Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7002. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 25 Misafir (7 Mobil) - 26 Masaüstü16 Mobil5 iOS1 Android
5 sn
140.152
Cevap
3.075
Favori
18.033.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70007001700270037004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım granola alacağımda çeşit yapmak için sormuştum 1 adet çilekli bir adet kakaolu almamak lazım o zaman mecbur ya 2 tane çilekli ya da 2 tane kakaolu almak lazım

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

teşekkürler bende ürün çeşitlendirme istemiştim 1 çilekli 1 kakaolu alarak ama mecburen aynısından 2 tane alacağız

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt

Çok kötü oldu bu. O zaman bir anlami kalmıyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Her üründen çift sayıda olmalı. 1 Çilekli + 1 Kakaolu olmaz. 2 Çilekli yada 2 Kakaolu almanız lazım en az....

• copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Bazen şansa teslim alındığı an direkt veya 2 3 saat içinde yattığı da olmuyor değil..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Kaptan bunda da mısırı fullemişler gibi gözüküyor..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

En iyisi mağazadan almak mı ? Orada anında yatıyor sanırım.

• Ben 2 gün önce alışveriş yaptım, teslim edilir edilmez Money yattı, siparişi teslim eden görevliye rica edersiniz, siparişi sistemden teslim edildi diye hemen işlesin. O zaman hemen yatar. Bazı şöförler mağazaya gidince toptan teslim edildi yapıyor, o yüzden 2-3 saat sonra yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 11:30:14 >
  • scorpit kullanıcısına yanıt

Hemen'den alınca bizim uygulamada kurye kapıdan ayrılmadan sipariş teslim edildi görünüyor. Ya gidip mağazadan alacağım ya da şansımızı hemen de deneyeceğiz gibi.

• copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Ben normal sanaldan sipariş verdim, hemen değildi, hatta az önce yine sipariş verdim 12.30-14.30 arası teslim, moneyler gelsin hemen kullanacağım, dediğim gibi şöför teslim edince hemen sistemden düşsün, anında yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 11:32:5 >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Kampanya değişti sanırsam 2. Si %50 indirimliye dönmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce almadım ama fiyat güzel.
    Emsal Osmaniye Yer Fıstığı 200 G
    https://www.migros.com.tr/emsal-osmaniye-yer-fistigi-200-g-p-7b4928

• scorpit kullanıcısına yanıt

Enson siparişimde teslim edildi yazmasına rağmen 1 gün sonra yattı. Kesin yatacak diye bir kaide yok. İlk günler çok hızlı yatıyordu son kampanyalarda süreç uzadı....

• AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt
    Ankara Ulusta kilosu 60-70tl

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hımm sizin ilginç olmuş, bakalım benim bugün şansa ne olacak 😀 sonucu yazarım

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Anlamadım hocam ?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Detay için teşekkür

Sanaldan mağaza teslim dahil değil sanirim

• Kuruyemiş 2.ye %50 indirim kampanyası şubelerde geçerli mi ?

• istanbul31 İ kullanıcısına yanıt

" 7 - 9 Şubat tarihleri arasında paketli kuruyemiş ürünlerinde aynı ürünün 2.si %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için sepetine aynı üründen en az 2 adet ürün eklenmesi gerekmektedir. Kampanyada yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. "

Sepete ekle demiş. GelAl ile mağaza teslimatı olarak alın derim. Garantiye almış olursunuz.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 70007001700270037004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.