gidince toptan teslim edildi yapıyor, o yüzden 2-3 saat sonra yatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 11:30:14 >
Hemen'den alınca bizim uygulamada kurye kapıdan ayrılmadan sipariş teslim edildi görünüyor. Ya gidip mağazadan alacağım ya da şansımızı hemen de deneyeceğiz gibi.
-
Ben normal sanaldan sipariş verdim, hemen değildi, hatta az önce yine sipariş verdim 12.30-14.30 arası teslim, moneyler gelsin hemen kullanacağım, dediğim gibi şöför teslim edince hemen sistemden düşsün, anında yatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 11:32:5 >
Kampanya değişti sanırsam 2. Si %50 indirimliye dönmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce almadım ama fiyat güzel.
Emsal Osmaniye Yer Fıstığı 200 G
https://www.migros.com.tr/emsal-osmaniye-yer-fistigi-200-g-p-7b4928
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enson siparişimde teslim edildi yazmasına rağmen 1 gün sonra yattı. Kesin yatacak diye bir kaide yok. İlk günler çok hızlı yatıyordu son kampanyalarda süreç uzadı....
-
Ankara Ulusta kilosu 60-70tl
Hımm sizin ilginç olmuş, bakalım benim bugün şansa ne olacak 😀 sonucu yazarım
Anlamadım hocam ?
-
Detay için teşekkür
Sanaldan mağaza teslim dahil değil sanirim
Kuruyemiş 2.ye %50 indirim kampanyası şubelerde geçerli mi ?
-
" 7 - 9 Şubat tarihleri arasında paketli kuruyemiş ürünlerinde aynı ürünün 2.si %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için sepetine aynı üründen en az 2 adet ürün eklenmesi gerekmektedir. Kampanyada yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. "
Sepete ekle demiş. GelAl ile mağaza teslimatı olarak alın derim. Garantiye almış olursunuz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X