< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6805. sayfa)
-
-
TIKLAGEL İle birleştirebileceğimiz bir kod varmı acaba?
-
1500/150 HEDIYE150
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
banada yatmadı hocam, kayıt oluşturdum lütfen.
-
-
Money puan veren kodlar birleşir ama sanaldaki indirim kodları kesinlikle birleşmez.
-
Efes 1000/200 kodlarini gireli gunler oldu, oradan bir turlu money gelmiyor. Bir fikri olan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 aralık öncesi sadece şanslı 5-10 kişiye yattı.Sanırım uyandılar.Bana da 2 hesap için yatmadı.
-
Alışverışiniz 12 Aralık öncesi miydiquote:
Orijinalden alıntı: tonymontana44
Efes 1000/200 kodlarini gireli gunler oldu, oradan bir turlu money gelmiyor. Bir fikri olan var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 5 Aralık'ta alışveriş yapmışım. Eğer kampanya uygulanmayacaksa, böyle bir kod dağıtmanin ne manası var, anlayamadım Migros adına.
Kampanya ay başında başlamadı diye yatmıyor yoksa diğer kodlarda bununla ilgili bir problem yok sonrada eklense yatıyor. Efes için yapıcak bir şey yok.
-
Evet hocam 5 Aralık
şartlarda açık yazdı,12 aralık ve sonrası diye...Bizimki ya tutarsa hesabıydı,tutmadı...Migros baba sağolsun,sonrasındaki tüm işlemlerden efes 200 yattı.
-
Hocam ben buna dikkat etmemişim. Yalnız yine de boş hesaptan 1000 liralık sipariş versen yine 1000 puani aşan money kazanma fırsatı var. Bunun çeyreğini bile diğer market zincirleri yapmıyor, bildiğim kadarıyla.
hiçbir yerde stok göremedim sadece 10ml tek kullanımlık mevcut tüm mağazalarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya 2 gün önce başladı,kurutmuşlardır.
Migroslarda da orkide zeytinyağlarda 1+1 var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 21 Aralık 2024; 9:49:32 > -
Cüzdan 200 Money si
Çipura almaya çalışıyorum. 1 kg'dan fazla alınca sürekli kilo fiyatı değişiyor. Sistemde hata mı var acaba
Migros sanal markette en uzun geceye özel 2al1 öde mevcut bazı ürünlerde 100adet lipton extradem demlik poşet 100tl ye geliyor iyi gibi,birde cinsel trafik kazalarından koruyan ürünlerde 2al1 öde
Bende denedim şimdi 1 kg alsamda fiyat düşmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X