Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7001. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
140.158
Cevap
3.075
Favori
18.034.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69997000700170027003
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim emekli kardeşime bir pirinci çok görmüşler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Bulgur yesin pirinç bile fazla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14-17 arası %50 değerli money kapsamında et almak isteyenler için dana gulaşlık et 550 lira..1500/150 money de extra olacak.

Bir de money kullanımı ile HEDİYE150 düşseydi,iyi olurdu ama neyse.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

1500/150 yi göremedim tüm etlerde mi geçerli kıyma alsak olur mu kişiye özel mi yoksa

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Mağarna varken diğerlerini bünye kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen de bu Noodle’ları bir deneyeyim dedim de dünyanın en boş beleş yiyecekleri klasmanda zirveye oynar.

Ülkede neden bu kadar popüler olduğunu anlamakta mümkün değil kültürümüzde tarihimizde hiçbir yeri yok fakat tahminlerime göre şimdi bir de özellikle kore fanı diye tabir edilen asya hayranı kanser bir kitle ortaya çıktı. Bunu da sırf onlar yiyor diye özenip popüler etti kesin bu z kuşağı.

Ben anlamıyorum arkadaş Adamlar için zamanında bizim dedeler savaşıp yaptığı kahramanlıklarla arkalarını kurtardı. Aslında onların bizim hayranımız olmaları gerekirken yine gidip biz onların hayranı oluyoruz..

Bu hayranlıkta sanayi teknolojilerine falan değil ha aynı bizim gibi saçma sapan dizilerine ve yine bizim gibi Full Auto tone kullanan sözde şarkıcılarına..

Kimi batı hayranı olur Kimi Arap hayranı olur kimi de böyle saçma sapan uzak doğulu çekik gözlülerin hayranı olur ama kendi özünden tarihinden kültüründen en ufak bir haberi olan bir Allah’ın kulu da çıkmaz. Tamamen yozlaşmış popüler kültür köleleri olarak hayatlarına devam ederler.

Yalnız bu batı hayranlarında yine biraz mantık mantalite tutarlılık var fakat bu asya hayranı kitle tamamen kanser akıl tutulması yaşatan bir topluluk en kısa zamanda yok olmaları dileğiyle...

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Yag orani nasil gulaslik etin?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Soğuk meze yada salatalarda kullanılır hocam.

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt

mağazadan mağazaya değişiyor, ben geçen yine bu etten kıyma almıştım ilk aldığım gayet iyiydi ikinci gün tekrar aldım ama başka şubeden, baya bildiğin yağlı çıktı ..

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

uygulamada çıkıyor,masaüstünde pek görünmüyor. Anladığım kadarıyla genel kampanya ama katılım şartı var

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt

Yağ oranı az

• Dün yaptığım alışverişin puanı yatmadı.mh ile yazistim manuel yuklenmiyormus.yararlanamayacagiz kampanyadan.neyse yatırdılar money faydalandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok74 -- 7 Şubat 2025; 15:6:25 >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Sürpriz hocam. Tek seferlik olmadığı belli artık. 2-3 haftaya anlarız.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Kıyıya köşeye money atmak ve beklemek lazım.. ☺️

• 245 money vardı onuda ezelim de sonrası ya nasip

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt
    24 ocak cuma günü yani bundan tam 14 gün iki hafta önce de olmuştu. Eğer bundan 2 hafta sonra 21 Şubat Cuma günü de olursa iki haftada bir cuma günleri gelenek haline getirilmiş demekdir..

• Bu 2 al 1 i kadar money iadelerde birebir aynı ürünü mü almak lazım yoksa aynı ürünün farklı çeşitlerini alınca da iade oluyor mu?

• ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Bence olmaz.Aynı ürünü almak lazım

• ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Aynı ürünlerden çift sayıda aldığınız sürece iade gelir.

- 2 tane A ürünü

- 4 Tane B Ürünü

- 6 Tane C Ürünü

Gibi.....

• Deneyen varmı acaba ?

https://www.migros.com.tr/hemen/list-flavours-tutsu-aromali-soslu-karisik-kuruyemis-150-g-p-7b7223

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • 
Sayfa: önceki 69997000700170027003
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.